kmr1 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Robert wyjechał z migającym czerwonym światłem, i taki też kolor miało ono, kiedy poruszał się po torze. Oznacza to, że niemal na pewno posiada już Superlicencję F1, która uprawnia go do startów w sezonie 2018. Gdyby jej nie posiadał, światło musiałoby mieć kolor zielony. Traktuje o tym podpunkt C artykułu 10.8. regulaminu F1 ;-).O tym czy RK będzie jeździł w 2018 w WR już pewnie postanowili. Ogłoszą niebawem. Kolor światła nie ma tu znaczenia, informuje tylko o superlicencji [emoji846] Tapnięte smarkfonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Myślę że po powrocie Kubicy do F1 jest duża szansa żeby TVP (Kurski) wykupiła prawa do transmisji wyścigów. Edytowane 28 Listopada 2017 przez Małkociniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Myślę że po powrocie Kubicy do F1 jest duża szansa żeby TVP (Kurski) wykupiła prawa do transmisji wyścigów. Nie ma takiej szansy bo przez kilka najbliższych lat wyłączność na transmisje z torów F1 ma Eleven Sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Nie ma takiej szansy bo przez kilka najbliższych lat wyłączność na transmisje z torów F1 ma Eleven Sport Dokładnie tak. Słyszałem, że ewentualnie Polsat jest zainteresowany prawami do retransmisji... Raczej plotka [emoji16] Tapnięte smarkfonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Swego czasu Polsat transmitował, nie wiem na jakich zasadach, ale jednak.Z Eleven nie będzie tak łatwo, nie po to zainwestowali niemałe pieniądze w wyłączność, żeby tak dobre wydarzenie komuś oddawać. Tym bardziej, że są obecni naszym rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Swego czasu Polsat transmitował, nie wiem na jakich zasadach, ale jednak.Z Eleven nie będzie tak łatwo, nie po to zainwestowali niemałe pieniądze w wyłączność, żeby tak dobre wydarzenie komuś oddawać. Tym bardziej, że są obecni naszym rynku.Polsat miał wtedy wykupione prawo do transmisji w Polsce. Teraz tylko Eleven. Osobiście polecam, ja się załapałem na promocję w UPC cały rok za free [emoji3]. Poza F1 jest dużo piłki kopanej i inne. A TVP to chyba tylko miesięcznice zostaną [emoji6][emoji41] Tapnięte smarkfonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Jeśli Robert będzie jeździł, kupię. Na razie mam ES2 w pakiecie kablówki.Piłka kopana mało mnie interesuje, a poza nią niewiele tam innych dyscyplin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Wielkim plusem Eleven jest jego dostępność w Player. Ściągamy aplikację, wykupujemy pakiet na weekend wyścigowy i możemy się cieszyć kwalifikacjami czy samym GP nad wodą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Myślę że po powrocie Kubicy do F1 jest duża szansa żeby TVP (Kurski) wykupiła prawa do transmisji wyścigów. Ale niby po co TVP1?!W Eleven robią to świetnie! tak trzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 W przyszłym roku na każdym bolidzie będzie zainstalowana kamera 360* co moim zdaniem dodatkowo uatrakcyjni przekaz z tego co się będzie działo na torze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Ale niby po co TVP1?!W Eleven robią to świetnie! tak trzymać...W TVP1 i 2 wszystko robią najlepiej .Jazda Roberta interesuje mnie ze względu na narodowość kierowcy. Same wyścigi to raczej mało pasjonujące.Wszystko wskazuje na miejsce dla Polaka, za sterami bolida w wyścigach F1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Same wyścigi to raczej mało pasjonujące.Domyślam się że kolega oglądał w tym roku choćby GP Singapuru Wszystko wskazuje na miejsce dla Polaka, za sterami bolida w wyścigach F1.I tu się grubo mylisz bo na to miejsce jest co najmniej trzech kandydatów i dopóki Kubica nie będzie miał podpisanego kontraktu z Wiliamsem nie ma się co podniecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Jutro kolejne jazdy Roberta, miejmy nadzieję, że równie udane jak dzisiejsze i że szefostwo zespołu Williams uzna Roberta za najlepszy z możliwych nabytków. Nazwisko menadżera na pewno bardzo mu pomaga, poza tym, że to kumpel i mocno go wspiera. Na temat gustów nie dyskutuję, ja uwielbiam wyścigi (nie tylko F1), oglądam regularnie i mam nadzieję kibicować Robertowi w następnym sezonie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Wszyscy przed nim na ustawionych pod siebie autach, z aktualnym doświadczeniem z całego sezonu.On drugi dzień w bolidzie bez możliwości zmian ustawień. Niby tylko testy opon, ale po zamknięciu garażu dostał brawa od ekipy.Ja też mu biję brawo a w oku kręci się łezka. Edytowane 29 Listopada 2017 przez DonPablo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Jeszcze wygra w Monaco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Może nie tyle wygra jakieś tam GP co da zespołowi wiedzę o tym co zespół może zrobić lepiej pod kątem rozwoju bolidu. Chcąc nie chcąc Wiliams ma najlepszy (najbardziej niezawodny) silnik Mercedesa. Mając zapewne podobny budżet Force India z tym właśnie silnikiem fajnie pokazała w tym sezonie jak można zrobić topowy team środa stawki nie będąc zespołem fabrycznym i nie mając takich środków jak RBR. Taki kierowca jak Kubica nawet na zapleczu zespołu to skarb. Wystarczy tylko przypomnieć sobie jak jeździł Lotus po przejęciu wycofującego się wtedy Renault w "projekcie" którego na pewno uczestniczył Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) No szkoda, były nadzieje, widocznie kasa z Lotosu była za mała, a i Siriotkin okazał się lepszy. http://f1.dziel-pasje.pl/F1_news-25787-Kubica_nieoficjalnie_przestal_liczyc_sie_w_walce_o_fotel_Williamsa.html cyt. z F1.Dziwna sprawa jest z tym Sirotkinem. Bo pojawił się nagle. Fakt ma duże wsparcie finansowe od SMP ale w Abu Zabi pojechał świetnie i jeżeli ustawienia bolidów były takie same, to trzeba mu pogratulować. Pytanie tylko czy były. Nigdy się tego prawdopodobnie nie dowiemy, ale pewnie teraz pojawią się kolejne teksty ekspertów z zadupia po drugiej stronie oceanu, które rodzime blogi i onety będą kopiowały.Sam Kubica dobrze wiedział, że ma bardzo małe szanse na fotel w F1 i mówił o tym już w sierpniu zaraz po testach z Renault, ale jak zacytowaliśmy jego wypowiedź to nagle wszyscy pisali jak my śmiemy pisać takie rzeczy... i nikt nie brał do głowy, że jesteśmy pierwszymi, którzy dobrze życzą Robertowi! Na początku sezonu nikt nie przypuszczał, że Kubica w ogóle będzie próbował wrócić, teraz pozostaje spokojnie czekać, ale szanse, po tym jak informacje te podały prawdziwe serwisy, mające dostęp do konkretnych informacji i źródeł, są niewielkie. Edytowane 11 Grudnia 2017 przez Małkociniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Williams to umówmy sie biedny team. Robert miałby wnieść 8-9 milionów na sezon a rosjanin 15-20 ale na dwa sezony. To według nieoficjalnych info priorytet. I czy nie wydaje się dziwne że Sirotkin nagle dostał strzała w drugiej części testów? Motoznawcy ponoć blisko będący F1 twierdzą ze byl szybszy od Roberta. Ale nikt nie wie jakie zadania każdy z nich miał do wykonania. Osobiście czekam na decyzję bezpośrednio od Williamsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Myślę jednak że Williams weźmie rosyjskie petro dolary ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 http://www.skysports.com/f1/news/12433/11176295/vote-who-will-get-the-williams-2018-f1-seat-have-your-say?utm_source=t.co&utm_medium=referral Głosować, może pomóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 http://www.skysports.com/f1/news/12433/11176295/vote-who-will-get-the-williams-2018-f1-seat-have-your-say?utm_source=t.co&utm_medium=referral Głosować, może pomóc.Zrobione [emoji41] Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Poszło ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Powiem wam ze kiedy zrobiliśmy akcję żeby odsunąć Dowbora od komentowania F1 w Polsacie to się udało , ale tu się nie uda, no chyba że pójdą za tym deklarowane sześciocyfrowe przelewy co miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 (edytowane) Dziwna sprawa. 10 minut temu miał 70% a teraz 63 . Edytowane 18 Grudnia 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi