Skocz do zawartości

Robert Kubica

ORKA

Rekomendowane odpowiedzi

Zdałoby się co by Jerzy Owsiak sięgnął do kasy WOŚP i wsparł powrót Andrzeja Gołoty. Wielka by zapanowała euforia w narodzie. Prawdziwe pójście za ciosem.

Ciemny lud wszystko kupi. Igrzyska.

A co ma Owsiak do tego? Chyba tylko to że lepiej by te 100 baniek od Orlenu wykorzystał. Nie ujmując nic Kubicy, bo szczerze mu gratuluję.

Edytowane przez godski
  • Like 5

Zdałoby się co by Jerzy Owsiak sięgnął do kasy WOŚP i wsparł powrót Andrzeja Gołoty. Wielka by zapanowała euforia w narodzie. Prawdziwe pójście za ciosem.

Idź lekcje odrabiać [emoji41]

A jednak potrafisz mądrze napisać [emoji106]

Choć nie zgadzam się z "byłym kierowcą"

Zobaczymy co pokaże na torze. Myślę, że wszyscy będziemy zadowoleni [emoji3]

Tapnięte smarkfonem

Edytowane przez kmr1

Andrzeju, nie ma co sobie podnosić ciśnienia oktanami. Nie przypominam sobie histerii w narodzie gdy po piaskach pustyni hasał Krzysztof Hołowczyc, a sponsorowane artykuły raz za razem pojawiały się w opiniotwórczej gazecie codziennej mocno zasilając jej konto bankowe. Temat kiełbaski wyborczej dzieli naród, choć możnaby się kłócić co do cyfr. Gdzie indziej wyparowują naprawdę duże pieniądze. A wracając do bohatera wątku to szczerze podziwiam go za ambicję, ale po przejażdżce skodą jest w moich oczach byłym kierowcą rajdowym. Pewnych rzeczy się nie cofnie. To nie jedyny przypadek w sporcie gdzie brak wyobraźni i profesjonalnego podejścia załamał czyjąś karierę.

Orlen wydał/wyda 100 milionów na sponsoring Kubicy. Wczoraj po ogłoszeniu tej decyzji akcje Orlenu skoczyły o 2,5%, czyli wartość poszła około 400 milionów złotych w górę. A jeszcze jest cały sezon przed nami.

Ale jeden z drugim lepiej by tą kasę wydali :D 

Ciemny, oj ciemny ten lud :D

Niech tu jakiś mod zrobi porządek, to temat o Robercie.

Edytowane przez coma
  • Like 12

Myślę że Orlen na tych 100 bańkach zarobi co najmniej drugie tyle.

Cieszmy się bo jest z czego ,mimo że auto do najlepszych nie należy, Robert już nie raz udowodnił co można osiągnąć dzięki umiejętnościom.

Według mnie w tej historii wszyscy są wygrani.

-Robert , bo czekał i pracował na to tyle lat. :)

-Wiliams , bo zainteresowanie zespołem osiągnie szczyt. :)

-Orlen , bo Polska firma będzie reklamowana na całym świecie. :)

-My kibice , i tu już każdy ma swoje zdanie. ;)

Edytowane przez grzegorzyk
  • Like 5

Orlen przeznaczył 100 milionów nie tyle na Kubicę co na globalną kampanię reklamową. A Robert całym swoim życiem udowadnia, że jest ambitny i nie zależy mu na odcinaniu kuponów, tylko dążeniu do bycia najlepszym, jestem pewien, że da z siebie wszystko, a prawie pewien, że Williams wypadnie lepiej w nadchodzącym sezonie niż w ubiegłym.

• Like 6

Williams nic z siebie więcej nie da bo nie ma zaplecza. Większość ludzi z rozwoju uciekła z tonącego statku i ostał się tylko Love. Co gorsze team opuszcza dwóch tytularnych sponsorów i ewidentnie będzie brakowało $$$ na rozwój "nadwozia". To dość przykre bo mają najlepszy silnik i nawet takie Force India z tym silnikiem od AMG potrafiło wywalczyć wyższe miejsce w generalce. To dość przykry widok dla kogoś kto pamięta czasy Bergera czy Hilla. Mimo wszystko mam cichą nadzieję, że WMR to tylko chwilowy przystanek dla Roberta i za jakiś czas zobaczymy go w Czerwonych ;) Tak wiem,  nadzieja ... ale kto by uwierzył w taki i TEN powrót :) 

• Like 2