tondromski Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Czyli co? 95% Polskiego jutuba jest nielegalna? PozdrM Wyrazanie zgody bylo napisane do kwestii zawodow a nie ogolnie filmowania ludzi tak jak kolega Croock obszernie wyjasnil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 no właśnie mi chodzi o to głownie co napisał Remek, a mnianowicie że posiadając jakąs licencje można coś tam zawiesiść na youtube, a bez już nie. o to mi głownie chodzi. nie wnikam czy to statki powietrzne czy też nie. BTW, w kanadzie całe przepisy dotyczące używania w sposób amatoski drona zawiera sie na niewielkiej badzo rzadko zadrukowanej ulotce formatu a4pozdrowkaYouTube uznawany jest za komercję tzn. to kwestia reklam: https://www.google.pl/amp/s/www.spidersweb.pl/2015/03/wideo-z-drona-a-prawo.html/amp Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Bardzo ciekawy temat. Generalnie po przeczytaniu wszystkich postów rozumiem że jeżeli wykożystuję mojego drona do kręcenia ujęć na których ukazuję tylko moje łowiska i zamieszczam je w swoich amatorskich nagraniach na YT nie mając włączonego trybu zarabiania to chyba jest OK? Czy też jest jeszcze coś o czym nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Oprogramowanie do montażu oraz kodek oczywiście legalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Bardzo ciekawy temat. Generalnie po przeczytaniu wszystkich postów rozumiem że jeżeli wykożystuję mojego drona do kręcenia ujęć na których ukazuję tylko moje łowiska i zamieszczam je w swoich amatorskich nagraniach na YT nie mając włączonego trybu zarabiania to chyba jest OK? Czy też jest jeszcze coś o czym nie wiem? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Przepraszam jesli nie jest to dopowiedni watek, ale chcialbym zapytac czy jest ktos na forum ktos posiada dron DJI Mavic Pro lub DJI Spark? Zastanawiam sie nad kupnem mojego pierwszego drona i chcialbym sie co nie co o tych maszynach dowiedziec od kogos kto moze jedna z nich posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Nie zawracaj sobie głowy Sparkiem. Nie kupuj na razie Mavic'a. W pierwszym kwartale, są przecieki, że szykują Mavica Pro 2 z 1" sensorem .... więc .... wtedy kupisz na wyprzedaży Mavic'a lub ... jeszcze lepszego Mavic'a 2. Dla mnie kolejność dronów jest taka ... - Phantom (bo Inspire ... to już nie ta półka)- Mavic Pro - dobry obraz ale ... niestety bardzo dobiega od jakości Phantom'a ... natomiast niesamowicie mobilny - bierzesz do plecaka i jedziesz gdzie chcesz.... - Spark - tego bym nie kupił - słaba jakość obrazu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Duze dzieki Remek. Phantom za duzy. Chce cos mobilnego zeby wlasnie do plecaka wlozyc i ze soba wziasc- na przyklad na ryby. I tu wlasnie Mavic Pro bylby chyba jednak najlepszym wyborem. A jesli maja wychodzic z nowym ulepszonym modelem to definitywnie zaczekam na nowy lub na wyprzedaz na stary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Panowie, jeszcze takie jedno pytanie amatora. Jak to jest z tym WiFi i Mavic Air? Czy musze miec sygnal/dostep do WiFi zeby latac Mavic Air? Zaluzmy, ze jestem gdzies na totalnym bezludziu bez mozliwosci odbioru sygnalu WiFi. Czy bede w stanie latac tym dronem z pilotem podlaczonym z komorka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_LFC Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Podepne się, ktoś ma może na wyposażeniu takiego drona z dobrą kamerą? Potrzebny na pewną uroczystośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 (edytowane) Odświeżę temat. Mamy droniarzy na jerku? Nie mam konkretnego pytania. Jestem po prostu ciekaw, czy jest z kim wymienić się doświadczeniem od czasu do czasu. Ja od niedawna latam Sparkiem. Szczególnych osiągnięć jeszcze nie mam, ale powoli zaczynam rozumieć, z czym to się je :-) Edytowane 24 Lipca 2019 przez croock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Odświeżę temat. Mamy droniarzy na jerku? Nie mam konkretnego pytania. Jestem po prostu ciekaw, czy jest z kim wymienić się doświadczeniem od czasu do czasu. Ja od niedawna latam Sparkiem. Szczególnych osiągnięć jeszcze nie mam, ale powoli zaczynam rozumieć, z czym to się je :-) ja coś tam latam. https://www.youtube.com/watch?v=Ys-XhudPYCI https://www.youtube.com/watch?v=T5kNFa7aZIo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi