ramzes102 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Szukam opinii o tej serii wędek. Na papierze wygląda obiecująco. Interesuje mnie model do 30g, pod koguty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpik Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Witam , mam casta do 30gram 1.98m i jest to bardzo fajny kijek , rzuca do 45-50 gram , myślę ze to ten sam blank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohors Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Jeśli to jest ten kij który ma kacpik to pod kury do 40g jest idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpik Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Jezeli to ten sam blank to będzie fajny pod koguta , kopie przyzwoicie a mocy ma bardzo dużo , takie 50cm sandacze można na łódkę wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Dzięki za zainteresowanie. Pomacałem w sklepie i kupiłem. Bardzo lekka ja na tę moc, pod obciążeniem gnie się na całej długości. Niedługo zabiorę nad wodę i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Mam mocniejszą wersję - kapitalna wędka. Używam do sandaczy na ciężko - gumy 20 cm itp.Około metrowy sumek co prawda ją już zmęczył ale wyjechał dosyć szybko.Generalnie ciekawe wędki, nieźle uzbrojone, lekkie i szybkie.Czucia też nie brak :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpik Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 U mnie też sumek wyjechał taki 130-140 cm w jakieś 10-12 minut kije mają mocy sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Uzywa może ktoś kijka 7-20 do sandaczowania jesli tak proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba81 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 nie pasował mi ten kij, zbyt elektryczny, wolałem swojego gunki 7-28 gruby mięsisty blank (ciepły) z dużym zapasem mocy waliłem na tym kiju (gunki) 35 g + gumy 16-19 cm. na tym już bym się bał. miełem kilka razy na rybach okume i sprzedałem, nie pasował mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi