Marcin Ostróda Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację. Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły. Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Myślę że to dopiero początek. Ja mam dużą nadziej że to pójdzie do przodu. I będę mógł cały set zrobić, nie ukrywam że to było by bardzo wygodne mieć wszystko w jednym ploterze. PSULEK Ty masz też dojście do HB jak do minnkota w razie czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 https://support.garmin.com/zh-TW/?productID=849965&tab=topics Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 No proszę, napięcie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 https://support.garmin.com/zh-TW/?productID=849965&tab=topicsPrzeczytałem od deski do deski :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Kurde, żeby Garmin wzorował się na Navico?? Świat sonarowy po raz drugi stanął na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 https://www.garmin.com/en-US/p/806410?fbclid=IwAR33VHnnCK1yRzd-nt1mTgM8rbdWUaFAYg5g2vf6GMRYm7RQxhaywnegdt4 Będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 https://www.garmin.com/en-US/p/806410?fbclid=IwAR33VHnnCK1yRzd-nt1mTgM8rbdWUaFAYg5g2vf6GMRYm7RQxhaywnegdt4 Będzie.https://www.garmin.com/en-US/p/806410 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 (edytowane) PL.https://www.garmin.com/pl-PL/p/849965/pn/010-02706-10 Cena trochę zaporowa. Ciekawe czy przeskok jakościowy będzie wart tych EURO.... Ale przynajmniej w zestawie jest uchwyt perspektywy. Temperatura pracy przetwornika wyklucza łowienie podlodowe i temperatury poniżej zera. Zaczynają się pierwsze minusy. Edytowane 22 Lutego 2022 przez Pietruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 I bezpośrednie porównanie LVS34 i LVS32 - w akcji: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Przy zakupie nowego to może bym dołożył te 200EUR , ale do zmiany z LVS32 na 34 to by mnie to raczej nie nakłoniło. Wygląda trochę na kosmetykę. Efektu wow brak. Może trzeba poczekać na kolejną gnerację? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 (edytowane) Po obejrzeniu, jestem podobnego zdania. Jest lepiej, może być jeszcze lepiej po paru aktualizacjach, ale czy ja przez to znajdę i złowię więcej ryb to nie sądzę. LVS32 i tak mocno poprawił mi wyniki, a pojawienie się LVS34 nie sprawi że ryb w wodzie się więcej pojawi. Edytowane 22 Lutego 2022 przez Pietruk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 D. To nie urywa w żadnym calu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 (edytowane) I bezpośrednie porównanie LVS34 i LVS32 - w akcji: Overall ja nie widzę przełomu. Wygląda to na pracę softem bardziej niż fizycznymi cechami przetwornika ,bo khz, kąty wiązki - te same. Natomiast może być lepiej, bo to testowe softy beta i takowe przetworniki w tych materiałach co puścili. Edytowane 22 Lutego 2022 przez Maciej_K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Overall ja nie widzę przełomu. Wygląda to na pracę softem bardziej niż fizycznymi cechami przetwornika ,bo khz, kąty wiązki - te same. Ale, o ile dobrze translator przetłumaczył z niemieckiego i ja dobrze zrozumiałem, to same kryształy są większe fizycznie niż w poprzedniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Ale, o ile dobrze translator przetłumaczył z niemieckiego i ja dobrze zrozumiałem, to same kryształy są większe fizycznie niż w poprzedniku.Tak pewnie jest ,bo buda duża się zrobiła vs. LVS32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Overall ja nie widzę przełomu. Wygląda to na pracę softem bardziej niż fizycznymi cechami przetwornika ,bo khz, kąty wiązki - te same. Natomiast może być lepiej, bo to testowe softy beta i takowe przetworniki w tych materiałach co puścili. Taka bardziej ewolucja niż rewolucja. Było lepiej niż u konkurencji a teraz jest sporo lepiej Ja i tak kocham swojego Mega liva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 (edytowane) Taka bardziej ewolucja niż rewolucja. Było lepiej niż u konkurencji a teraz jest sporo lepiej Ja i tak kocham swojego Mega liva Możesz napisać coś więcej? Bo się przymierzam do przesiadki z Garmina na Solixa. Może być na priv. Edytowane 22 Lutego 2022 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Możesz napisać coś więcej? Bo się przymierzam do przesiadki z Garmina na Solixa. Może być na priv. Zaraz zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojtasz Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 @kruz napisz coś więcej oficjalnie ???? śledzę uważnie temat , patrze Bardzo mocno w str. Garmina ale jeszcze nic nie kupiłem. Ciagle dylemat i czekam tak naprawdę na opinie o nowym przetworniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 @kruz napisz coś więcej oficjalnie śledzę uważnie temat , patrze Bardzo mocno w str. Garmina ale jeszcze nic nie kupiłem. Ciagle dylemat i czekam tak naprawdę na opinie o nowym przetworniku.Chyba nie ten wątek Ale ja się w tym roku przesiadłem z HB Solix na Garmina GpsmapNa garminie jeszcze nie pływałem, ale z zabawy na sucho mam bardzo dobre wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Można brać ;-)https://www.ruoto.fi/en/marine/garmin-livescope-system-plus-lvs34/p/010-02706-00/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Można brać ;-)https://www.ruoto.fi/en/marine/garmin-livescope-system-plus-lvs34/p/010-02706-00/System Livescope™ Plus | Echosonda skanująca w czasie rzeczywistym (garmin.com) No ale jest plus -uchwyt do perspektywy w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Btw ktoś się z nowym setem gls10 i lvs34 u nas na olx ogłasza, aż pozwolę sobie zadzwonić jutro czy wyśle za pobraniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 A tam za pobraniem, gadaj ze przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 A tam za pobraniem, gadaj ze przyjedzieszA jak, wjazd na chatę zawsze na propsach. Kilka shotów z dwóch przetworników na jednym ekranie, autorem jest tester Garmina -Leonard Winchester. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcin Ostróda
Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację.
Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?
Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły.
Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele.
Top użytkownicy dla tego pytania
237
113
80
48
Popularne dni
18 Lut
25
13 Mar
23
22 Lut
22
26 Lut
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 237 odpowiedzi
Pietruk 113 odpowiedzi
siarq 80 odpowiedzi
binio1111 48 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lut 2022
25 odpowiedzi
13 Mar 2020
23 odpowiedzi
22 Lut 2022
22 odpowiedzi
26 Lut 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
kruz
A kto się ma zastanawiać jak nie wędkarz ? Pzw jest zjabane - zgadzam się, ale to wędkarze, ktorzy jak to piszesz wezmą sobie co w limicie do domu, są problemem. Mamy głupie prawo, głupich ludzi i
Koza11
Tryb perspektywiczny w akcji, pierwsza część filmu to testy zasięgu , na którym widać przynęty, a ostatnie 6-7 minut to podchody do ryby. I tak na podsumowanie powiem- nie zmienia się nic. To ryba de
Koza11
Sonary i mapy znowu nadają:
Opublikowane grafiki
1271 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi