Marcin Ostróda Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację. Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły. Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Za tydzień testy jak pogoda pozwoli. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Jak wszystko dobrze pójdzie, to w sobotę zaokrętuję się do znajomego, by popatrzeć na LVS 34 vs 32. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Hej. Mam pytanko. Czy można wgrać mapy batymetryczne do GPS MAM 8412 XSV. Chodzi mi o norweskie Lofoty - o ile mapki są dostępne ...? Z góry dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Hej. Mam pytanko. Czy można wgrać mapy batymetryczne do GPS MAM 8412 XSV. Chodzi mi o norweskie Lofoty - o ile mapki są dostępne ...? Z góry dziękuję za info.Jeśli są na active captain w socjalkach- to tak, jeśli nie ma ich tam- trzeba zapytać o zawartość norweskiego pakietu Garmin bluechart G3 lub G4 czy są one tam wgrane z danych navionics, którego wykupili garminowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) https://maps.garmin.com/pl-PL/marine/?lat=67.9931452&lng=13.6397069 Wybierz Opcje mapy/Wędkarstwo Edytowane 16 Kwietnia 2022 przez Pietruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 A jak z wgraniem na ploter ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Popływałem dziś u znajomego na łodzi z lvs32 i 34. Wnioski proste, perspektywa lepsza, reszta po prostu czystszy obraz bez zabaw w nastawach - bez przełomu jakościowego w obrazie. Jak dostanę materiały nagrywane, to pewnie film poskładam na kanał - tryb front był przebadany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Mam te same wrażania po dzisiejszym pływaniu, jest bardziej czuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Czyli nowi użytkownicy skorzystają, przesiadka z lvs32 ma się średnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Średnio na przód i dół. Perspektywa ładnie pokazywała. Ja nie żałuję. Na jesień będzie idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Sonary i mapy znowu nadają: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Fajne gniado montażowe. Tylko gdzie je dorwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Kabel znalazłem, płytkę trzeba wydrukować, wyciąć, odlać i zamocować. https://www.garmin.com/pl-PL/p/643003#devices Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 (edytowane) Nazwę wątku trzeba będzie edytować...... nowy LVS62 XR na horyzoncie. Garmin Livescope XR LVS62 Test and Review, Compared with LVS34 (eng. subtitles coming soon) - YouTube12k za przetwornik sam......srogo. Edytowane 12 Lipca 2022 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Maciej ale ten nowy 34 tez chyba ładnie stoi. Coś pod 10 klocków. Chyba ze to jeszcze mówisz o cenei w USA a u nas będzie z 15+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Maciej ale ten nowy 34 tez chyba ładnie stoi. Coś pod 10 klocków. Chyba ze to jeszcze mówisz o cenei w USA a u nas będzie z 15+Marcin, po katalogu 62 jest droższy o tysiąc E za przetwornik vs. przetwornik 34. Srogie papiery to są. No ale to specjalistycnzy sprzęt, inshore jakieś , bogate jachty z dużymi ekranami- bo co daje duży zasieg bez dużego ekranu? Oczy tylko się męczą. Niemniej ciekawe rzeczy przed tym ICAST Tylko Navico siedzi cicho póki co. HB pokazało trackera do ML. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Do perspektywy, trollingu i łowienia z ręki wydaje się fajne, ale cena wprawia w zakłopotanie. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Zasięg robi wrażenie.Ale cena jeszcze większe. Raczej będzie to niszowe wyposażenie wędkarza, bez dużego ekranu czyli powyżej 12" nie ma sensu. Natomiast wielki ekran wymaga dużego skupienia gdyż są dziesiątki obiektów wyświetlane.Chyba że zastosują jakiś algorytm oznaczający przybliżona wielkość ryby na podstawie odległości i innych takich.Myślę że jest to możliwe i by ułatwiło obserwację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Zasięg robi wrażenie.Ale cena jeszcze większe.Raczej będzie to niszowe wyposażenie wędkarza, bez dużego ekranu czyli powyżej 12" nie ma sensu. Natomiast wielki ekran wymaga dużego skupienia gdyż są dziesiątki obiektów wyświetlane.Chyba że zastosują jakiś algorytm oznaczający przybliżona wielkość ryby na podstawie odległości i innych takich.Myślę że jest to możliwe i by ułatwiło obserwację.Piotr, to jest cegła po gabarycie i masie, montaż jedynie do silników dziobowych na chwilę obecną- a co do zasady- tak jak pisałem powyżej. Pomysłowo idą "do przodu" 4 rok sprzedają ten sam moduł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Oczywiście że cegła Maćku.Zmniejszyli częstotliwość na rzecz zasiegu w stosunku do LVS32 i 34 tym samym zmniejszyli detalizację małych obiektów. Także w przypadku naszych wód nie warto sobie nim głowy zawracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 (edytowane) Oczywiście że cegła Maćku.Zmniejszyli częstotliwość na rzecz zasiegu w stosunku do LVS32 i 34 tym samym zmniejszyli detalizację małych obiektów. Także w przypadku naszych wód nie warto sobie nim głowy zawracać.Ja to byłbym ciekaw porównania z dziadkiem ps31 w opcji do przodu. Ale tam zaś nie ma 20 stopni do wyboru. Overall więcej marketingu niż realnego upgrade dla 90% wędkarzy - użytkowników wcześniejszych wersji Livescope z GLS10. Edytowane 13 Lipca 2022 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgadza się Panie Maćku, ale cały czas brną do przodu, to morski lvs , to gt56 - wyscig szczurów trwa, Choć już chyba tylko z hb się ściągają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgadza się Panie Maćku, ale cały czas brną do przodu, to morski lvs , to gt56 - wyscig szczurów trwa, Choć już chyba tylko z hb się ściągają... Czekaj, ICAST za tydzień, może i Navico coś ogłosi w przeddzień imprezy. Doszły mnie słuchy, że uszczelnili obieg informacji, by ich dystrybutorzy nie dowiadywali się o nowościach z hobbystycznych forów przed oficjalną premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jac72 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Który przetwornik lvs lepszy do ustawienia w trybie perspektywy (32 czy 34). Dokupiłem 34 i zastanawiam się jak je ustawić Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcin Ostróda
Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację.
Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?
Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły.
Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele.
Top użytkownicy dla tego pytania
237
113
80
48
Popularne dni
18 Lut
25
13 Mar
23
22 Lut
22
26 Lut
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 237 odpowiedzi
Pietruk 113 odpowiedzi
siarq 80 odpowiedzi
binio1111 48 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lut 2022
25 odpowiedzi
13 Mar 2020
23 odpowiedzi
22 Lut 2022
22 odpowiedzi
26 Lut 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
kruz
A kto się ma zastanawiać jak nie wędkarz ? Pzw jest zjabane - zgadzam się, ale to wędkarze, ktorzy jak to piszesz wezmą sobie co w limicie do domu, są problemem. Mamy głupie prawo, głupich ludzi i
Koza11
Tryb perspektywiczny w akcji, pierwsza część filmu to testy zasięgu , na którym widać przynęty, a ostatnie 6-7 minut to podchody do ryby. I tak na podsumowanie powiem- nie zmienia się nic. To ryba de
Koza11
Sonary i mapy znowu nadają:
Opublikowane grafiki
1271 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi