Marcin Ostróda Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację. Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły. Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Zrobiłem ten materiał w wakacje ubiegłego roku, tak ,właśnie w taki sposób masz połączyć system-do dużego ekranu wpinasz networkiem LVS, w drugi network- kabel tego typu łączący duży ekran z mniejszym i masz wszystkie tryby obrazowania na obu- zależnie od potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Czyli można na jednym ustawić front a na drugim perspektywę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Czyli można na jednym ustawić front a na drugim perspektywę ?nie, to wykluczone- bo wymaga przełożenia przetwornika do pozycji horyzontalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 No jakim cudem?Przcież do każdego widoku musisz przestawić położenie przetwornika na sztycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 No jakim cudem?Przcież do każdego widoku musisz przestawić położenie przetwornika na sztycy.Nie. Vert masz softowo Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Nie. Vert masz softowo Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu TapatalkaA pytanie Marcina jak brzmiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 (edytowane) . Edytowane 26 Października 2022 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 haja1978 Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Panowie, mam pytanko - jeśli już było przepraszam - czy są jakieś wskazania odnośnie odległości montażu LVS 32/34 a klasycznego przetwornika Chirp np. 56UHD? Czy mogą one być w zasadzie obok siebie (ok. 10-15 cm odległości), bez zakłóceń lub straty parametrów? PozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 symbio Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Które echo wybrać do obsługi Panoptixa gpsmap 923xsv czy echomap ultra 102sv? Wysłane z mojego RMX2202 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Większy ekran lepszy będzie, detale większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pat92 Opublikowano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Panowie.W nowym sezonie chciałbym zacząć zabawę z vertem. W związku z tym chciałbym się zorientować ile kasy muszę sobie na tą zabawę przeznaczyć. Chodzi mi o coś sensownego ale także cenowo, nie sprzęt za miliony monet. Muszę kupić wszystko od zera ponieważ aktualnie działam na striker 9 a ten ploter chyba się nie nada. Jakbyście mogli mi coś polecić nie za miliony monet to co byście mi polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Najtaniej to gls10+lvs32 używane około 6000, echomap plus 9 używane 3000-4000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Najtaniej znalazłem to https://happyangler.com/product/garmin-echomap-92sv-uhd-livescope-bundle/ Jeśli interesuje nowe echo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Pytanie takie : Maciek zrobił kiedyś fajny materiał o połączeniu dwóch garminów kablem ethernet ale na filmie nie było z tego co pamiętam jak to się ma z livescope . W związku z tym pytanie : czy ktoś wie czy po połączeniu dwóch ech kablem da się tak zrobić aby na jednym echu obraz był w danym kolorze a na drugim w innym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Pytanie takie : Maciek zrobił kiedyś fajny materiał o połączeniu dwóch garminów kablem ethernet ale na filmie nie było z tego co pamiętam jak to się ma z livescope . W związku z tym pytanie : czy ktoś wie czy po połączeniu dwóch ech kablem da się tak zrobić aby na jednym echu obraz był w danym kolorze a na drugim w innym ?https://youtu.be/vPVDFMkNESo?t=290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Przepraszam Maćku posypuje głowę popiołem Już dawno oglądałem twój materiał i wydawało mi się , że livescopa nie ma . To rozwiązuje moje dywagacje . Jutro zabawy praktyczne Dzięki https://youtu.be/vPVDFMkNESo?t=290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrystianS Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Najtaniej znalazłem to https://happyangler.com/product/garmin-echomap-92sv-uhd-livescope-bundle/ Jeśli interesuje nowe echo.Dolicz do tego 23% vatu. Podana cena jest bez vatu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielun22 Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Panowie.W nowym sezonie chciałbym zacząć zabawę z vertem. W związku z tym chciałbym się zorientować ile kasy muszę sobie na tą zabawę przeznaczyć. Chodzi mi o coś sensownego ale także cenowo, nie sprzęt za miliony monet. Muszę kupić wszystko od zera ponieważ aktualnie działam na striker 9 a ten ploter chyba się nie nada. Jakbyście mogli mi coś polecić nie za miliony monet to co byście mi polecili? Dobre promki są teraz na sodersportfiske w Szwecji.... Ogólnie jak dobrze przypilnujesz to zaraz będzie blackfriday to jakiś sensowny zestaw się trafi. [emoji6] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Enio Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Przesiadał się ktoś z lvs32 na lvs34? Warto dopłacić przy zakupie 400eur do nowszego przetwornika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Przesiadał się ktoś z lvs32 na lvs34? Warto dopłacić przy zakupie 400eur do nowszego przetwornika?Porównywałem oba na jednej sztycy, w perspektywicznym widoku duży progrs w lvs 34, ogólnie obraz czystszy i mniej martwych pól pomiędzy wiązkami skanującymi. Sam musisz odpowiedzieć czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Przesiadał się ktoś z lvs32 na lvs34? Warto dopłacić przy zakupie 400eur do nowszego przetwornika?Ja. Jak korzystasz z perspektywy to tak. Wydaje mi sie że dół i przód jest ciut lepszy, ale to ciut. Lepsze mocowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zbyszekp Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 WitamCzy ekran ECHOMAP UHD 93sv jest kompatybilny z czujnikiem 32 livescope, kolega planuje ściągnąć taki zestaw z US ale pojawiły się wątpliwości o prawidłowe działanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 WitamCzy ekran ECHOMAP UHD 93sv jest kompatybilny z czujnikiem 32 livescope, kolega planuje ściągnąć taki zestaw z US ale pojawiły się wątpliwości o prawidłowe działanieTak jest kompatybilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczynumer1 Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Łowiłem w vercie na jednym i drugim.Czytelność i dokładność obrazu dużo lepsza na lvs34.Czy różnica warta prawie 2k pln, to zależy od zasobności portfela pytającego Przesiadał się ktoś z lvs32 na lvs34? Warto dopłacić przy zakupie 400eur do nowszego przetwornika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczynumer1 Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Na filmie pieknienpokazana różnica między 32 a 34: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcin Ostróda
Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację.
Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?
Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły.
Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele.
Top użytkownicy dla tego pytania
237
113
80
48
Popularne dni
18 Lut
25
13 Mar
23
22 Lut
22
26 Lut
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 237 odpowiedzi
Pietruk 113 odpowiedzi
siarq 80 odpowiedzi
binio1111 48 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lut 2022
25 odpowiedzi
13 Mar 2020
23 odpowiedzi
22 Lut 2022
22 odpowiedzi
26 Lut 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
kruz
A kto się ma zastanawiać jak nie wędkarz ? Pzw jest zjabane - zgadzam się, ale to wędkarze, ktorzy jak to piszesz wezmą sobie co w limicie do domu, są problemem. Mamy głupie prawo, głupich ludzi i
Koza11
Tryb perspektywiczny w akcji, pierwsza część filmu to testy zasięgu , na którym widać przynęty, a ostatnie 6-7 minut to podchody do ryby. I tak na podsumowanie powiem- nie zmienia się nic. To ryba de
Koza11
Sonary i mapy znowu nadają:
Opublikowane grafiki
1271 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi