Marcin Ostróda Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację. Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły. Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Długosz Opublikowano 8 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Mam pytanie, czy ktoś z Was użytkował dwa przetworniki LVS 34 na jednej sztycy jednocześnie? Mam na myśli jeden ustawiony w perspektywie a drugi w pionie do przodu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 8 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Mam pytanie, czy ktoś z Was użytkował dwa przetworniki LVS 34 na jednej sztycy jednocześnie? Mam na myśli jeden ustawiony w perspektywie a drugi w pionie do przoduOczywiście. Najlepiej działa to na dwóch niezależnych ekranach, na jednym nawet dużym to wypada średnio, bo zależnie jak podzielisz ekran- masz przyciętą perspektywę. Zakłócenia w normie możliwe do odfiltrowania nastwami menu. Opory duże, z tym się nie pływa szybko, bo wiadomo ocb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Długosz Opublikowano 14 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Dzięki Maciej, czyli finansowa poprzeczka idzie do góry ????????♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Długosz Opublikowano 14 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Na tym filmie nie wygląda to najgorzej https://youtu.be/IbQUFBVm1sI?si=6l93CZJY1n4BXZ5h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 14 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Na tym filmie nie wygląda to najgorzej https://youtu.be/IbQUFBVm1sI?si=6l93CZJY1n4BXZ5hSławek perspektywa nie jest koniecznością, wystarczy przyzwyczaić się do trybu front i mieć możliwość ręczną/mechaniczną/elektroniczną przeszukiwania strefy przed nami lewo-prawo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pat92 Opublikowano 14 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Pytanie do bardziej doświadczonych. Jak się mają akumulatory kwasowe do utraty jakości na lvs34. Słyszałem, że ze spadkiem napięcia spada jakość obrazu, tylko czy to jest stały spadek wraz ze spadkiem pojemności akumulatora czy to jest od jakiegoś konkretnego stopnia % pojemności czyli, że np po 20-30% pozostałości Aku spada jakość?Myślę nad tym pod kątem ewentualnej wymiany Aku na lifepo4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 14 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Wg mnie jest to bzdura.Zasilanie GLS 10 to zakres 10-32 V. Wszyscy by wtedy zasilali napięciem 32V aby mieć obraz żyletę. Takie zasilanie może stanowić delikatny problem czyli koszty np. przetwornicy 12V na 32V. Nie spotkałem się z takimi zjawiskami jak opisałem wyżej. Sam mam downgrade z 24V na 12V ze względu na Humminbirda i inne zabawki wymagające 12V. Ale przy najbliższym grzebaniu w kablach Garmin poleci na 24V. Wtedy może zmienię zdanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 14 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 (edytowane) A ja wam powiem tak , miałem kilku klientów którzy zamontowali sobie akumulatory 16v i 24 pod at i Lvs . Wpierw ich optymizm sięgał zenitu , natomiast po sezonie stwierdzili , że prócz zaspokojenia ego i fejmu internetowego -nic się nie zmieniło w obrazowaniupoprostu dany sprzęt wymaga zasilania w przedziale napięć oraz pobiera niezbędną energię . Tu nie ma co wywarzać otwartych drzwi. Mocy urządzenia się. NIe zmienia , 100W = 10V x 10A = 20V x 5A itd Edytowane 14 Marca 2024 przez siarq 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2024 (edytowane) Panowie, prośba o podpowiedź jakim kablem przedużyć kabel zasilający od GLS 10 oraz kabel zasilający od ultry. Czy taki zwykły 1,5 mm2 wystarczy? W instrukcji o kablu zasilającym piszą o 10 AWG a to jest 5mm2 to jakieś chore. Te oryginalne krótkie na pewno nie są tak grube. Kabel zasilający od gls chcę przedłużyc o jakieś 2m a zasilający od ultry o jakieś 1 m. Edytowane 2 Kwietnia 2024 przez rower26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2024 1,5 max 2,5mm2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2024 ja mam na 1,5 mm i wszystko śmiga 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karbusd Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Ma ktoś możliwość sprawdzenia, lub zna średnicę wtyki od przetwornika LVS34? Dopiero będę kupował a robię przeróbkę w łodzi i chcę już przygotować przepust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 (edytowane) z pamięci 28 lub 25 mm razem z nakrętką. na 100 wieczorkiem ci zmierzę Edytowane 10 Kwietnia 2024 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karbusd Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 z pamięci 28 lub 25 mm razem z nakrętką. na 100 wieczorkiem ci zmierzęBędę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Ma ktoś możliwość sprawdzenia, lub zna średnicę wtyki od przetwornika LVS34? Dopiero będę kupował a robię przeróbkę w łodzi i chcę już przygotować przepust.Ja robiłem przepust koronką 28mm pod pantopixa i 3 ekrany . Weszło na styk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 (edytowane) Ja robiłem przepust koronką 28mm pod pantopixa i 3 ekrany . Weszło na stykJa przegiąłem w drugą stronę, zrobiłem koronką 50 mm Na szczęście znalazłem duże łezki plastikowe na ali żeby to zakryć. Edytowane 10 Kwietnia 2024 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 (edytowane) 29.72 mm Mierzone po nakrętce na wtyczce. Nakrętka z tego widziałem jest nierozbieralna. Edytowane 10 Kwietnia 2024 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karbusd Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Czyli 30mm i będzie przygotowane. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brzoza Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Pomysł na sztyce zaczerpnięty z forum. Za jednym zamachem zrobiłem dwie a do tego wykonałem 2 knagi z nierdzewki. Spawałem pierwszy raz w życiu i to od razu nierdzewkę elektrodą zasadową więc estetyka jest jaka jest. Jako zestaw mobilny sprawdza się bardzo dobrze. Muszę jeszcze dorobić wyłącznik do odcinania blackboxa, przydadzą się też opływowe osłony na mocowania przetworników oraz wyprowadzenie przewodów od akumulatora na zewnąrz aby nie otwierać skrzynki do ładowania akumulatora. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arkadio Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Montował ktoś lvs34 z gls10 do Ultry 122 na Skylla 420?. Myślę gdzie najlepiej zamontować GLS10 i którędy wyprowadzić kabel do lvs34. Wszystko mam na relingu na lewej burcie i tam będzie sztyca przetwornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 (edytowane) Pojawił się filmik z nowym LVS36 PLUS. Robi wrażenie Edytowane 16 Kwietnia 2024 przez golenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Tak . Pojawił się 1.04 w prima aprilis Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Tak . Pojawił się 1.04 w prima aprilis Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkEj tam... i po żarciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Ej tam... i po żarcikuAle wygląda to zajebiście Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 max 5 lat daję i bedzie wyglądało jeszcze lepiej.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcin Ostróda
Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację.
Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?
Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły.
Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele.
Top użytkownicy dla tego pytania
237
113
80
48
Popularne dni
18 Lut
25
13 Mar
23
22 Lut
22
26 Lut
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 237 odpowiedzi
Pietruk 113 odpowiedzi
siarq 80 odpowiedzi
binio1111 48 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lut 2022
25 odpowiedzi
13 Mar 2020
23 odpowiedzi
22 Lut 2022
22 odpowiedzi
26 Lut 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
kruz
A kto się ma zastanawiać jak nie wędkarz ? Pzw jest zjabane - zgadzam się, ale to wędkarze, ktorzy jak to piszesz wezmą sobie co w limicie do domu, są problemem. Mamy głupie prawo, głupich ludzi i
Koza11
Tryb perspektywiczny w akcji, pierwsza część filmu to testy zasięgu , na którym widać przynęty, a ostatnie 6-7 minut to podchody do ryby. I tak na podsumowanie powiem- nie zmienia się nic. To ryba de
Koza11
Sonary i mapy znowu nadają:
Opublikowane grafiki
1271 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi