Marcin Ostróda Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację. Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły. Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arkadio Opublikowano 10 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Miałem to samo kilka dni temu. Też myślałem że to jakiś błąd. Na drugi dzień znowu przesłał aktualizacje z telefonu, kilka razy ekran się restartował. Pobierał dane, aktualizował i weryfikował dane kilka razy aż w końcu przestał i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sucks_one Opublikowano 10 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Wsparcie twierdzi że jest jakiś problem z ostatnią aktualizacja i sugeruję poczekać. Mam nadzieję że bez aktualizacji będzie to działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 10 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Wsparcie twierdzi że jest jakiś problem z ostatnią aktualizacja i sugeruję poczekać. Mam nadzieję że bez aktualizacji będzie to działało.Problem jest już zdefiniowany, konflikt pomiędzy 34ką a sonarem tradycyjnym, skutkujący rozjazdem obrazu na części ekranu i pojawieniu się pxl wielkości kratek w zeszycie. Sprawa in process, pani Gosia jest bardzo kompetentą osobą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Sprawdź poziom napięcia u mnie taki sam objaw występował jak napięcie z aku było na poziomie 12 V z aku(za cienkie kable),jak napięcie wzrosło powyżej 13V,wszystko działa.W razie czego zapraszam na priv-nagrałem filmiki przed wysłaniem reklamacji do Garmina Znalazłem rozwiązanie w filmie Garmin Guru Aż nie wierzę, że wszystko działa!!!Zrobiłem krok po kroku jak w filmiku i LVS34 działa1. Jeżeli zostawiamy stary ekran i chcemy wymienić LVS32 na LVS34, pomimo podpięcia nowego GLS10 i zrobienia aktualizacji urządzenie nie widzi sieci, ponieważ w pamięci zostaje stary GLS10 i ciągle go szuka.2. Trzeba włączyć tryb demonstracyjny3.Przywrócić ustawienia domyślne4.Wpisać te dane co podaje się na początku-język, długość łodzi,itd5.Urządzenie wykrywa nowy GLS10 z działającym LVS34 !!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trociarz Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Koledzy, Czy jest jakieś rozwiązanie,aby przerzucić obraz z plotera Echomap Ultra na tablet? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Chyba tylko jak masz ultrę 2 niestety. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdrianNaklo Opublikowano 30 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Witam, mam problem. Niedawno nabyłem pierwszy zestaw live, echomap 12 i Lvs34. Na początku cały czas pływałem z ustawieniem przetwornika w dół. Teraz gdy przestawiam na perspektywe bądź do przodu, wygląd ekranu dalej jest do wersji w dół. Nie przedstawia się a z tego co słyszałem powinno automatycznie po zmianie kąta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 30 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Jest w ustawieniach opcja manualnego wyboru lub też automatycznie. Sprawdź jak masz . Poza tym po zmianie ustawienia echo potrzebuje czasem chwili na przełączenie się . Bo zakładam że przekręcasz przetwornik w prawidłową stronę . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdrianNaklo Opublikowano 30 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Dzięki bardzo, ustawiłem na auto i od razu sam przeskakuje tak jak powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 30 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Czas na zmiany. Co właściwie potrzebuję abym w trollu widział przynętę za łódką.Ponton, zestaw przenośny.1. Ultra 102 lub 1222. spory aku - na cały dzień 40 Ah LiFePo4 wystarczy ? Co jeszcze? Pewnie uchwyt (jaki) i gdzie go zamocować?Czy przetwornik GT-40 będzie z tym współpracował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Ktoś jest w temacie co ile lat garmin wypuszcza nowy przetwornik ? Znając życie kupię 34 i na drugi dzień będzie premiera 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Jak będziesz tak czekał - to nigdy nie kupisz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tohatsu Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Witam, czy ma ktoś doświadczenie z używaniem jednocześnie garmina livescope oraz lowrance activetarget. Jedno użadzenie z wiązką do przodu drugie w trybie perspektywicznym. Czy w takim zestawieniu użądzenia będą się zakłócać?Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateos_74 Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Montował ktoś lvs34 z gls10 do Ultry 122 na Skylla 420?. Myślę gdzie najlepiej zamontować GLS10 i którędy wyprowadzić kabel do lvs34. Wszystko mam na relingu na lewej burcie i tam będzie sztyca przetwornikana pewno już sobie poradziłeś, ale w skylla masz przygotowany uchwyt w bakiście na wędki i jest przepust z burty do tej bakisty.Wczoraj montowałem na szybko dodatkowo na sztycy z lvs34 przetwornik gt56 (długi przewód) i przeciągałem go do bakisty i z powrotem - mam łącznie przeciągnięte 5 przewodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arkadio Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Tak, już sobie poradziłem. Piszesz o pionowym przejściu z bakisty na wędki pod reling? Mam go zajęty w całości więc odpadał. Kupiłem fajną, wodoszczelną przejściówkę i wyprowadziłem z bakisty dziobowej na pokład. Niedawno znalazłem że Garmin ma w ofercie przejściówki rozłączne przez burtę dla lvs34. Mają tą zaletę że po pływaniu można przetwornik zdjąć z pokładu ale ja nie zdejmuję a moja przejściówka ma miejsce na jeszcze kilka przewodów. Zrobię zdjęcia to pokażę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateos_74 Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Tak, już sobie poradziłem. Piszesz o pionowym przejściu z bakisty na wędki pod reling? Mam go zajęty w całości więc odpadał. Kupiłem fajną, wodoszczelną przejściówkę i wyprowadziłem z bakisty dziobowej na pokład. Niedawno znalazłem że Garmin ma w ofercie przejściówki rozłączne przez burtę dla lvs34. Mają tą zaletę że po pływaniu można przetwornik zdjąć z pokładu ale ja nie zdejmuję a moja przejściówka ma miejsce na jeszcze kilka przewodów. Zrobię zdjęcia to pokażęteż o takim rozwiązaniu myślałem, ale jak zamontowałem sztyce i echo to tak to zostawiłem i jest ok. Nie chciałem dziurawić nowej łódki .Do czego wykorzystujesz ten przepust z burty do bakisty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arkadio Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 (edytowane) Też nie chciałem dziurawić, ale w sumie przy produkcji tez dziurawią, tylko że nie do końca znają potrzeby użytkownika. Więc kiedy się przedziurawi ale zakończy porządnie , wygląda i działa jak fabryczne. Jeżeli pytasz o pionową rurę z bakisty na wędki pod reling to na zasilanie dwa Echomap z dwoma przetwornikami + NMEA2000 + Gls10 + Lowrance Point 1 Edytowane 23 Czerwca 2024 przez Ardoro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dominik202 Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Witam posiadam ploter garmin echomap plus 92sv, podłączyłem do niego gls10 i lvs 32. Wszystko podłączone black box miga na zielono a na ploterze wyskakuje komunikat ''Nie wykryto przetwornika''Z góry dziękuje za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arkadio Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 A to ciekawe. Właśnie sprzedałem taki ploter a wg Garmin powinien współpracować. Podłączyłeś przez sieć Garmin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Witam posiadam ploter garmin echomap plus 92sv, podłączyłem do niego gls10 i lvs 32. Wszystko podłączone black box miga na zielono a na ploterze wyskakuje komunikat ''Nie wykryto przetwornika''Z góry dziękuje za pomoc.PozdrawiamU mnie wszystko działa . Sprawdź bezpiecznik . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacky X Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Koledzy które plotery nie wymagają GLS10 do LVS34 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 ???? Są w ogóle takie? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 ???? Są w ogóle takie? ????Ni ma ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Lowrance i Humminbird Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacky X Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Ni ma Tak mi przeszło przez myśl aby trochę "szpeju" było mniej ale widzę , że się nie obędzie bez GLS10. Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcin Ostróda
Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację.
Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?
Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły.
Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele.
Top użytkownicy dla tego pytania
237
113
80
48
Popularne dni
18 Lut
25
13 Mar
23
22 Lut
22
26 Lut
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 237 odpowiedzi
Pietruk 113 odpowiedzi
siarq 80 odpowiedzi
binio1111 48 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lut 2022
25 odpowiedzi
13 Mar 2020
23 odpowiedzi
22 Lut 2022
22 odpowiedzi
26 Lut 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
kruz
A kto się ma zastanawiać jak nie wędkarz ? Pzw jest zjabane - zgadzam się, ale to wędkarze, ktorzy jak to piszesz wezmą sobie co w limicie do domu, są problemem. Mamy głupie prawo, głupich ludzi i
Koza11
Tryb perspektywiczny w akcji, pierwsza część filmu to testy zasięgu , na którym widać przynęty, a ostatnie 6-7 minut to podchody do ryby. I tak na podsumowanie powiem- nie zmienia się nic. To ryba de
Koza11
Sonary i mapy znowu nadają:
Opublikowane grafiki
1271 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi