Marcin Ostróda Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację. Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły. Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pasazer Opublikowano 26 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 (edytowane) Jest uchwyt / sztycowy ( okrągły ) w zestawie.cośik takiegohttps://allegro.pl/oferta/uchwyt-mocowanie-w-trybie-perspektywy-przetwornika-do-panoptix-livescope-15599093966?offerId=15599093966&inventoryUnitId=dXp5FmOt1dxhF80VjGkI1Q&adGroupId=MmRiM2FiZTktMDIxOS00MjYwLWEwODAtZGM1YzAwN2ViZGNmAA&campaignId=NWQ3NmI1YTQtYzNlZi00YTA0LTg3ZjAtMzc4OWMyMWVmZTY2AA&clientId=MTEwMDYxMzUyAA&sig=890053c92d98cf8f1945d489d16a8955&utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=ads&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMInMDnzIf6iQMVfmVBAh35qgSaEAQYASABEgLD_PD_BwENie prawda, w lvs32 takiego uchwytu nie ma. Jest to uchwyt do perspektywy i niestety trzeba go kupić osobno.W zestawie jest cis takiego : https://www.garmin.com/pl-PL/p/621749 Edytowane 26 Listopada 2024 przez pasazer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 26 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Dzięki za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi81 Opublikowano 26 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 (edytowane) Nie jestem pewny ale koledze @binio1111 chodzi o uchwyt za pomocą którego można zainstalować przetwornik na sztycy. Jeśli mam rację to jest on w zestawie, pod nazwą ''Uchwyt do montażu na wale silnika zaburtowego'' Link do opisu: https://www.garmin.com/pl-PL/p/591379#inTheBox Sekcja "w pudełku". Natomiast nie ma uchwytu do perspektywy, jak np tego z alllegro. Edytowane 26 Listopada 2024 przez Kozi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 26 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 (edytowane) Ok. W linku jest zawartość pudełka:Uchwyt do montażu na korpusie silnika zaburtowegoUchwyt do montażu na wale silnika zaburtowegoUchwyt pawężowy Ok. Czyli będę mógł ewentualnie użyć uchwyt pawężowy i przykręcić go do blaszki przyspawanej do rury(sztycy) i ustawiać widok front i dół. Edytowane 26 Listopada 2024 przez binio1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sebastian_CKFishing Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Witam Ktoś kupował i i montował uchwyt do perspektywy lvs32 z Ali ?Czy jest sens zamawiać , jaka jakość wykonania itd. https://pl.aliexpress.com/item/1005007039542506.html?spm=a2g0o.cart.0.0.24de452cr0cQhW&mp=1&gatewayAdapt=glo2pol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Witam Ktoś kupował i i montował uchwyt do perspektywy lvs32 z Ali ?Czy jest sens zamawiać , jaka jakość wykonania itd. https://pl.aliexpress.com/item/1005007039542506.html?spm=a2g0o.cart.0.0.24de452cr0cQhW&mp=1&gatewayAdapt=glo2polTaki dynks to raczej trudno spier...ić. 7 dych vs prawie 500. Wziąłbym 2, jeden na zapas i się nie przejmował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Za ta kasę to w ciemno można spróbować. Druga sprawa możesz zwrócić produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 morales Opublikowano 1 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pat92 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 panowie, ja z pytaniem. Użytkuję ktoś może zestawu Lvs 34 + lvs 12? Zastanawiam się nad dokupieniem Lvs 12 do zestawu 122sv + 34. Myślę czy 12stka ogarnęłaby mi rzut w dół w przypadku łowieni w vercie, a lvs34 napływanie. Ktoś coś może podpowiedzieć na temat takiego setupu czy to w ogóle ma sens? Gdzieś widziałem, że wędkarze w Holandii tak łowią ale nie opisują dokładnie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darkonis Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Witam. Mam takie pytanie czy ktoś użytkuje lvs 34 z chin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Witam. Mam takie pytanie czy ktoś użytkuje lvs 34 z chin?jśli pytasz o te oferty które pojawiają sięna ali to jesto scam. Nic nie przyjdzie do Ciebie. Ali co prawda odda pieniądze ale na jakiś czas je zamrozisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 (edytowane) Czy ktoś ma może system Lowrance Eagle Eye 9 z Live i jest w stanie porownać to do systemu Garmina? Kompletne echo z Live za niecałe 6000 zł. Edytowane 5 Grudnia 2024 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 To samo co lvs12 wąski jeden stożek (przeszłość? na pewno nie przyszłość) Trochę paradoks bo zachwyt nad czyms z czego Garmin już dawno "zrezygnował" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 To samo co lvs12 wąski jeden stożek (przeszłość? na pewno nie przyszłość) Trochę paradoks bo zachwyt nad czyms z czego Garmin już dawno "zrezygnował"Kuba to nie tak do końca. Garmin w swoim czasie wypuścił ten przetwornik do drogich lub bardzo drogich ekranów. I dlatego nie przyjął się on zupełnie. Tutaj sprawa jest odwrotna- zestaw jest relatywnie tani. Opływałem to, sprawdziłem w testach statycznych zasięg obrazowania przynęt i to wcale tak źle nie wypada. Ma swoje ograniczenia, co oczywiste- ale u nas może to zadziałać jako uzupełnienie pokładowej elektroniki. Miał być też test vs. LVS 12 ale w miedzyczasie sprzedałem swój sprzęt Garmina, bo zbieram pieniądze na drona do map i nie mam obecnie do czego podpiąć lvs12- nawet gdybym znalazł chętnego do pożyczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pat92 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 (edytowane) Okej, czyli np jako sonar wspomagający do lvs34 z 122sv pod typowo obrazowanie w dół vert co uważasz za najlepsze 92sv + lvs12 czy tego eagla 9 z live czy 92sv + lvs32? Najlepsze mam na myśli jakość cena, warunki korzystania bo wiadomo jak już mieć 2 ekrany to też aby używać map czy bocznego bądź klasycznego obrazowani sonaru. Edytowane 5 Grudnia 2024 przez Pat92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Okej, czyli np jako sonar wspomagający do lvs34 z 122sv pod typowo obrazowanie w dół vert co uważasz za najlepsze 92sv + lvs12 czy tego eagla 9 z live czy 92sv + lvs32? Najlepsze mam na myśli jakość cena, warunki korzystania bo wiadomo jak już mieć 2 ekrany to też aby używać map czy bocznego bądź klasycznego obrazowani sonaru.Ty sobie sprawdź, z czym pracuje lvs12, do tego mam niepotwierdzone informacje, że na ultrze nie da się jednocześnie ich używać w sensie 34 i 12kę. Ja niczego nie polecam, polecam jedyni rozglądać się po materiałach i wnioski wyciągać samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pat92 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Ja nie chce używać jednocześnie ale na osobnych ekranach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Taki dynks to raczej trudno spier...ić. 7 dych vs prawie 500. Wziąłbym 2, jeden na zapas i się nie przejmował. No Garmin "odpłynął" z cenami za uchwyty. Z chytrości będą zarabiać coraz mniej, bo ludzie u chińczyka kupią za parędziesiąt złotych a nie kilkaset. Przy normalnej cenie za takie gówienka nikt by u chińczyka nie szukał. No ale. Ich towar ich cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 @binio1111 masz racje , ale cały osprzet - kable, uchwyty itd zawsze były i są drogie firmowe … co gorsza , przy kablach często gęsto nie ma zamiennikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Powszechna zasada. Złapać klienta. Obniżka na główny sprzęt, podwyżka na dodatkach. Fajnie, że sobie ludzie radzą. Niestety przy takie polityce sprzedażowej Chińczycy nas wkrótce zjedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PogoriaSpecjalist Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Proszę o pomoc. Czy echomap 102sv + gt54 + lvs32 obsłuży live? Czy taki zestaw będzie działał bez modułu gls10? Sprzedający zapiera się, że tak. Teoretycznie wejście z żółtym gniazdem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi81 Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Proszę o pomoc. Czy echomap 102sv + gt54 + lvs32 obsłuży live? Czy taki zestaw będzie działał bez modułu gls10? Sprzedający zapiera się, że tak. Teoretycznie wejście z żółtym gniazdem jest LVS32 bez blackboxa? Bez skrzynki to tylko LVS12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Proszę o pomoc. Czy echomap 102sv + gt54 + lvs32 obsłuży live? Czy taki zestaw będzie działał bez modułu gls10? Sprzedający zapiera się, że tak. Teoretycznie wejście z żółtym gniazdem jestTo sprzedający niech się dokształci oraz policzy piny w wtyczce lvs32 i żółtym gnieździe. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arturn111 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Witam kupiłem właśnie echomap uhd 9 i czy podłączę jednocześnie z przetwornikiem gt 56 i black box lvs 32. Czy potrzębuję kupić jakieś rozdzielacze? Co muszę dokupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 (edytowane) Witam kupiłem właśnie echomap uhd 9 i czy podłączę jednocześnie z przetwornikiem gt 56 i black box lvs 32. Czy potrzębuję kupić jakieś rozdzielacze? Co muszę dokupić? Masz tam 2 gniazda, sonar i network, przetwornik w „sonar” a black box w „network” Edytowane 19 Grudnia 2024 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcin Ostróda
Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację.
Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?
Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły.
Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele.
Top użytkownicy dla tego pytania
237
113
80
48
Popularne dni
18 Lut
25
13 Mar
23
22 Lut
22
26 Lut
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 237 odpowiedzi
Pietruk 113 odpowiedzi
siarq 80 odpowiedzi
binio1111 48 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lut 2022
25 odpowiedzi
13 Mar 2020
23 odpowiedzi
22 Lut 2022
22 odpowiedzi
26 Lut 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
kruz
A kto się ma zastanawiać jak nie wędkarz ? Pzw jest zjabane - zgadzam się, ale to wędkarze, ktorzy jak to piszesz wezmą sobie co w limicie do domu, są problemem. Mamy głupie prawo, głupich ludzi i
Koza11
Tryb perspektywiczny w akcji, pierwsza część filmu to testy zasięgu , na którym widać przynęty, a ostatnie 6-7 minut to podchody do ryby. I tak na podsumowanie powiem- nie zmienia się nic. To ryba de
Koza11
Sonary i mapy znowu nadają:
Opublikowane grafiki
1271 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi