Marcin Ostróda Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację. Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły. Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Będzie wszystko razem działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arturn111 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 a co z zasilaniem? Czy muszę mieć 2 akumulatory, żeby osobno zasilić echosonde i black box? Czy jest 1 zasilanie ogólne i wystarczy 1 akumulator 40 ah, będę łowił na kajaku i zalezy mi na malej wadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdrianNaklo Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 a co z zasilaniem? Czy muszę mieć 2 akumulatory, żeby osobno zasilić echosonde i black box? Czy jest 1 zasilanie ogólne i wystarczy 1 akumulator 40 ah, będę łowił na kajaku i zalezy mi na malej wadze.Black box ma osobne kable zasilające, i echo ma osobne, oczywiście bez problemu podłączasz oba pod jeden aku. Musisz sprawdzić jaki będzie pobór enrgii i pomnożyć to przez liczbę godzin ile będziesz potrzebował na jedynym ładowaniu wtedy otrzymasz jaki aku potrzebujesz. Ale myślę że Aku 40-50Ah przy tym zestawieniu powinno spokojnie wystarczyć na jeden dzień pływania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arturn111 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Ok, to jak 2 podlacze pod 1 aku to napiecie aku powinienem miec wieksze niz 12v czy normalne aku 12,8v wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Ok, to jak 2 podlacze pod 1 aku to napiecie aku powinienem miec wieksze niz 12v czy normalne aku 12,8v wystarczy ?Siemka. Wystarczy 12V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 28 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 Ni ma ????????????A jak z ps22tr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Jeżeli do Ultry 102sv podłączę LVS12 to obraz będzie taki sam jak na LVS32 (z wyjątkiem kątą oczywiście). Czy obraz będzie gorszy niż na LVS32? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elpojo Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Miał ktoś podobny problem z lokalizacją GPS w 122SV? Jakby zgubił pozycję? Poniżej filmik:https://youtube.com/shorts/6Ge7VgFqkEM?si=JisVeOWkoY4YD2w8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 (edytowane) . Edytowane 30 Grudnia 2024 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Miał ktoś podobny problem z lokalizacją GPS w 122SV? Jakby zgubił pozycję? Poniżej filmik:https://youtube.com/shorts/6Ge7VgFqkEM?si=JisVeOWkoY4YD2w8Zdarza się, że sprzęt głupieje- ale to bliżej granicy północnej i wschodniej- echa wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elpojo Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 (edytowane) Zdarza się, że sprzęt głupieje- ale to bliżej granicy północnej i wschodniej- echa wojny.Szczecin, problem w tym że restart/reset nie pomaga. Edytowane 30 Grudnia 2024 przez elpojo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Jak sowiety zagłuszają to nic nie pomoże , prócz zmiany lokalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Szczecin, problem w tym że restart/reset nie pomagaPytałeś innych userów na wodzie? bo jeśli taki problem występuje, to nasi zagłuszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdrianNaklo Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Wiecie może gdzie teraz dostanę najtaniej zestaw echomap ultra 122sv +gt56+lvs34 z Black box? Szukam dla kolegi bo odkąd weszła dwójka to ofert z starsza wersją ultry jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Wiecie może gdzie teraz dostanę najtaniej zestaw echomap ultra 122sv +gt56+lvs34 z Black box? Szukam dla kolegi bo odkąd weszła dwójka to ofert z starsza wersją ultry jak na lekarstwoDaj ogłoszenie w dziale kupię i może ktoś się objawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiu Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) Drodzy koledzy czy skopiuje obraz z gpsmap 1223 xsv do echomap 93 uhd . Edytowane 29 Stycznia przez Krzysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Nie. Nie da się zsieciować gpsmap z echomap. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiu Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia To nie dobrze dzięki za odpowiedz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Okonek@123 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Czy Garmin gpsmap 923 lub 923xsv, będzie w miarę dobrym wyborem w zestawie z gt56 plus lvs34, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Jak chcesz podpiąć gt56 to musi być 923xsv. Echo ogólnie dobre ale jak ma być jedno do wielu to 12' bym brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Okonek@123 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego No tylko cena plus 4/5k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi81 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Czy Garmin gpsmap 923 lub 923xsv, będzie w miarę dobrym wyborem w zestawie z gt56 plus lvs34,A musi być koniecznie Gpsmap? Bo można podejść inaczej w praktycznie tej samej cenie, Echomap 122xvs 12' i LVS34. Użytkowo dla przeciętnego wędkarza różnica na minus tylko w rozdzielczości ekranu. Dotyczy jednak tylko echa SV, SI, DS bo przypadku korzystania z lajfa ona nie występuje. Oraz braku mirrow na inne urządzenia. Edytka: Zapomniałem dopisać że różnica pomiędzy 9' a 12' to kosmos. Wiem to doskonale bo z przesiadłem się z właśnie 9' na 12'. Jeszcze raz edytka: Coś mi się zapomniało, Gpsmap 923 ma nawet mniejszą rozdzielczość niż Echomap 122svx, 720 vs 800 Edytowane 4 Lutego przez Kozi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego A musi być koniecznie Gpsmap? Bo można podejść inaczej w praktycznie tej samej cenie, Echomap 122xvs 12' i LVS34. Użytkowo dla przeciętnego wędkarza różnica na minus tylko w rozdzielczości ekranu. Dotyczy jednak tylko echa SV, SI, DS bo przypadku korzystania z lajfa ona nie występuje. Oraz braku mirrow na inne urządzenia. Edytka: Zapomniałem dopisać że różnica pomiędzy 9' a 12' to kosmos. Wiem to doskonale bo z przesiadłem się z właśnie 9' na 12'. Jeszcze raz edytka: Coś mi się zapomniało, Gpsmap 923 ma nawet mniejszą rozdzielczość niż Echomap 122svx, 720 vs 800Generalnie czym większy ekran tym lepiej .., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Amator Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego A musi być koniecznie Gpsmap? Bo można podejść inaczej w praktycznie tej samej cenie, Echomap 122xvs 12' i LVS34. Użytkowo dla przeciętnego wędkarza różnica na minus tylko w rozdzielczości ekranu. Dotyczy jednak tylko echa SV, SI, DS bo przypadku korzystania z lajfa ona nie występuje. Oraz braku mirrow na inne urządzenia. Edytka: Zapomniałem dopisać że różnica pomiędzy 9' a 12' to kosmos. Wiem to doskonale bo z przesiadłem się z właśnie 9' na 12'. Jeszcze raz edytka: Coś mi się zapomniało, Gpsmap 923 ma nawet mniejszą rozdzielczość niż Echomap 122svx, 720 vs 800 GPS map 923 ma rozdzielczość 1280 x 720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego GPS map 923 ma rozdzielczość 1280 x 720Dla oka obraz wyraźniejszy na 923, lepsza matryca i inne nasycenie kolorystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcin Ostróda
Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację.
Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?
Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły.
Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele.
Top użytkownicy dla tego pytania
237
113
80
48
Popularne dni
18 Lut
25
13 Mar
23
22 Lut
22
26 Lut
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 237 odpowiedzi
Pietruk 113 odpowiedzi
siarq 80 odpowiedzi
binio1111 48 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lut 2022
25 odpowiedzi
13 Mar 2020
23 odpowiedzi
22 Lut 2022
22 odpowiedzi
26 Lut 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
kruz
A kto się ma zastanawiać jak nie wędkarz ? Pzw jest zjabane - zgadzam się, ale to wędkarze, ktorzy jak to piszesz wezmą sobie co w limicie do domu, są problemem. Mamy głupie prawo, głupich ludzi i
Koza11
Tryb perspektywiczny w akcji, pierwsza część filmu to testy zasięgu , na którym widać przynęty, a ostatnie 6-7 minut to podchody do ryby. I tak na podsumowanie powiem- nie zmienia się nic. To ryba de
Koza11
Sonary i mapy znowu nadają:
Opublikowane grafiki
1271 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi