Marcin Ostróda Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację. Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły. Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 No jest różnica w obrazowaniu podobna jak w cenie 10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi81 Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Na tą chwilę to dla mnie też ewolucja a obiecywałem sobie sporo więcej. Ale pamiętajmy ile dobrego wniósł ostatni soft do LVS32, przy nowym też pewnie można będzie go poprawić. Natomiast perspektywa wygląda o niebo lepiej, przynajmniej patrząc na yt. Miły też ukłon iż nowy LVS nie wymaga nowej skrzynki. Czyli wymieniając samego lvsa dalej mamy możliwość stosowania całej gamy ploterów Garmina z tym samym blackboxem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 (edytowane) Dlatego skłaniam się w stronę Solixa i Mega Live. Koszty podobne, lepszy boczny, brak dodatkowego grata w postaci black boxa. Rozmowa z kolegą @kruz raczej mnie utwierdziła, że to słuszna opcja. Edytowane 22 Lutego 2022 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Psulek masz tak samo dostęp do HB jak do minnkota ? Myślę i tak że mega live też poprawi się po jakiejś aktualizacji. Pokładam w to duża nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 (edytowane) Dlatego skłaniam się w stronę Solixa i Mega Live. Koszty podobne, lepszy boczny, brak dodatkowego grata w postaci black boxa. Rozmowa z kolegą @kruz raczej mnie utwierdziła, że to słuszna opcja.Ja tylko mam nadzieję, że to nie koniec live nowości od Garmina, bo jakiegoś efektu wow za wodą u ludzi nie widzę. Edytowane 23 Lutego 2022 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Ceny lvs32 używanych (pewnie nowych też) na pewno troszkę pójdą w dół,znajdą się zboczeńcy którzy wymienia swoje przetworniki na nowe mimo niewielkich zmian na pierwszy rzut oka,sam stoję przed wyborem lvs32 teraz,czy 34 jak będzie dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 dzisiaj otrzymałem informację od sklepu garmina odnośnie premiery livescope plus, że był wyciek informacji, stąd garmin przyspieszył ogłoszenie nowego produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 dzisiaj otrzymałem informację od sklepu garmina odnośnie premiery livescope plus, że był wyciek informacji, stąd garmin przyspieszył ogłoszenie nowego produktu Tak, testy były robione dużo wcześniej ale za sprawą tej ulotki od Bassproshop sprawa pewnie o te 2 tygodnie została przyspieszona, bo w końcu bassmaster classic jest na początku marca i tam spodziewałem się premiery jak już. Swoją drogą sezon się rozpoczyna, może to nie koniec nowości live? Ten wniosek patentowy Garmina srogo wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Ten wniosek patentowy Garmina srogo wygląda...Możesz podrzucić linka? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Możesz podrzucić linka? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu TapatalkaUS020200256967A120200813 (storage.googleapis.com) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Już dziś wysyp lvs 32 plus box w cenach plus minus 5-6tys,a ceny jeszcze pójdą w dół przed premierę 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Gdzie ten wysyp? Tu nie widzę, na Allegro i OLX też nie. Widzę tylko kogoś, kto chce sprzedać na Facebooku za 6300 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Ja tam też nie widzę natłoku ofert, może za jakiś czas dopłyną w paczkach z USA -te promocyjne wyprzedażowe, ale póki co na zachodzie bez zmian.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Grupy giełdowo spinningowe fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Lvs34 są już w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Lvs34 są już w plWidziałem zdjęcie pudełka, ale jakoś się nikt nie chwalił. Pewnie późnym latem rynek się nieco nasyci za wodą wielką to i u nas będą w regularze te systemy. Kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Widziałem zdjęcie pudełka, ale jakoś się nikt nie chwalił. Pewnie późnym latem rynek się nieco nasyci za wodą wielką to i u nas będą w regularze te systemy. Kupiłeś?Tak Z tego co wiem z 2 sklepow to dotarło tylko pare sztuk, wszystkie pod wczesniejsze rezerwacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Gratulacje zatem. W perspektywie jest istotna różnica w jakości , bo widziałem materiały jeszcze nieudostępnione, natomiast front/vert nie widziałem jeszcze dobrych porównań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Gratulacje zatem. W perspektywie jest istotna różnica w jakości , bo widziałem materiały jeszcze nieudostępnione, natomiast front/vert nie widziałem jeszcze dobrych porównań.Maciej aż tak istotna... ??? Mógłbyś uchylić nieco info....Cena też niczego sobie nawiasem mówiąc...10500... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 No i to chyba cena za sam przetwornik bez black box? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 No i to chyba cena za sam przetwornik bez black box?Ta cena to akurat z GLS10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Pytanie do uzytkownikow garmin livescope: czy stosujecie wylacznik zasilania na czas niekorzystania z livescope, czy gls10 jest na stale podlaczony do zasilania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Ciekawy temat poruszyłeś.Ja nie stosuję.Ale właśnie sprawdziłem ile może maksymalnie zeżreć prądu i mam o czym myśleć. Garmin nie przewidział sprzętowo. Ciekawe czy da się wyłączyć z poziomu ekranu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Ciekawy temat poruszyłeś.Ja nie stosuję.Ale właśnie sprawdziłem ile może maksymalnie zeżreć prądu i mam o czym myśleć. Garmin nie przewidział sprzętowo. Ciekawe czy da się wyłączyć z poziomu ekranu?Garmin nie przewidzial sprzetowo ale właśnie samemu powszechnie sugeruje stosowac Z poziomu ekranu mozna wylaczyc, ale z tego co sie orientuje (mogę się mylic, jak tak prosze o poprawe) to wszystkie przetworniki na raz, a nie tylko wybrany np livescope Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 (edytowane) Garmin nie przewidzial sprzetowo ale właśnie samemu powszechnie sugeruje stosowac Z poziomu ekranu mozna wylaczyc, ale z tego co sie orientuje (mogę się mylic, jak tak prosze o poprawe) to wszystkie przetworniki na raz, a nie tylko wybrany np livescopenope. Wyłącz transmisję livescope - wyłączasz. Pozostałe obrazowania jadą dalej. SV i CV są zblokowane i zatrzymanie transmisji jednego zatrzymuje drugi kanał. Mam klamoty pomiarowe i ekran na warsztacie- sprawdzę jak to jest z prądem w tym czasie. Dam znać pod wieczór. Edytowane 8 Kwietnia 2022 przez Maciej_K 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcin Ostróda
Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację.
Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?
Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły.
Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele.
Top użytkownicy dla tego pytania
237
113
80
48
Popularne dni
18 Lut
25
13 Mar
23
22 Lut
22
26 Lut
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 237 odpowiedzi
Pietruk 113 odpowiedzi
siarq 80 odpowiedzi
binio1111 48 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lut 2022
25 odpowiedzi
13 Mar 2020
23 odpowiedzi
22 Lut 2022
22 odpowiedzi
26 Lut 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
kruz
A kto się ma zastanawiać jak nie wędkarz ? Pzw jest zjabane - zgadzam się, ale to wędkarze, ktorzy jak to piszesz wezmą sobie co w limicie do domu, są problemem. Mamy głupie prawo, głupich ludzi i
Koza11
Tryb perspektywiczny w akcji, pierwsza część filmu to testy zasięgu , na którym widać przynęty, a ostatnie 6-7 minut to podchody do ryby. I tak na podsumowanie powiem- nie zmienia się nic. To ryba de
Koza11
Sonary i mapy znowu nadają:
Opublikowane grafiki
1271 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi