Skocz do zawartości
  • 0

Garmin Panoptix LiveScope System (PS30, LVS12, LVS32, LVS34, LVS62)

Marcin Ostróda

Pytanie

Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację.

Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?

Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły.

Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele.

• Like 2

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Zrobiłem ten materiał w wakacje ubiegłego roku, tak ,właśnie w taki sposób masz połączyć system-do dużego ekranu wpinasz networkiem LVS, w drugi network- kabel tego typu łączący duży ekran z mniejszym i masz wszystkie tryby obrazowania na obu- zależnie od potrzeb. 

• 0

Panowie, mam pytanko - jeśli już było przepraszam - czy są jakieś wskazania odnośnie odległości montażu LVS 32/34 a klasycznego przetwornika Chirp np. 56UHD? Czy mogą one być w zasadzie obok siebie (ok. 10-15 cm odległości), bez zakłóceń lub straty parametrów? 

Pozdrawiam

Arek

• 0

Panowie.

W nowym sezonie chciałbym zacząć zabawę z vertem. W związku z tym chciałbym się zorientować ile kasy muszę sobie na tą zabawę przeznaczyć. Chodzi mi o coś sensownego ale także cenowo, nie sprzęt za miliony monet. Muszę kupić wszystko od zera ponieważ aktualnie działam na striker 9 a ten ploter chyba się nie nada. Jakbyście mogli mi coś polecić nie za miliony monet to co byście mi polecili? :)

• 0

Pytanie takie :

Maciek zrobił kiedyś fajny materiał o połączeniu dwóch garminów kablem ethernet ale na filmie nie było z tego co pamiętam jak to się ma z livescope .

W związku z tym pytanie : czy ktoś wie czy po połączeniu dwóch ech kablem da się tak zrobić aby na jednym echu obraz był w danym kolorze a na drugim w innym ?

• 0

Pytanie takie :

Maciek zrobił kiedyś fajny materiał o połączeniu dwóch garminów kablem ethernet ale na filmie nie było z tego co pamiętam jak to się ma z livescope .

W związku z tym pytanie : czy ktoś wie czy po połączeniu dwóch ech kablem da się tak zrobić aby na jednym echu obraz był w danym kolorze a na drugim w innym ?

https://youtu.be/vPVDFMkNESo?t=290

• 0

Panowie.

W nowym sezonie chciałbym zacząć zabawę z vertem. W związku z tym chciałbym się zorientować ile kasy muszę sobie na tą zabawę przeznaczyć. Chodzi mi o coś sensownego ale także cenowo, nie sprzęt za miliony monet. Muszę kupić wszystko od zera ponieważ aktualnie działam na striker 9 a ten ploter chyba się nie nada. Jakbyście mogli mi coś polecić nie za miliony monet to co byście mi polecili? :)

Dobre promki są teraz na sodersportfiske w Szwecji.... Ogólnie jak dobrze przypilnujesz to zaraz będzie blackfriday to jakiś sensowny zestaw się trafi. [emoji6]

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

• 0

Przesiadał się ktoś z lvs32 na lvs34? Warto dopłacić przy zakupie 400eur do nowszego przetwornika?

Porównywałem oba na jednej sztycy, w perspektywicznym widoku duży progrs w lvs 34, ogólnie obraz czystszy i mniej martwych pól pomiędzy wiązkami skanującymi. Sam musisz odpowiedzieć czy warto

• 0

Łowiłem w vercie na jednym i drugim.

Czytelność i dokładność obrazu dużo lepsza na lvs34.

Czy różnica warta prawie 2k pln, to zależy od zasobności portfela pytającego ;)

Przesiadał się ktoś z lvs32 na lvs34? Warto dopłacić przy zakupie 400eur do nowszego przetwornika?