Skocz do zawartości
  • 0

Garmin Panoptix LiveScope System (PS30, LVS12, LVS32, LVS34, LVS62)

Marcin Ostróda

Pytanie

Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację.

Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?

Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły.

Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele.

• Like 2

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Automat zmiany położenia działa mi tylko na przód i dół.

Natomiast automat u mnie nie działa w przypadku ustawiania przetwornika na perspektywę.

Robiłem to co prawda ręcznie. Może z dedywanym uchwytem będzie lepiej.

Natomiast po ręcznym przestawieniu, na perspektywę, nie można użyć widoku tradycyjnego i ClearViu.

Tyle co zauważyłem przy klikaniu na sucho.

• 0

Automat zmiany położenia działa mi tylko na przód i dół.

Natomiast automat u mnie nie działa w przypadku ustawiania przetwornika na perspektywę.

Robiłem to co prawda ręcznie. Może z dedywanym uchwytem będzie lepiej.

Natomiast po ręcznym przestawieniu, na perspektywę, nie można użyć widoku tradycyjnego i ClearViu.

Tyle co zauważyłem przy klikaniu na sucho.

Ponoć on miał wykrywać zmianę położenia. 

Czyli tak naprawdę echo tylko dla lvs się robi, drugi ekran potrzebny

• 0

To co jest- MSI+, AI3in1 są w zupełności wystarczające dla lokalizacji ryb w większości warunków. LVS też. Dalej pewnie bedzie to szło w zwięszanie mocy/zasięgu, ale czy to jest potrzebne mając SI i dziobowca? nie. 

Na wschód od nas carbony są najbardziej poszukiwanymi echami, sporo ludzi pływa z gen2, 3 od lowrance... Jak jest ryba- w zupełności wystarczy. 

Jak masz mało czasu na wodzie-zabawki są ok ale wymagają doświadczenia w ich użyciu. 

Edytowane przez Maciej_K

• 0

uuuu to brały nie będą, ciemność widzę ciemność.... :ph34r:

Tak, może być problem- w USA ryby kochają naklejki i banery...Nie widziałem nieoklejonej łodzi bassowej na YT.....coś na rzeczy musi być. Trzeba to zarekomendować PZW, że im więcej naklejek, tym ryby biorą lepiej. 

Edytowane przez Maciej_K