Marcin Ostróda Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację. Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły. Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 9 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Hejka. Małe pytanko, czy aktualizacja z 2 października też jest do Garmin Echomap ULTRA 102SV? I czy tym samym plikiem można zaktualizować boxa? Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arkadio Opublikowano 9 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Hejka. Małe pytanko, czy aktualizacja z 2 października też jest do Garmin Echomap ULTRA 102SV? I czy tym samym plikiem można zaktualizować boxa? Pozdrowionka. Nie. Do boxa tak. Tutaj masz informacje: https://www.garmin.com/en-US/support/software/marine/Najprościej zainstalować ActiveCaptain na smartfona i zarejestrować urządzenia. Aktualizacja sama się pobierze, na urządzenia do których jest dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Nie. Do boxa tak. Tutaj masz informacje: https://www.garmin.com/en-US/support/software/marine/Najprościej zainstalować ActiveCaptain na smartfona i zarejestrować urządzenia. Aktualizacja sama się pobierze, na urządzenia do których jest dostępna.Nie chodzi o aktualizację, ale czy warto aktualizować. Subiektywnie- Garmin ma problem z firmwarem, pogarsza się obraz z livescope. Stąd pytanie Roberta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 9 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Nie chodzi o aktualizację, ale czy warto aktualizować. Subiektywnie- Garmin ma problem z firmwarem, pogarsza się obraz z livescope. Stąd pytanie Roberta. Dokładnie…… Piszą ludzie na forach że się dzieją hocki klocki, Niby ma być aktualizacja w krótce coś ok 10GB. Moje pytanie z tą aktualizacją było, tak jak myślał Maciej i kolega wyżej również. Poprostu nie byłem pewien, stąd moje pytanie. Po wejściu na stone Garmina w moje urządzenie z listy była tylko poprzednia aktualizacja i myślałem ze to pomyłka. Ale jednak nie, wszystko do zaktualizowania od echomap ultra2. Wie już ktoś czy warto tego boxa zaktualizować? Pozdrowionka panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek.el Opublikowano 9 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Witam,mam Echomape 122sv i gls10+lvs34.Nie może mi się zrobić aktualizacja GLS10. Zaraz po kliknięciu aktualizuj wyskakuje błąd, echo robi restart i pokazuje ponownie, że jest nowa aktualizacja.Ogólnie wszytsko działa, ale nie mogę zrobic aktuazlizacji. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arkadio Opublikowano 9 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Dokładnie…… Piszą ludzie na forach że się dzieją hocki klocki, Niby ma być aktualizacja w krótce coś ok 10GB. Moje pytanie z tą aktualizacją było, tak jak myślał Maciej i kolega wyżej również. Poprostu nie byłem pewien, stąd moje pytanie. Po wejściu na stone Garmina w moje urządzenie z listy była tylko poprzednia aktualizacja i myślałem ze to pomyłka. Ale jednak nie, wszystko do zaktualizowania od echomap ultra2. Wie już ktoś czy warto tego boxa zaktualizować? Pozdrowionka panowieAha, bo właśnie mam pobrane pliki do aktualizacji Echomap Ultra 2 122, Force i GLS10. Aktualizacji jeszcze nie robiłem i w takim razie poczekam na opinie. A gdybym zrobił to czy można przywrócić poprzednią wersję?Zapewne można ale pewnie jakaś ręczna gimnastyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arkadio Opublikowano 9 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Witam,mam Echomape 122sv i gls10+lvs34.Nie może mi się zrobić aktualizacja GLS10. Zaraz po kliknięciu aktualizuj wyskakuje błąd, echo robi restart i pokazuje ponownie, że jest nowa aktualizacja.Ogólnie wszytsko działa, ale nie mogę zrobic aktuazlizacji. Jakieś pomysły?Miałem tak rok temu po pierwszym uruchomieniu. Ale że byłem uparty powtarzałem to chyba ponad 5 razy aż w końcu echo się poddało i uznało że akceptuje aktualizację Serio, i do dzisiaj nie wiem czy to były faktycznie błędy czy kolejne kroki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paweł1203 Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 (edytowane) Witam,mam Echomape 122sv i gls10+lvs34.Nie może mi się zrobić aktualizacja GLS10. Zaraz po kliknięciu aktualizuj wyskakuje błąd, echo robi restart i pokazuje ponownie, że jest nowa aktualizacja.Ogólnie wszytsko działa, ale nie mogę zrobic aktuazlizacji. Jakieś pomysły?Masz włożoną kartę pamięci? Miałem tak samo i w moim przypadku bez karty nie chciało ruszyć. Edytowane 10 Października 2024 przez paweł1203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek.el Opublikowano 19 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2024 Mam kartę pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 19 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2024 Mam kartę pamięci.zgraj soft na kartę i po wypakowaniu .zip-a musisz mieć sam folder Garmin na karcie Możesz wymusić instalację softu- trzymaj przycisk power dłużej aż zapiszczy- i zobaczysz zielony napis recovery loader is readywtedy trzeba kartę z softem włożyć. To awaryjna procedura ładowania firmware do Echomapów UHD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielun22 Opublikowano 23 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Gdzie kupię pokrętło do przetwornika livescop... Bo mam popękane i tylko czekać aż się rozleci. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 23 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Jak masz gwarancję to zadzwoń lub napisz do GarminaMi przysłali nowe z Anglii. Trochę to trwało bo jednego nie mieli na magazynie. Słyszałem że delikatnie po gwarancji też nie robią problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piterson Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 (edytowane) Takie pokrętło kosztuje grosze w markecie budowlanym lub Alle...grohttps://allegro.pl/listing?string=pokret%C5%82o%20ze%20%C5%9Brub%C4%85 Edytowane 24 Października 2024 przez Piterson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 24 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 Takie pokrętło kosztuje grosze w markecie budowlanym lub Alle...grohttps://allegro.pl/listing?string=pokret%C5%82o%20ze%20%C5%9Brub%C4%85Przy założeniu że gwint będzie ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piterson Opublikowano 25 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Przy założeniu że gwint będzie ten samTo już trzeba sobie wybrać odpowiedni gwint ,a są na pewno różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 26 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Garmin ma gwinty metryczne, do LVS M8 odpowiedniej długości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 26 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Garmin ma gwinty metryczne, do LVS M8 odpowiedniej długości. No wlasnie to trzeba sprawdzac, bo za wody sprzety lubia miec rozne typy gwintow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MWILCZ Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Jakie macie doświadczenie lub co sądzicie o zamontowaniu sztycy z przetwornikiem Garmin Livescope LVS34 na rufie ( przy użyciu silnika dziobowego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 (edytowane) Jak myślicie? Czy warto wykręcić z łódki gls10 na zimę? Lvs na pewno zostanie w łódce bo mam na stałe. Łódka pod plandeką będzie zimowała. Edyta: pojawił się podobny post rok temu ale zostawiam. Może ma ktoś doświadczenia z poprzedniej zimy. Edytowane 3 Listopada 2024 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Ja wyciągnąłem GLS na zimę,po sezonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 U mnie Elektronika leci zawsze w ciepełko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MWILCZ Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Jakie macie doświadczenie lub co sądzicie o zamontowaniu sztycy z przetwornikiem Garmin Livescope LVS34 na rufie ( przy użyciu silnika dziobowego).I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2024 Jak myślicie? Czy warto wykręcić z łódki gls10 na zimę? Lvs na pewno zostanie w łódce bo mam na stałe. Łódka pod plandeką będzie zimowała. Edyta: pojawił się podobny post rok temu ale zostawiam. Może ma ktoś doświadczenia z poprzedniej zimy.Od kilku sezonów zostawiam w łodzi i nic się nie dzieje. Zamknięty w bakiście no i pod plandeką oczywiście 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2024 Jakie macie doświadczenie lub co sądzicie o zamontowaniu sztycy z przetwornikiem Garmin Livescope LVS34 na rufie ( przy użyciu silnika dziobowego).jeden z dziwniejszych pomysłów o jakich słyszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcin Ostróda
Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację.
Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?
Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły.
Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele.
Top użytkownicy dla tego pytania
237
113
80
48
Popularne dni
18 Lut
25
13 Mar
23
22 Lut
22
26 Lut
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 237 odpowiedzi
Pietruk 113 odpowiedzi
siarq 80 odpowiedzi
binio1111 48 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lut 2022
25 odpowiedzi
13 Mar 2020
23 odpowiedzi
22 Lut 2022
22 odpowiedzi
26 Lut 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
kruz
A kto się ma zastanawiać jak nie wędkarz ? Pzw jest zjabane - zgadzam się, ale to wędkarze, ktorzy jak to piszesz wezmą sobie co w limicie do domu, są problemem. Mamy głupie prawo, głupich ludzi i
Koza11
Tryb perspektywiczny w akcji, pierwsza część filmu to testy zasięgu , na którym widać przynęty, a ostatnie 6-7 minut to podchody do ryby. I tak na podsumowanie powiem- nie zmienia się nic. To ryba de
Koza11
Sonary i mapy znowu nadają:
Opublikowane grafiki
1271 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi