Marcin Ostróda Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację. Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły. Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elvis Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca Gdzie kupię w rozsądnej cenie sztyce na reling do Lsv34? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ziomal Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Poszukaj na OLX Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiek925 Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Witam mam pytanie bo zakupiłem ostatnio w Niemczech zestaw 923xsv gt56 LVS32 i nie mogę przestawić języka na ploterze na Polski czy ktoś mógłby doradzić jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Idzie sezon a ja dalej w kropce. Brać gls10+lvs32 za 5200zł , czy gls10+lvs34 za 8100zł ??? Echhhh.Echo mam Ultra 102sv.Nigdy nie pływałem z tymi ustrojstwami i mocno się zastanawiam , czy 34ka jest warta aż takiej "dopłaty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Naucz się się na 32. 34 już 2 lata jest. Zaraz pewnie coś nowego wymyślą, wtedy jak Ci przypasuje wskoczysz w nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Naucz się się na 32. 34 już 2 lata jest. Zaraz pewnie coś nowego wymyślą, wtedy jak Ci przypasuje wskoczysz w nowe.Kolega dobrze prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiek925 Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Najnowszy przetwornik jaki wyszedł jest LVS62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) LVS62 to na glebiny/morze , nie na kaluze Edytowane 10 Kwietnia przez siarq 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Idzie sezon a ja dalej w kropce. Brać gls10+lvs32 za 5200zł , czy gls10+lvs34 za 8100zł ??? Echhhh.Echo mam Ultra 102sv.Nigdy nie pływałem z tymi ustrojstwami i mocno się zastanawiam , czy 34ka jest warta aż takiej "dopłaty".Dodam , że oba przetworniki porównywałem na żywo . Ja z 34 kumpel z 32 . Oczywiście jest różnica przede wszystkim w zakłóceniach ale jak dla mnie nie warta 3 tys. złociszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi81 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia @binio1111 jak nie masz zamiaru wymieniać sprzętu za rok/dwa i brać następnika który pewnie będzie w 2026r to lepiej dorzuć do LVS34. Przed poprzednim sezonem też zachciało mi się liva. I jak popatrzyłem na LVS32 kolegi to nawet nie myślałem o zaoszczędzeniu ponad 2,5 kafla. W szczególności tryb perspektywy będący must have na moich płytkich kałużach był totalnie nieczytelny mimo że kombinował z ustawieniami. Foreward też z ghost tree. Od razu przypomniało mi się moje powiedzenie zakupowe: nie stać mnie na kupowanie byle czego. Więc mam LVS34. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) Kozi81 no i namieszałeś mi w głowie, a już praktycznie chciałem kupić 32kę. I stoję jak ten osiołek i "owies czy siano" ? Edytowane 11 Kwietnia przez binio1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) Kozi81 no i namieszałeś mi w głowie, a już praktycznie chciałem kupić 32kę. I stoję jak ten osiołek i "owies czy siano" ?Pytanie jest takie : Czy będziesz łowił na płytkim w perspektywie lub rzucie na wprost ? Wtedy 34 ma sens . Czy będziesz łowił w vercie na kilku metrach ? Wtedy 32 nie ustępuje 34 Edytowane 11 Kwietnia przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Plan jest taki: latem vertical na suma. Jesień - szczupak na "latarkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Plan jest taki: latem vertical na suma. Jesień - szczupak na "latarkę"To bierz 34 jak kasa pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gumowy Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Plan jest taki: latem vertical na suma. Jesień - szczupak na "latarkę" Do tych zastosowań z powodzeniem korzystam z lvs32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi81 Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) Do tych zastosowań z powodzeniem korzystam z lvs32.Do verta nie mogę sie jakoś mocno przyczepić to do latarki już tak, często pojawiają się ghost tree. A jeszcze jak ktoś spróbuje perspektywy która często jest super opcją... Dlatego pisałem o wyborze LVS34 a nie półproduktu, nietaniego. Poza tym obraz w LVS32 może tylko się pogarszać wraz z aktualizacjami jako to było do tej pory. Pamiętasz jaki był porządny widok przed dodaniem do 32 perspektywy? Na YT są do tej pory filmy ;-) Edytowane 13 Kwietnia przez Kozi81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia No właśnie martwią mnie te "aktualizacje" , które niby mają pomóc a pogorszyły obraz z lvs32. Pewnie za jakiś czas tak zaktualizują , że i lvs34 będzie miał pogorszenie obrazu, bo wprowadzą kolejny przetwornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elvis Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia To akurat typowe, to samo robią z iPhoneCzy nie da się wrócić/pobrac poprzednich wersji softu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) Albo nie pobierać nowych?Mój Lowrance nie był nigdy aktualizowany i hula. Przy okazji i w temacie: czy 1.Echomat ultra102sv obsługuje bez problemów lvs34?Bo w opisie ma lvs12 i „inne przetworniki”. 2. No i czy tototakie może chodzić z przetwornikiem zwykłym kilowym zamontowanym na stale (bo tak najbardziej lubię) a od czasu do czasu podłączyć lvs34 do pełnej inwigilacji 3. jesli tak, to czy trzeba przepinać kable czy ma wystarczajaco wejść na oba przetworniki na raz? Edytowane 14 Kwietnia przez Qh_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 1. TAK.2. TAK.3. Nie trzeba przepinać, ma wystarczająco wejść. Do przetwornika pawężowego jest inne wejście niż do LVS'ów. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia I bardzo ładnie dziękuję. Cza iść zbierać kasę … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) Albo nie pobierać nowych?Mój Lowrance nie był nigdy aktualizowany i hula. A to nie jest tak, że jak połączę się z Activecaptain (np. Żeby pobrać mapę jakiegoś zbiornika) to automatycznie zassam aktualizację. Czy można to wyłączyć? Edytowane 15 Kwietnia przez binio1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruz Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Albo nie pobierać nowych?Mój Lowrance nie był nigdy aktualizowany i hula. A to nie jest tak, że jak połączę się z Activecaptain (np. Żeby pobrać mapę jakiegoś zbiornika) to automatycznie zassam aktualizację. Czy można to wyłączyć? Zawsze zapyta najpierw czy aktualizowac Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Albo nie pobierać nowych?Mój Lowrance nie był nigdy aktualizowany i hula. A to nie jest tak, że jak połączę się z Activecaptain (np. Żeby pobrać mapę jakiegoś zbiornika) to automatycznie zassam aktualizację. Czy można to wyłączyć?Ja mam mapę mojej części Polski na karcie wiec niczego nie musze pobierać. 4. Czy lvs34 będzie współpracował z ultra102sv bez modułu GLS10 czy musi być komplet. 5. ile tototakie ma pobór mocy razem? Echo z panoptixem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Qh. Pytałem o garmina i jego aplikację do pobierania np. map społecznościowych.Co do lvs 32/ 34 musisz mieć "czarną skrzynkę" Czyli GLS10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcin Ostróda
Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację.
Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?
Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły.
Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele.
Top użytkownicy dla tego pytania
237
113
80
48
Popularne dni
18 Lut
25
13 Mar
23
22 Lut
22
26 Lut
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 237 odpowiedzi
Pietruk 113 odpowiedzi
siarq 80 odpowiedzi
binio1111 48 odpowiedzi
Popularne dni
18 Lut 2022
25 odpowiedzi
13 Mar 2020
23 odpowiedzi
22 Lut 2022
22 odpowiedzi
26 Lut 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
kruz
A kto się ma zastanawiać jak nie wędkarz ? Pzw jest zjabane - zgadzam się, ale to wędkarze, ktorzy jak to piszesz wezmą sobie co w limicie do domu, są problemem. Mamy głupie prawo, głupich ludzi i
Koza11
Tryb perspektywiczny w akcji, pierwsza część filmu to testy zasięgu , na którym widać przynęty, a ostatnie 6-7 minut to podchody do ryby. I tak na podsumowanie powiem- nie zmienia się nic. To ryba de
Koza11
Sonary i mapy znowu nadają:
Opublikowane grafiki
1271 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi