Skocz do zawartości
  • 0

Garmin Panoptix LiveScope System (PS30, LVS12, LVS32, LVS34, LVS62)

Marcin Ostróda

Pytanie

Witam kolegów, zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i zbieram wszystkie informację.

Czy któryś z Was, używa tego przetwornika?

Jeżeli tak, to proszę o jakieś szczegóły.

Na chwile obecna informacji na temat tego urządzenia jest niewiele (oprócz dwóch filmików z testwó w necie) na Jejku też niewiele.

• Like 2

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

ja dzis plywalem, woda juz widac ze syfy sie pojawily- glony jakies czy co kolowiek to jest. Na ekranie  z automatu pojawilo  sie sporo syfu vs ostatnie plywanie  gdzie woda byla czysta. Albo tj efekt aktualizacji , ktora niedawno zainstalowalem. Za to mam wrazenie ze jakosc SI polepszyla na tym uhd54.

• 0

Dzięki działa. Wczoraj na wodzie była orientacja tylko w dół i przód, teraz da się zmienić nie ma tylko do wyboru w sonarach tak jak jest w trybie demo.

Jak będziesz na wodzie- zdaj proszę relację- czy nie doszło do pogorszenia front/down po updacie do perspektywy. Takie sygnały są w internetach. 

• 0

Garmin wydał aktualizację.

W opisie nie ma nic o Panoptix. Ale w poprzedniej też nie było, a niby poprawiali front, zepsuty przy dodawaniu perspektywy.

Ja dopiero w drugiej połowie lipca zerknę.

Może ktoś wcześniej coś zauważy czy się polepszyło ...?

• 0

Jakoś mało aktywny ten wątek. Dzisiaj nam pięknie gryzły sandacze, gorzej z wymiarami, chociaż kolega siedział trochę dłużej ode mnie na miejscówce i miał kilka niezłych sztuk.

Rafał- mało aktywny, bo to sprzęt sytuacyjny jest i drogi. Jeżeli ryby odpalą to coś więcej napiszę. Poza tym ciężko utrzymać rybę w wiązce sonarowej a vert to w większości kraju jest realnie nielegalny. 

Edytowane przez Maciej_K