admin Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Witaj,Pomysł nie jest zły - jest dobry! Będziesz na pewno bardzo zadowolony bo to świetna i mocna maszynka. Jednakże na Twoim miejscu wybrałbym C4. Dlaczego? Z prostej przyczyny ma on większe przełożenie 6.3:1 co jest szczególnie przydatne podczas łowienia pulbaitami oraz twitchbaitami gdzie możliwość szybszego ściągania przynęty jest mile widziana. Osobiście preferuję c4. Jeszcze kontynuując o profixie. Rozumiem, że poszedłeś raczej w stronę lekkiego jerkowania? Cw. do 75g eliminuje fatso 14s. Staraj się nie przeciążać tej wędki. Z tego co wiem one moga mieć problemy w łączeniu (popękana struktura blanku w miejscu łączenia w przypadku stosowania cięższych przynęt). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Mnie osobiście rozbraja fakt,że profix o parametrach 15-75 zachowuje się przynajmniej tak jak ROZE'k 80-120. Mowa oczywiście o wędkach o takiej samej długości... Oczywiście Roze'k jest bardziej dopracowany, ładniej wykończony, ma odpowiedniej długości rękojeść, ale.... Mi wydaje się, że profix ma dużo większy zapas mocy i jest jakby szybszy - subiektywne odczucie... Tak czy owak byłęm w posiadaniu kilku rozemajerkow i jakoś ciągle jeszcze większym sentymentem darze profix'a. Szkoda tylko, że są tak niedopracowane i powtarzalność jeśli chodzi o jakośc jest też na raczej niskim stopniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Widzisz Mifku to jest tak jak z kupnem zegarka. Można kupić tani zegarek w kiosku Ruchu i drogi u dobrego zegarmistrza. Obydwa pokazują tak samo dokładnie czas. To czym się różnią oprócz ceny. To proste. Przy tym z kiosku nigdy nie wiesz kiedy stanie.Podobnie jest z kijami. Jakość musi kosztować. pozdrawiam i idę na mecz do drugiego pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Zdaje sobie z tego sprawę Andrzeju i jednocześnie niezwykle się cieszę, że mój profix działa bez zarzutów (jak na razie) choć i tak myślę o jakiejś armacie takiego typu jak miałeś Mam nadzieje, że na zlocie miły i sympatyczny kolega pozwoli ciepnąć tym cudem kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 @Mifek, no nie wiem, nie wiem ... zastanowię się A swoją drogą to rzeczywiście armata , którą od pierwszego dotknięcie bardzo polubiłem. Ma swój charakter jak porsche PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Remekjeśli do tego dodać jeszczeTwoje zamiłowanie do rajdów wychodzi nam miłośc od pierwszego wejrzenia - na dobre i na złe - m jak miłość i co tam sobie jeszcze mozna wynaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 To jest samochodzik moich marzeń Pozdrawiam Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 fantastyczne SUBARU. Jak się domyślam IMPREZA WR... lub coś podobnego... Chociaż możliwości za wiele nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Oczywiście jest to najnowsza wersja Subaru STI. Będzie dostępna w Polsce w następnym roku. W US już jest i cena jest około 40% mniejsza niż zapowiadana w Polsce PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 27 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Widzę, że lepiej samochód kupić niż jakąś tam wędkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Remek ale subaru to chyba w sklepie wysylkowym przez internet nie kupisz ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Mifek, ale to WRX kosztuje około 150 w Krakowie, w salonie, a jak wyjedziesz tylko na drugą stronę ulicy to już tylko 120 tyś.To jest rekordowe osiągniącie. Żaden inny wózek na tak krótkim odcinku i w tak krótkim czasie (turbodoładowany boxer) nie potrafi tyle zrzucić ceny z siebie.Ale potem możesz się chwalić, że twoje jerkówki przemieszczały się tak szybko i nic nie straciły na wartości.... . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 no tak ... dobrze, że moja dwuśladowa konserwa nie traci tyle na wartości... Chociaż z drugiej strony, jak tak dalej będę ją obijał to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 28 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Ja radzę remkowi zrobić forum off topic. Przydało by się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 A wiesz, że dzisiaj rano kiedy tworzyłem pozostałe zastanawiałem się nad takim ... kwestia jest otwarta PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 nie ma sie co zastanwiać... Trzeba to po prostu zrobić przeciez nie samymi rybami człowiek żyje ... podobno.. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Thymallus, TO STI jeszcze jest niedostępne w Polsce (będzie w Q1 2006). Generalnie można kupić jeszcze poprzednią wersję z okrągłymi światłami. Gdybym był milionerem to może kupiłbym w salonie ale ... Większość ludzi kupuje taki wóz w Niemczech. Całkowity koszt około (!!!) 120 tys PLN. Nadal dużo ale ... to mruczenie silnika i filozofia podobna do castingu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Tylko do Remka Ja nie wiem o jakim Ty mruczeniu silnika piszesz?. Co tam może mruczeć? Jak chcesz sobie posłuchać mruczenia to proszę http://www.cuoresportivo.pl/_mm/silniki/v6/gfx/v6_gallery/so und/gtv6_25_bond_es.mp3koniecznie przes słuchawki !!! miłego słuchania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 ehhhhhhhhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Chciałoby się powiedzieć ... typowo włoskie brzmienie. Ale jeśli chodzi o włoskie brzmienie i jakość niektórych konstrukcji z tej fabryki, mówię o alfie, to zdania są podzielone. Znana ze swojego sporotowego stylu Alfa GTA częscto była krytykowana. Pamiętam taką scenę w TOP Gear, gdzie jeden z prowadzących rzucił luźno na sali ...czy jest tutaj ktoś kto ma Alfę GTA? ... nikt nie podniósł ręki ... odpowiedź była taka ... no tak pewnie zepsuła się w połowie drogi do studia. Mój kolega miał wymieniany silnik (cały !!!) dwa razy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi