grisza-78 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam. Mam pytanie do lurebuildingowców. Chciałbym zaczerpnąć wiedzy, jak rozmieścić obciążenie w popperze. Podejrzewam, że są różne opcje, jednak mnie interesuje praca szeroki x, jeśli w ogóle jest to możliwe. Popki z fotki będą przeznaczone do castingu. Ich długość około 20 cm, czyli niemało. Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez grisza-78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Z tego co wiem w popperach "sklepowych"obciążenie jest umiejscowione w tylnej części korpusu. Dzięki takiemu rozwiązaniu ustawia się on główką do góry i robi więcej hałasu. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Trochę źle korpusy zrobiłeś jak na moje oko. Napisz mi gdzie jest w każdym z nich grzbiet a gdzie brzuszek to wyślę Ci parę słów od Wujka Dobrej Rady 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Tak to wygląda. Mam nadzieję, że coś widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Na pierwszej fotce korpusy są brzuchami do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi