Darekspin Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Dzięki Marcel mi też Invader się spodobał od D.Małysza nie tylko on się sprawdza na rzece dlatego pomyślałem że może warto strugnąć coś podobnego :D Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek_Mks Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Kilka bąków taty wykonania - klenio-jaziowych czy okoniowych jak kto woli dł. to 3-4 cm , waga 4 -6,5gr.myślę że na wiosnę będą kusić kleniei solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Piękne.Przekaż ojcu, że już robię miejsce w pudełku na któregoś z jegomości <_<... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Spoko Patryk tak jak mówisz - jak miejsce się znajdzie w pudełku to i będzie wobler :D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Najss.Będzie wobler, będą mega klenie. Świetnie wyglądają i jeszcze lepiej łowią, co nie raz udowodniłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Liczę tylko na mega Na wiosnę jak czas i zdrowie pozwoli przygotuję arsenał na każde warunki najgorzej z czasem bo chęci są Praca zawodowa - to zajęcie zabiera najwięcej czasu i przeszkadza w kontynuowaniu jednego słusznego zajęcia jakim jest wędkarstwo mimo że mam na nią alergię ,a w samej pracy najbardziej lubię przerwę śniadaniową i piątek ok.15 - tej to pracować muszę bo - za co kupiłbym plecionkę ? czy nowy kołowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Daro, wyczaruj coś na kropy.Ja już napinam pośladki przed nadchodzącym sezonem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Czaruje cały czas - horyzonty coraz szersze - zobaczymy co z tego wyjdzie? Trocie i pstrągi też są brane pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Kolejny wobler z kategorii ciężkich którego udało mi się stworzyć.Nie za szeroko,ale mocno miesza wodę,stabilnie i równo trzyma się w nurcie - jego waga to 24gr. przy dł. 6,5cm. Myślę że jego praca spodoba się największym rybą zamieszkującym nasze wody a w szczególności tym wąsatym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam , kilka woblerów które wykonałem z myślą o sezonie trociowym, pozdrawiam.7cm ,11gr. 7cm ,11gr7cm ,10gr7cm ,12grWaga wraz z kotwiczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Trociowo - choć kolorystycznie może nie koniecznie ale 1-go stycznia spróbujemy 7cm,11gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 I jeszcze dwie sztuki o nienagannej pracy - wystrugane z myślą o salmonidach Pozdrawiam. 7-ka o wadze 10gr.7cm i 12gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 No Daro, dopieściłeś je na maxa...Zapewne już w pierwszych dniach stycznia, któryś z tego pięknego stada zostanie poturbowany przez Ińska troć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Patryk staram się ze wszystkich sił A w pierwszych dniach stycznia liczę na jakieś branie - czego i Tobie życzę Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam, jeden z moich wobków został poturbowany przez Ińską troć... ,lało, wiało ale micha się cieszyła bo sezon się rozpoczął - który nigdy się nie kończy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Patryk staram się ze wszystkich sił A w pierwszych dniach stycznia liczę na jakieś branie - czego i Tobie życzę Pozdrowionka.Dzięki. Dzisiaj było kilka brań, tylko te ryby jakieś dziwne...chyba chore, miały dużo czerwonych kropek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Jak mialy czerwone kropki to WYRZUCAJ odrazu do wody!!zeby za dlugo w rekach nie trzymac,bo to moze nawet SMIERCIA grozic <_< Pozdro i graty za rybki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Pomyślałem również o rybach w czerwone kropki dla nich także coś przygotowałem Dł.6cm i waga 7gr. wraz z kotwiczkami Duet o parametrach j\w ,pracują z dużą częstotliwością drobnych drgań ,delikatnie pokazując boczki ( lusterkując ) pięknie trzymają się wody - żaden uciąg nie gasi ich pracy. Starczy przechwałek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Świetnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Aż się zakrztusiłem. Super zabawki Kwiskie mają rywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dzięki Panowie za miłe a zarazem motywujące słowa,które są inspiracją do dalszej pracy i udoskonalania warsztatu Nic tak nie cieszy jak piękna ryba złowiona na własnoręcznie wykonaną przynętę Sezon 2012 - Troć syna Adriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witam ,ciąg dalszy przynęt stworzonych z myślą o rybach w kropki Jak donoszą najstarsi górale, mieszkańcy leśnych potoków zagryzają je z apetytem - co cieszy bardzo 6cm i 7gr. toże 6cm i 7gr.Pazdrawlaju ja Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 My tiebja toże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Priekrasnyje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam ,ciąg dalszy przynęt stworzonych z myślą o rybach w kropki Jak donoszą najstarsi górale, mieszkańcy leśnych potoków zagryzają je z apetytem - co cieszy bardzo 6cm i 7gr. toże 6cm i 7gr.Pazdrawlaju ja Was ...nie kłamia, nie kłamią... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi