MateuszM Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Ostatnie zdjęcie wymiata .Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Gratulacje z rozpoczęcia sezonu boleniowo-szczupakowego jak widać w pełni udanego. Piękne bolenie o szczupaku nie wspomnę. Połamania życzę i czekam na kolejne fotki z pięknymi rybkami. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Juz otwarcie na Odrze przynioslo kapitalne ryby - gratuluje Przy okazji zobaczylem kilka Odrzanskich sumow w Twoim wykonaniu. Bardzo ladne ryby! Pozdrawiam i dalej sledze watek Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Dzięki wszystkim za zainteresowanie i miłe słowo Będę się starał dalej :D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam ,w moim przypadku ciężko zrobić jakiegoś wobka kiedy sezon wpełni nie ma czasu ,ciągle jestem na rybach ale kilka udało mi się skończyć - tych które zacząłem jeszcze w zimie Oto jeden z nich - pogromca odrzańskich kleni ( i nie tylko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ładny kleń ale który z Was go złowił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Każdy z nich po mega sztuce...Ten Adiego ( syna Darka) 60 plus. ..Gratulacje dla Mrongas Teamu i do zobaczyska nad wodą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 @patu ale na dwóch ostatnich fotkach jest ten sam kleń, czyli wynika, że dał się złowić dwa razy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 @patu ale na dwóch ostatnich fotkach jest ten sam kleń, czyli wynika, że dał się złowić dwa razy?Dwa klenie o różnej długości,4 cm różnicy jest między nimi ,złowione w dwa inne dni - czyli nie ten sam ,albo się skurczył po tygodniu Pierwszego czyli większego złowił Adrian,tydzień wcześniej. Nie fotografujemy się z cudzymi rybami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) W okresie zimowym wystrugałem oto takiego wobka dł.8cm i wadze 10gr. ,który okazał się wporzo na sandacze przy opaskach. Chodzi w górnych partiach wody,zdecydowanie lepiej pracuje podczas szybszego ściągania lub kiedy jest prowadzony pod prąd Sam wobek i kilka sandaczy w jednym miejscu z tego sezonu - nie wszystkie złowione na ten wobler Edytowane 27 Października 2012 przez Darekspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 takie potwory na własne woblery - to musi motywować do dalszej dłubaniny. Gratulejszyn - piękne wobki i jeszcze piękniejsze ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 takie potwory na własne woblery - to musi motywować do dalszej dłubaniny. Gratulejszyn - piękne wobki i jeszcze piękniejsze ryby Dzięki ,nie aż takie potwory na potwora czekam dopiero takie przyzwoite sandacze pod 80 cm nie ma dużo czasu na dłubaninę ,wole łowić kończę obecnie to co zaczynałem w zimę,nie ukrywam że robię małą reklamę na przyszłość :lol: ,myślę że na daleką przyszłość ,obecnie uda się coś zrobić dla siebie i kilku dobrych znajomych póki zdrowie dopisze to będę częściej łowił niż strugał. Ale kiedyś może .....? Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 @patu ale na dwóch ostatnich fotkach jest ten sam kleń, czyli wynika, że dał się złowić dwa razy?Dwa klenie o różnej długości,4 cm różnicy jest między nimi ,złowione w dwa inne dni - czyli nie ten sam ,albo się skurczył po tygodniu Pierwszego czyli większego złowił Adrian,tydzień wcześniej. Nie fotografujemy się z cudzymi rybami. Pozdrawiam. Ja nigdzie nie napisałem, że ktokolwiek robi sobie fotki z cudzymi rybami. Nie bierzcie moich postów za złośliwe, ja pasjonuje się rybami i to co się Wam przytrafiło to jak trafić szóstkę w totka albo jeszcze większy fart, super i cieszę się, że są te fotki. Podobieństwo tych ryb jest ewenementem, hoduję ryby od ćwierć-wieku i celowo staram się uzyskać osobniki podobne ale w tym przypadku podobieństwo jest wręcz niespotykane. Muszę to pokazać moim kolegom bo to jest bardzo ciekawe zjawisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 OH Stary, ale masz zawodowe oko...no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 guciolucky - absolutnie nie odebrałem Twoich spostrzeżeń za złośliwe ,jak coś Cię uraziło to przepraszam.Faktycznie być może ciekawe zjawisko.Punkty które zaznaczyłeś faktycznie są podobne - choć myślę że takich punktów różniących też można się dopatrzeć - może się mylę Z wędkarskimi pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 No te sandacze 4 też wyglądają na 2 Piękne ryby i super przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Serdeczne gratulacje DarkuPiękne rybki na świetne wobki. Co do podobieństw i różnic to trudno żeby ich nie było biorąc pod uwagę charakterystykę pewnych gatunków . Czekam z niecierpliwoscią na kolejne zdjęcia z udanych wędkarskich eskapad. Pozdrawiam i połamania dla Ciebie oraz Adriana oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Serdeczne gratulacje DarkuPiękne rybki na świetne wobki. Co do podobieństw i różnic to trudno żeby ich nie było biorąc pod uwagę charakterystykę pewnych gatunków . Czekam z niecierpliwoscią na kolejne zdjęcia z udanych wędkarskich eskapad. Pozdrawiam i połamania dla Ciebie oraz Adriana oczywiście. Witam ,dzięki Darek również pozdrawiamy Ciebie wraz z Adrianem udanych wypraw z pięknymi rybami życzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) Witam -woblery wystrugane na kolanie z drzewa lipowego - dł.10cm , waga 18-22gr. bez kotwic i kółek łącznikowych....nie będę rozpisywał się jak pracują itp. napiszę krótko -mieszają wodę tak jak się wymaga od tego rodzaju przynętW tym sezonie dawały sobie radę .... przy pomocy tych drewienek wyjechało kilka przyzwoitych rybek.......Pozdrawia serdecznie. Synuś z sandaczem. Edytowane 25 Października 2012 przez Darekspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Coś pięknego i do tego ryba złowiona na swoją przynętę.pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 bardzo charakterystyczne woblery nawet niepodpisywane widac od kogo no i piekne co tu duzo mowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Dzięki wujek -bardzo miło mifek - dzięki za zainteresowanie. Cieszę się że woblery są już rozpoznawalne w szerokim świecie :) :)Z wędkarskimi pozdrowieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Piękne zdjęcie z pięknym kolcem.Graty dla Adriana,ciekawy kolor wobka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Dzięki wujek -bardzo miło mifek - dzięki za zainteresowanie. Cieszę się że woblery są już rozpoznawalne w szerokim świecie :) :)Z wędkarskimi pozdrowieniami. czy szerokim to nie wiem... pewnie tak w sumie to... nie zdziwilbym sie gdyby sie nagle okazalo ze jestesmy NIEMAL sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) czy szerokim to nie wiem... pewnie tak w sumie to... nie zdziwilbym sie gdyby sie nagle okazalo ze jestesmy NIEMAL sąsiadami Miasto to samo słynne powiedzenie byłego prezydenta M.Jurczyka w Twoim opisie ,przy zakładce lokalizacja A co dalej? Ja bytuję i egzystuję w sąsiedztwie takiego wielkiego jeziora polodowcowego które miejscowe plemiona od lat nazywają RUSAŁKA Bardzo przyjazna okolica dla wędkarzy a szczególnie osób które same wykonują przynęty Kiedy nie mogę doczekać się jak zawitam nad rzekę aby sprawdzić jak zachowuje się nowo wystrugany wobler - wychodzę z domu a vis a vis mam możliwość przetestować daną przynętę. Choć to woda typowo stojąca a ja częściej łowię tam gdzie płynie ,to jednak przepuszczenie woblera w RUSAŁCE wiele powiedzieć już może Pozdrawiam sąsiada wildriver - dzięki ,gratulacje przekazałem i Adrian dziękuje. Edytowane 27 Października 2012 przez Darekspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi