Sumas Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Czy ktoś może mi pomóc w poszukiwaniach tego kijka? W miarę korzystania z forum moje wymagania ewoluują. tak więć przeszedłem przez niestabilne jakosciowo Jaxony, przez solidne co do swej ceny Dragony ....... Konkretne St.Croix (tu z ceną różnie bywa) - i zastanawia mnie tytułowa wędka???Ponoć można ją kupić dość tanio do 200zł max za nową, a parametrycznie i jakościowo dorównuje o wiele droższemu Team Dragonowi??? Proszę o pomoc w poszukiwaniach i ewentualne uwagi!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumas Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 OK! Dzieki! Sprawdze to napewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 juz o tej wedce pisalismy na forum, ja osobiscie bym jej nie kupil, dla mie to badziew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 @Sumas, nie polecam sprzętu tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumas Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 No proszę a jednak następna pozycja odpada z listy!A może w takim razie coś w zamian??? Co polecacie o podobnych parametrach i najlepiej cenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi