Frogerset Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Ośrodek wczasowy w którym miałem wypoczywać został zniszczony przez nawałnice która ostatnio przez teren Kaszub przechodziła. Rodzina spakowana urlop zarezerwowany, dzieciaki nastawione a wyjazd odwołany. Ma ktoś info znajomosci możliwości na wyjazd do domków wczasowych w promieniu 300 km od Bydgoszczy, bez wybrzeża. Oczywiście wędkowanie w planie. Baaardzo proszę o pomoc. Siedzę na walizkach i szlocham. [emoji22]P.S kwestia budżetu do ustalenia indywidualnego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez Frogerset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Ośrodek wczasowy w którym miałem wypoczywać został zniszczony przez nawałnice która ostatnio przez teren Kaszub przechodziła. Rodzina spakowana urlop zarezerwowany, dzieciaki nastawione a wyjazd odwołany. Ma ktoś info znajomosci możliwości na wyjazd do domków wczasowych w promieniu 300 km od Bydgoszczy, bez wybrzeża. Oczywiście wędkowanie w planie. Baaardzo proszę o pomoc. Siedzę na walizkach i szlocham. [emoji22]P.S kwestia budżetu do ustalenia indywidualnego. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkLeśne Ustronie w Zamrzenicy nad zalewem Koronowskim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Wicie os na wydmach Tylko ze to nad morzen ale masz rzeke i dwa jeziora do dyspozycji Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez Robas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Może Mochel? Fajne domki, jeziorko średnio rybne ale w okolicy kilka ciekawych rzeczek z pstrągalami Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Dzięki, ale potrzebuje konkretnego numeru adresu i informacji czy maja tam wolne miejsca. Bo chciałbym nawet dziś tam ruszyć. A jest końcówka sezonu i z miejscami licho. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 To wsiadaj w samochód i ahoj przygodo! Jedno z moich byłych szczęść mi pokazało, że to działa i na miejscu zawsze uda się coś znaleźć, z czasem stwierdziłem, że z reguły lepsze kwatery niż te tygodniami wybierane na odległość. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Wpadaj Do Darlowa tu jest wszystko.. Domki tez sie jakieś w okolicy znajdą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Z powodu tegorocznej pogody na co drugim budynku wisi "Wolne pokoje"Zrób jak pisze Witeg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 (edytowane) Z trzylatkiem i 13 latka ahoj przygodo.....Hihi ale pomysł super. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez Frogerset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Sprawa załatwiona [emoji3]Mazury. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja tak jeżdżę z żoną i córkami 3 i 6 lat bez rezerwacji i w tamtym jak i w tym roku znalezienie noclegu zajęło nam 15 minut jak już byliśmy na miejscu a tak wieczne dzwonienie i wysluchiwanie nie ma miejsc ,minimum tydzień itp.Przecież te ogłoszenia z kwaterami czy domkami co są w necie to zaledwie 1/3 tego co jest na miejscu Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez pit1982 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 wieczne dzwonienie i wysluchiwanie nie ma miejsc ,minimum tydzień itp.A potem na miejscu okazuje się, że zdjęcia były robione 10 lat temu. To kwestia przełamania strachu przed niewiadomą i dla bardziej zapobiegawczych przemyślenia jak się przygotować w razie potrzeby dłuższego szukania. Wbrew pozorom może się przydać, bo tak naprawdę wyjeżdżając w dłuższą trasę nigdy nie mamy pewności, że coś się nie stanie i np. trzeba będzie kilka godzin, czy noc spędzić w środku niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 To wsiadaj w samochód i ahoj przygodo! Jedno z moich byłych szczęść mi pokazało, że to działa i na miejscu zawsze uda się coś znaleźć, z czasem stwierdziłem, że z reguły lepsze kwatery niż te tygodniami wybierane na odległość.Zawsze działało w moim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi