granvorka Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam Panowie,Może któryś z Was (a może żonka) ma kartę platinum do Apart, która upoważnia do zniżki 10% ?Szykuje mi się spory zakup, a w bardzo łatwy sposób mogę zaoszczędzić kilka stówek a Wam nabić punkty z góry dzięki - pozdro!P.S: oczywiście nie potrzebuję fizycznie tej karty, wystarczy jakiś numer i ewentualnie nazwisko Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez granvorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 ...żenisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zlotnik zrobi ci to samo co kupisz w Aparcie jakieś 30%-40% taniej tyle że bez pudełka i napisu Apart .Łatwiej zaoszczędzić w ten sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 (edytowane) Na priv. Mam nadzieję że pomogłem. Pozdrawiam Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez Trzeci79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 BOB, po 5 latach związku czas na zaręczyny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 To ja nie napiszę, którą rocznicę związku mam za kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 BOB, po 5 latach związku czas na zaręczyny... Kup wędkę lub młynek???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Wyplucz złoto sam, a potem wykuj pierścień. Sam tak zrobiłem, satysfakcja gwarantowana 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Wyplucz złoto sam, a potem wykuj pierścień. Sam tak zrobiłem, satysfakcja gwarantowana Daniel...słusznie... słusznie. A to co proponuje kolega pit1982 to klasyczny przykład kradzieży: wzoru, utworu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Lubię Apart za ich podejście do klienta, poświęcili mi sporo czasu i byli bardzo pomocni przy szukaniu pierścionka. Bardzo dobrze dbają o klienta, potrafią za darmo wymienić pasek w zegarku czy baterię. Czyszczą biżuterię, zmieniają rozmiar obrączek nawet po kilku latach. Jakieś sznureczki czy rzemyki od bransoletek też potrafią wymienić za darmo. Niestety konkurencja pod tym względem jest tragiczna. Dlatego czasami warto zapłacić te 20% więcej za markę, ale mieć spokojną głowę, że w razie jakiegokolwiek problemu pomogą Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Daniel...słusznie... słusznie. A to co proponuje kolega pit1982 to klasyczny przykład kradzieży: wzoru, utworu. ??????/chyba kolege poniosło jaka kradzież wzoru Chodziło mi o oszczedzenie kilkunastu stówek ,wzór można wybrać jaki się chce No chyba że napis Apar....podnosi dla kogoś wartość danej rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Wyplucz złoto sam, a potem wykuj pierścień. Sam tak zrobiłem, satysfakcja gwarantowana Daniel, a Ty zamiast łowić pstrągi ,to złota szukałeś?Już teraz wiem za co te "stelki" kupujesz...ha...ha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Piotr... napisałeś wyraźnie złotnik zrobi ci to samo... uważasz, że wzór pierścionka, różni się czymś od wzoru koszulki z buzią... wzoru odczepiacza Surfer czy kawałka 51 TSA. ? To są rzeczy chronione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 (edytowane) Piotr... napisałeś wyraźnie złotnik zrobi ci to samo... uważasz, że wzór pierścionka, różni się czymś od wzoru koszulki z buzią... wzoru odczepiacza Surfer czy kawałka 51 TSA. ? To są rzeczy chronione. A czy Apart posiada zastrzeżone wzory,czy może wzoruje się na pomysłach złotników?Może to głupie pytanie,ale zupełnie nie jestem w temacie złota i wyrobów z niego...Może Piotrek miał podstawy,aby tak twierdzić?A może po prostu chodziło o to,że pierścionek od złotnika nie będzie odbiegał jakością ,a cena będzie dużo niższa. Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 (edytowane) Mały OT... kiedyś o mało nie zacząłem pracować w A. Po głębszym zapoznaniu się z firmą, atmosferą tam panującą i rozmowach do tego nie doszło. Mam złe wspomnienia i zdanie o nich... Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Mały OT... kiedyś o mało nie zacząłem pracować w A. Po głębszym zapoznaniu się z firmą, atmosferą tam panującą i rozmowach do tego nie doszło. Mam złe wspomnienia i zdanie o nich...@JANO - niestety w takich czasach żyjemy....Przychodzisz z kasą to jesteś kimś, przychodzisz po kasę...sam wiesz jak jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 A czy Apart posiada zastrzeżone wzory,czy może wzoruje się na pomysłach złotników? A czy Salmo, Rapala, Megabass posiada zastrzeżone wzory czy może wzoruje się na rękodziele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serekturek Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Ja kupowałem pierścionek zaręczynowy swojej żonie w Aparcie i jest tak jak koledzy piszą około 30-40% różnicy. Dlatego następne zakupy robiłem u małego jubilera w moim mieście nie dość ze taniej to i próba lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Wyplucz złoto sam, a potem wykuj pierścień. Sam tak zrobiłem, satysfakcja gwarantowana Tylko nie zapomnij wyryć wiersza: Jeden, by wszystkimi rządzić, jeden, by wszystkie odnaleźć, Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Ja kupowałem pierścionek zaręczynowy swojej żonie w Aparcie i jest tak jak koledzy piszą około 30-40% różnicy. Dlatego następne zakupy robiłem u małego jubilera w moim mieście nie dość ze taniej to i próba lepsza.przy tych 30% taniej nie zawsze jest tak kolorowo, ja pierwszy pierścionek zaręczynowy kupowałem u ,,małego jubilera", gdy wybierałem przy ladzie mało mi w dupę nie wleźli, a gdy pierścionek na palcu po paru miesiącach zaczął przypominać sześciokąt wróciłem by go naprostowali i byłem gotów dopłacić, stwierdzili że wypaczenie jest efektem uszkodzenia mechanicznego i odmówili jakiejkolwiek styczności z tym pierścionkiem jak gdyby był trędowaty. Ponieważ defekt się pogłębiał tej pory robię im wśród znajomych najgorszą możliwie reklamę (na którą w mojej opinii zasłużyli i przez którą stracili min. 2 pewnych klientów), a w aparcie zakupiłem pierścionek zastępczy (gdy jest droższy od pierwszego drugą połówkę przesądy i pożegnanie z pierwszym przestaje boleć) i jakości nie można mu odmówić. Dodam, że ów mały jubiler był w moim mieście bardzo popularny i polecany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Dlatego też m. in. zdecydowałem się na apart, z którym miałem już wcześniej styczność i jestem pod wrażeniem ich podejścia do klienta. Wiem jak ciężko reklamować biżuterię, nawet inne sieciówki typu Yes czy w. Kruk nie uwzględniają większości reklamacji. W Aparcie, w moim przypadku było zupełnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi