admin Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Taaaaaaaaak, Remku... Szkoda ryby, mógłbys sobie zrobic fotkie własnym aparatem <_< <_< <_< Mifek, nie denerwuj ... spokojnych z natury ludzi W każdym razie jest dobrze. Aparat chodzi, tak więc nadal mam narzędzie pracy. Maćku, nie ma problemu. Będzie co czytać bo właśnie piszę relacje ale jeszcze proszę o cierpliwość. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnluki Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam wszystkich serdecznie, Na początek chcę przeprosić za korbę......) Pozdrawiam,Spinnluki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Łukasz jak mawia mój przyszły (mam nadzieję) Teściu: żeby mi to było przed-ostatni raz :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A tak w ogóle to miło Cie gościć Szkoda, że tak późno zdecydowaliście sie zawitać na Bóbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnluki Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Jak to mówią, lepiej póżno niż wcale. Ale rozumiecie: być kilka metrów od Pilichowic i nie połowić to byłby grzech. U nas sandaczy jak na lekarstwo a pstrągi mam 20 min od domu. P.S.Ale i tak choroba zwana Salmonellozą jest u mnie w stadium bardzo zaawansowanym.......))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 szczuply_maciek@ Nie masz za co przepraszać bo nic się nie stało. Jeżeli znasz te tereny tak jak piszesz to powinieneś wiedzieć jakie one są cenne. Niechciałbym Maćku, żebyś mnie źle zrozumiał. Alewiele lat temu odbyły się MŚ na Sanie koło Leska. Później wyłowiono wszystko z tej wody ze strzeblą przekopową włącznie. Kilka lat później odbyły się kolejne MŚ na Dunajcu. Sytuacja identyczna. Oczywiście przez zawodami zarybiono, a po zawodach nastąpił atak hord wybitnych specjanistów pstrągowych. Jak pisali w gazetach nawet kamienie wynosili. Rozdeptanie dna, zniszczenie potencjalnych tarlisk lipienia i.t.d. Bóbr lata świetności ma za sobą. Jednak jest jeszcze piękną rzeką. Trzeba go chronić. Jako ciekawostkę mogę ci napisać, że wszyscy łowili w zasadzie z brzegu. Do wody wchodzono w celu podebrania większych sztuk. To też objaw szacunku uczestników do rzeki. Niczego nie popsuć. I nie dlatego, że taki był nakaz tylko każdy to rozumiał od siebie. Wszyscy byli zauroczeni rzeką. W Warszawie redaktor Karol Zacharczyk był zaskoczony wynikami. A jednak łowiliśmy ryby. Widzisz Maćku wszyscy uczestnicy zostali zaproszeni indywidualnie. Otrzymali zaproszenia imienne. Wszystkie pstrągi wróciły do rzeki. Tak tzrzeba. I na koniec w zaufaniu mogę ci napisać, że uczestnicy chcieli by wrócić tam za rok. Spotkać te wypuszczone ryby ale jeszcze większe. Czego im i sobie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 I na koniec w zaufaniu mogę ci napisać, że uczestnicy chcieli by wrócić tam za rok Spotkać te wypuszczone ryby ale jeszcze większe. Czego im i sobie życzę. Thymallus ja wiem ze połowe drogi powrotnej sprzespałem (wszystko przez ten miły pomruk Twojej dryndy), ale dobrze pamietam, że z tym rokiem to troche przesadzasz Ja słyszałem coś innego i tego będę się trzymał. Nie ma co czarować. Następny termin tego ten... trzeba sie przygtować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Cześć,Na stronach Dragon opublikowana została relacja ze Zlotu castingowego Wleń 2006. Relacja została napisana przez Thymallusa. Na jerkbaitową wersję proszę jeszcze poczekać ... pisze się. http://www.firmadragon.pl/strony/wydarzenia/zlot_bobr2.html PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Czy ktoś czytał tą relację przed publikacją na stronie? Jest tam tyle literówek i błędów ortograficznych, że nawet mnie (sam popełniam ich baaardzo dużo) to razi. Wystarczyłoby przepuścić to przez autokorektę w wordzie i już wyglądałoby trochę inaczej. A poza tym, już sam szacunek dla naszego forumowego kolegi mifka wymaga napisania jego nazwiska poprawnie, o adresie jerkbajt.pl nie wspominając. A tak pozatym fajna relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi