termin Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Przedstawiam Wam moj najnowszy kijek St Croix 5S66LF 1/16-1/4 oz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 @Termin jesteś szalony .Marnujesz talent pomysłowości Uderz w politykę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 o dzizas!!! tego jeszcze nie grali... a przynety przed wrzuceniem do wody smarujesz jadem czy to tylko na te najgrubsze sztuki szarnzujace w lodzi i probujace wyrzucic wedkarza za burte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Toć to sziok !!!!!!!!!!!!!!!Pierwszy raz widzę taki kijek jestem pod wrażeniem. Fajnie spasowałeś gada z wędką. Gratulacje za nie szablonowy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 @Termin jesteś szalony .Marnujesz talent pomysłowości Uderz w politykę . Jeden Palikot już jest, myślę że wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Widziałem takie grzechotniki na wędkach już dawno ,ale osobiście jakoś nie mogłem się przełamać żeby takie coś przykleić do wędki. PS.A jak to przewiozłeś przez granicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termin Opublikowano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 @Termin jesteś szalony .Marnujesz talent pomysłowości Uderz w politykę . Jeden Palikot już jest, myślę że wystarczy hehe troche do niego mi brakuje bo jestem zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termin Opublikowano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Widziałem takie grzechotniki na wędkach już dawno ,ale osobiście jakoś nie mogłem się przełamać żeby takie coś przykleić do wędki. PS.A jak to przewiozłeś przez granicę? Skore jak i glowe zamawialem w usa a poczta zrobila reszte http://www.ebay.com/itm/GENUINE-RATTLESNAKE-HEAD-OPEN-MOUTH- KEY-RING-/360381304220?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53 e8664d9c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Muszę przyznać, że wykonałeś nieźle odjechanego patyczka .Czapeczki z głów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witek można wymmięknąć widząc gościa z takim patyczkiem .Ja osobiście jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termin Opublikowano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Fajnie ze komus przypadl do gustu wklejam kilka fotek omotek i rekojesci dzielonej.. po weekendzie bede mial wiecej czasu to napisze kilka slow o kijku i zamieszcze fotki z budowy kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Nie rozumiem. Masz takie naturalne zaczepy do wabików a zapinasz za przelotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Dla mnie niestety to tragedia estetyczna <_< . Funkcjonalnie też by mi to przeszkadzało. Pomijam fakt użycia kawałkow bywszego węża - jeśli to nie plastic jakiś.U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Po zaczepieniu na oryginalnym zaczepie każda ukłuta ryba jest Twoja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 :blush: bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Dąbek no co jak u Pigmeja po currarze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 głowa kota też pewnie by pasowała, w sumie też drapieżnik, zżera małe myszki jak ta małoletnia glizda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Sorki, humor dzisiaj wisielczy ,bo bratowa mnie wk...a i z tego co widzę currara się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ale jazda!Nie ma to jak dystans do siebie i do działania Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ssssss.... sacrebleu!!! i te kropelki jadu na ząbkach, zostałem pokonany! A czy przez ten rozbudowany foregrip, wędka nie leci na pysk? PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Kwestie pełzaka pomijam,bo o gustach nie lubię dyskutować Omotki sprawiają wrażenie jakby stopki przelotek nie były spiłowane przed montażem,stąd widoczne zgrubienia,chyba że coś z lakierowaniem nie wyszło.Mam tylko nadzieję że głowy zwierząt nie staną się w naszym kraju trendem rodbuilderskim...jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak np.MASIAK,MAŃCZAK czy MATUSZEWSKI biegają po okolicznych bagnach w poszukiwaniu zaskrońca czy innego padalca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi