JASIEK522 Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 .... ale chyba z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Kijek super, mam prośbę czy mógłbyś podać jakie rozmiary przelotek zamontowałeś, bo też mam zamiar coś podobnego uzbroić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 A grip będzie z zaskrońca czy innego padalca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 A grip będzie z zaskrońca czy innego padalca??? Oba gatunki znajdują się w Polsce pod ścisłą ochroną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 No właśnie. Żmija zygzakowata też. Stąd lekki sarkazm zawarty w moim pytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 A ja uważam że kto tu ma nierówno pod sufitem, ale to moja subiektywna ocena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi