Tomek Wielgus Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Ok, spróbuję google photo przy następnej okazji ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka1987 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Masa kijka to 58,5 gram. Stradic 1000 164gr z podkładem z korka i nanofilem 0.02mm. Całość waży ~223gr Środek ciężkości jak na fotce 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Dzięki za tak dokładne pomiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Kolejny patyczek na blanku od Mamoru - tym razem Matagi TR68 Super Big Pond.Wędeczka bardzo dynamiczna, o pięknym , głęboko parabolicznym ugięciu.Wędka została ubrana w uchwyt Fuji SKSS16 , zabudowa nakrętki , oraz insert - carbon ze złotą nitką.Przelotki Fuji Torzite. Tym razem zdążyłem zważyć kijek - waga pokazała 57 gram.Wędeczka długości 2.08cm , 1,5-3,5 g. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Ślicznie wyszła ta pszczółka!!!Czerń i złoto... Bardzo trafia w moje gusta. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Ślicznie wyszła ta pszczółka!!!Czerń i złoto... Bardzo trafia w moje gusta. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaDzięki za miłe słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Mnie oprócz wykonania kija urzekł ten zaczep na przynęty, cudo po prostu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Rewelacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Mnie oprócz wykonania kija urzekł ten zaczep na przynęty, cudo po prostu Też mi się ten zaczep bardzo podoba Rewelacja Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Dłuuugo była cisza, ale to nie znaczy że patyki nie powstają. Kolejny Matagi TR 56, tym razem w korku. IMG_3898 by Tomek Wielgus, on Flickr IMG_3904 by Tomek Wielgus, on Flickr IMG_3901 by Tomek Wielgus, on Flickr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Rowingiem robiłeś omotki? Chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Rowingiem robiłeś omotki? Chyba nie.Nie, to nić gunsmoke, ale faktycznie trochę tak na fotkach wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi