PatLove Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Jest już na forum temat o młynku Daiwa BG, a ja porzebuje opinii p Prorexie...Użytkuje ktoś ten kołowrotek? Jak przełożenie 5,6 sprawdza się przy średnio-ciężkim/ciężkim łowieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Leć od tego posta w dół, parę zdań o nim napisałem:http://jerkbait.pl/topic/46701-dobór-kołowrotków/page-77#entry2159150 Jak dobrze pójdzie to jutro zaliczy kolejną nockę na Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Dzięki, czekam na dalsze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodacz7 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 A ja chętnie bym się dowiedział coś o kijku prorex 270, 10-30. Może już ktoś to macał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Mam wielkość 2500 i jak na razie jestem zadowolony z zakupu. Robi u mnie w zestawie na rzeczne szczupaki, żelastwo i woblery ciągnie bez problemu. Spasowanie bez zarzutu, praca lekka, linkę układa przyzwoicie, bród nie uświadczyłem. Robi dobre wrażenie i mam nadzieję, że za szybko się nie to nie zmieni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Mógłby ktoś wstawić zdjęcie z porównaniem wielkosci daiwy prorex 2500 a jakiegos shimano 2500 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Miał być odkryciem obecnego roku. Po 4 miesiącach jednak zaczął stukać, pewnie znowu nieszczęsny luz pinion - ośka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Ktos jeszcze uzytkuje owy mlynek i chcialby sie podzielic opinia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Przełowiłem sezon rozmiarem 2500 z kijem do 18g głównie główki 7-15g + guma i woblery. Na rybkach jestem 2 razy w weekend po kilka godzin czasem w tygodniu. Nic nie stuka, dobrze spasowany, lekko kręci choć nie tak fajnie jak Ultegra, pewnie dlatego że wyższe przełożenie. Na jesienne łowienie wybrałbym nowa Ultegre z uwagi na ciepłą stopkę. Edytowane 24 Listopada 2018 przez hvast87 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Używam Prorexa 2500 od jego premiery, kręci dalej jak nowy.Łowię tylko na gumy główki 18-20 i 30 gram Ds bo kijek do 18 Jestem na rybkach 2-3 razy w tygodniu. Jestem zadowolony z młynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Od zeszłego roku łowię wielkością 3000. To mój kołowrotek do wszystkiego. Złego słowa nie mogę o nim powiedzieć. Jak na razie jestem bardzo zadowolony. Poprzedni właściciel tez nie narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Ja byłem zadowolony, ale niestety po całym sezonie juz nie jestem. Dostał spore luzy i wydaje dziwne dzwięki, a łowiłem nim wędką do 15g i to wcale nie tak intensywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Wersja RA czy LT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Wersja RA czy LT? RA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gammbler Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Prorex c ma takie same bebechy jak wersja DC ? Cena 2x mniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Czm różni się Daiwa prorex 2500 ra od prorex xr 2500 ra?Chodzi mi dokładnie o te starsze modele z body z alu a nie tego zaionu. Bo ja widze tylko różnice w cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Czm różni się Daiwa prorex 2500 ra od prorex xr 2500 ra?Chodzi mi dokładnie o te starsze modele z body z alu a nie tego zaionu. Bo ja widze tylko różnice w cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Ten drozszy ma mag seala, reszta to wyglad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) Ten drozszy ma mag seala, reszta to wyglad Rzeczywiście umknęło mi to. A ten mag seal poprawia kulturę pracy kołowrotka czy to tylko kwestia lepszego zabezpieczenia?No i jakie różnice w wyglądzie? Edytowane 30 Marca 2019 przez dyliog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Co do kultury pracy to nie wiem.... mam tego bez mag seala i calkiem fajnie chodzi, nie wiem czy jest sens az tyle dokladac do mag seala. A co do wygladu to tak jak widzisz na zdjęciach... inny knob i inna szpulka- w xr masz fioletowe elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 W xr jest dodatkowa szpula i inne łożyska o ile mnie pamięć nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrek Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 W xr jest dodatkowa szpula i inne łożyska o ile mnie pamięć nie myli.nom ma łożyska CRRB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Są jakieś duże różnice pomiędzy daiwa bg a prorexem ra? Chodzi mi głownie o kwestie mechaniczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haku Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Macie jakieś doświadczenia z Prorexem V LT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Po dołożeniu podkładki pod szpulę dla wyrównania nawoju, przy otwieraniu pałąk ociera o szpulę. Czy ktoś się spotkał z czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi