roobek Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Witam wszystkich.Mam na imię Robert i chciałem pochwalić się swoimi mandulami, jestem początkującym majsterkowiczem jeśli chodzi o ten rodzaj przynęt. więc chętnie wysłucham wszelkich uwag.Parametry przynęt :długość całkowita ok 70mmkotwica nr 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Mam wrażenie, że potencjał wynikający z tych przynęt jest mocno niewykorzystany... I sam, zbyt rzadko zakładając na wędkę, nie jestem bez winy Cieszę się, że założyłeś swój wątek i może uda Ci się bardziej rozpropagować mandule. I by tradycji stało się zadość - witaj we własnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Aby nie było tu zbyt pusto kolejne pianki do wglądu9 cm kotwica nr 410 centymetrowe grubaski kotwica nr 2zestaw dla porównania 10cm z 9 cma na koniec bałwanek 14 cm kotwica nr 3 Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez roobek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Cześć a o to kolejne bałwanki oraz nowe modele z długim odwłokiem Nowe modele mają 7 cm długości i są uzbrojone w kotwice nr 3 Edytowane 7 Września 2017 przez roobek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Fajne a zbroisz tez w dwie kotwice?Chyba że nie ma takiej potrzeby.???????? Edytowane 7 Września 2017 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Wiem że klasyczne są wyposażone w dwie kotwice :/ jednak z dwoma kotwicami bardzo często zdarzało mi się że jedną kotwicą ryba była zapięta za pyszczek a drugą za bok czy brzuch, w ferworze walki :/ szczególnie przy pasiakach :/ a jak dwie połknie to jest masakra :/ z woblerów też często ściągam Jeśli chodzi o brania czy spinki nie zauważyłem jakiś wielkich zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Cześ. Mandule już pokazałem, a teraz chciałem pokazać Wam swoje muchy szczupakowe "KUDŁACZE" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Raczej jigi, bo jakoś nie widzę tych przynęt na końcu sznura jak mi smigają koło ucha przy międzywymachach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Hehe no raczej kiepski pomysł z tym machaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Dawno temu znajomy Bryt zrobił kilka takich dla mnie-nazywał je jigfly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Cześć. A czy ktoś stroi dodatkowo gumy w takie świecidełka ? Ja często stosuję i nie raz woda ożywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 10 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 (edytowane) A tu kolejny spinnerbait tym razem DECO Edytowane 10 Września 2017 przez roobek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Witam po dłuższej przerwie ???? Niestety wiecznie choruję na brak czasu ????Ale jak to moja żona mówi coś tam sobie pomalutku KRĘCĘ ????Tutaj nowa wersja kolorystyczna ???? A tutaj nowy model Mandula Worm którą planuję w dwóch rozmiarach ale najpierw muszę wykonać i zobaczyć czy jest sens ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 A tu kolejny Worm wersja pomniejszona 4,5 cm I dla porównania z większym 6 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 I kolejny kolorek do kolekcji ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Różowa pantera ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Wersja SHREK???? Jest jeszcze w planach GUCIO ???? i nowy model na pojedyńczym haku ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi