kardi Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Krótka opowiastka o pięknej rzece i dwóch takich co ... http://jerkbait.pl/blog/14/entry-470-tak%C5%BCe-dla-%C5%BCon-to-uczynili%C5%9Bmy/ Looknijcie, jeśli czas pozwoli. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Kolego Pawle a gdzie TY masz fajkę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marszall Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Bylem i ja???? 8 potokowców i lipeń, który zszedł przed podebraniem. Rybki małe ale rzeka urokliwa. Łowiłem na spinning 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Szkoda ze nie wiedzialem ze wybieracie sie w moje strony. Lupawa jak i Darlowko to moje podworko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Kolego Pawle a gdzie TY masz fajkę ?Od lutego tylko sporadycznie-czyli przez ten czas parę dmuchów na wyprawie z Robertem. Noszsz kuźwa - umie chłop namówić! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Od lutego tylko sporadycznie-czyli przez ten czas parę dmuchów na wyprawie z Robertem. Noszsz kuźwa - umie chłop namówić! Kontroluj by nie zaszaleć więcej.Ja po wygranej walce, 6 stycznia minęło 4 lata od uwolnienia z nałogu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) Piękna rzeka. Eeech, wspomnienia Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez popper 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi