harp Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Używa ktoś może pontonu tej firmy? Szukam opini. Interesuje mnie model stk400 ale o innych też chętnie się czegoś dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajKar Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Odnowię temat, interesują mnie informacje na temat modeli stk330e stk360e.Informacje porównawcze innych modeli tej firmy z innymi firmami także są mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 muszek92 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Kupilem 3 dni temu 330 stm z twardą podłogą, 1500 zl. Material 1100 wiec gruby. 0.25 bara mozna pompowac wiec tez spoko. Plywalem raz i nie mam nic do zarzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rolen Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Od początku sezonu używam wersji Storm Evolution 330 i wszystko działa bez zastrzeżeń.Pod względem jakości wykonania dorównuje Kolibri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajKar Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Barnaba Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Odnowie Temat kto pływa na Aqua Storm wersję Evolution 360 400 E?? Chętnie wysłucham opinii. Ceny mają jak za Kolibri DSL a info bardzo malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cianbo Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Od ponad roku roku mam model STK 360E. Bardzo dobra jakość wykonania, balony chyba większej średnicy od Kolibri. Jedynie torby na ponton i podłogę mogłyby być uszyte z lepszego materiału. Pływam głównie w trollingu po Zatoce Gdańskiej i otwartym morzu, oczywiście w strefie przybrzeżnej. Ponton łatwo wchodzi w ślizg, dobrze się zachowuje na fali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Aries Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 No i jak panowie , można więcej informacji jak się trzymają te dentki, szczególnie modele STK 330E, 360ę po paru sezonach? Jakieś porónania do kolibri, bark itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cianbo Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 (edytowane) Po 3 latach od mojego posta o STK 360E mogę tylko powiedzieć, że nadal trzyma się bardzo dobrze. Edytowane 24 Maja 2022 przez flyfisher33 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
harp
Używa ktoś może pontonu tej firmy? Szukam opini. Interesuje mnie model stk400 ale o innych też chętnie się czegoś dowiem.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi