artnemo Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Witam.Znalazłem taki u?źywany kręciołek-mo?źe ktoś ma podobny to poprosiłbym o opinie..pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 gratuluje znaleziska! do mnie sie jeszcze nigdy tak szczescie nie usmiechnelo To bardzo dobry kolowrotek. Zaczalbym jego uzytkowanie od serwisu - oczyszczenia ze starych smarow i nasmarowania go. Pozdrawiam Guzu p.s. grasz w totka ? moze pownienes zaczac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Dwa razy znalazłem kołowrotek. Pierwszy - ruską katuszkę w g?łrskim potoku. Drugi - razem z wędką, tu w Irlandii. Co ciekawe był to...Jaxon Ciekawe, gdzie takie Stelle się znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 tpe zr?łb na Shanon przeorkę mo?źe mojego Curado z wędka wyłowisz,i peresady DC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 tpe zr?łb na Shanon przeorkę mo?źe mojego Curado z wędka wyłowisz,i peresady DC Będzie du?źa szansa, jak wybiorę się na rekiny w ujście Shannon do oceanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi