macieqbw Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Kruca fuks.... Owad miazga.... Szczerze zazdroszczę talentu twórczego.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Jasna cholera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Piotrek zatkało mnie ,po prostu jak żywy REWELACJA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Czapki z głów,pięknie wyszedł,mistrzowska robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Nie dajcie się nabrać on jest prawdziwy tylko ususzony ???? przecież to widać ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Dziękuję Wam. To miłe, zwłaszcza, że zabierając się do tej roboty nie byłem pewien co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 ...zabierając się do tej roboty nie byłem pewien co z tego wyjdzie.A wyszło mistrzostwo????.Super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Piotrze jesteś MISTRZ, widać ,że włożyłeś całe serce w wykonanie tego chrabąszcza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Mam już kilka pomysłów na kolejne owady bo to świetna zabawa, jedynie ten cholerny brak czasu podcina skrzydła inwencji, powodując opóźnienia w ich realizacji i na to nie mogę znaleźć recepty. No i dzięki jeszcze raz za motywację, czołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) W trakcie poszukiwania ciekawych faktur powstają niespiesznie a`la ukleje na opaskowe sandacze. Edytowane 22 Października 2017 przez Piotr Gołąb 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 27 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Kilka nocnych podejść i mała gromadka skończona. Takie po 10 centymetrów, płytko chodzące pływaki.W przyszłym tygodniu spróbuję zapoznać je z wiślanymi sandaczami 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 piękne[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Jestem ciekawy efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Wyglądają świetnie. Super robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Trzymasz poziom, piękne są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Piotrze chętnie bym zobaczył w Twoim wykonaniu jakiegoś ciernika albo strzeblę.Jeśli już robiłeś ,to wstaw jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Różne wariacje na temat ciernika tak, 100% kopii z natury nie próbowałem. Ze strzeblą też jakoś mieliśmy nie po drodze , ale równolegle z aluminiowymi oklejankami dłubię stadko okonków malowanych tylko pędzlem, to być może jakiś ciernik lub strzebla się zaplątają. Zresztą dobrze, że mi Przypomniałeś bo za ciernika to od dawna się zabieram, teraz nie mam wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Zwolski Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Piękna robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Coś na kształt ciernika, jeszcze trochę pracy przy detalach i do końca tygodnia może uda się to jakoś sensownie pomalować. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Muszę przyznać Piotrze, że bardzo szybko obok kolegi Hektora, Lola i paru innych twórców których niestety nie pamiętam stanowisz wysoki poziom i wyznacznik prawdziwego lurebuldingu Bardzo lubię oglądać Twoje prace Ps. Z jakiego materiału zrobiłeś cierniczka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Szykuje się ciernik jak ta lala [emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Piotrze całe stado będzie czy tylko jeden? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Miło mi Piotrze,że podjąłeś rękawice i zdecydowałeś się na cierniczka,bo z pod Twojej ręki to będzie arcydzieło!Już się nie mogę doczekać efektu końcowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Patryk, to miłe kiedy praca którą wykonujemy wkładając w nią 100% pasji i zaangażowania jest przez kogoś doceniona i bez wątpienia daje napęd do dalszych działań. To forum skupia naprawdę sporo utalentowanych osób a większość z tych naprawdę "dobrych", choć czasem ciężko to jakkolwiek wartościować , doszła do ponadprzeciętnego poziomu setkami godzin spędzonych w "warsztacie" i wieloma zepsutymi realizacjami. Ja miałem ogromną przerwę w regularnym tworzeniu woblerów i był to błąd, bo tylko trening czyni mistrza i widzę, ile muszę nadrobić. Dla mnie tworzenie przynęt to zajęcie równie ciekawe jak wędkowanie i cieszy mnie, że powoli wracam czerpiąc z tego naprawdę dużo przyjemności. Pomysły są więc teraz tylko konsekwencja.Maćku, stadka na razie nie będzie, właśnie bawię się z gromadką okonków a później zobaczymy.Marcin, rękawice podjąłem, a jakże dzięki.p.s. Patryk to spienione czarne pcv. Edytowane 30 Października 2017 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Piotrek jakiej grubości masz to pcv ? Jak coś mam ładny kawałek białego 0.5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi