Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam już kilka pomysłów na kolejne owady bo to świetna zabawa, jedynie ten cholerny brak czasu  podcina skrzydła inwencji, powodując opóźnienia w ich realizacji i na to nie mogę znaleźć recepty. No i dzięki jeszcze raz za motywację, czołem.

Różne wariacje na temat ciernika tak, 100% kopii z natury nie próbowałem. Ze strzeblą też jakoś mieliśmy nie po drodze :), ale równolegle z aluminiowymi oklejankami dłubię stadko okonków malowanych tylko pędzlem, to być może jakiś ciernik lub strzebla się zaplątają. Zresztą dobrze, że mi Przypomniałeś bo za ciernika to od dawna się zabieram, teraz nie mam wyjścia ;)    

Muszę przyznać Piotrze, że bardzo szybko obok kolegi Hektora, Lola i paru innych twórców których niestety nie pamiętam stanowisz wysoki poziom i wyznacznik prawdziwego lurebuldingu :) Bardzo lubię oglądać Twoje prace :) 

Ps. Z jakiego materiału zrobiłeś cierniczka? :)

• Like 1

Patryk, to miłe kiedy praca którą wykonujemy wkładając w nią 100% pasji i zaangażowania jest przez kogoś doceniona i bez wątpienia daje napęd do dalszych działań. 

To forum skupia naprawdę sporo utalentowanych osób a większość z tych naprawdę "dobrych", choć czasem ciężko to jakkolwiek wartościować :),  doszła do ponadprzeciętnego poziomu setkami godzin spędzonych w "warsztacie" i wieloma zepsutymi realizacjami. Ja miałem ogromną przerwę w regularnym tworzeniu woblerów i był to błąd, bo tylko trening czyni mistrza i widzę, ile muszę nadrobić. Dla mnie tworzenie przynęt to zajęcie równie ciekawe jak wędkowanie i cieszy mnie, że powoli wracam czerpiąc z tego naprawdę dużo przyjemności. Pomysły są więc teraz tylko konsekwencja.

Maćku, stadka na razie nie będzie, właśnie bawię się z gromadką okonków a później zobaczymy.

Marcin, rękawice podjąłem, a jakże ;) dzięki.

p.s. Patryk to spienione czarne pcv.

Edytowane przez Piotr Gołąb
  • Like 1