skalka Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Piotrek spokojnie, zajmij się tworzeniem ja się poświęcę i będę testował . Pozdrawiam Serdecznie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 @Skalka,a kolejka? Bądż grzeczny i ustaw się w kolejce,bo na tą chwilę jesteś 61 w kolejce,no chyba,że się ktoś wykruszy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Tomek, dziękuję ale mam spore zapasy różnej grubości płyt pcv i nie wiem kiedy to przerobię Piotr na wczesnowiosenne jaziowanie przygotuję zestaw jakichś maluchów to zrobimy wspólne "osiedlowe"testy.W planach mam wykonanie form do kilku modeli i myślę, że w końcu będę mógł częściej zrobić coś nie tylko do swojego pudełka.P.s. Marcin, zrobię Ci na złość i dostaniesz zestaw boleniówek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Bleeee od razu boleniówki pójdą na giełdę,bo już mam i jak je do wody wrzucam to ryby uciekają...Ale jak mi coś kiedyś zaoferujesz wobka na "pasiaki" to chętnie przygarnę.Rób ciernika Piotrze,bo nie mogę się doczekać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Miło mi poinformować, że Piotr dołączył do zacnego grona wyróżnionych statusem "Twórca". 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 W pełni zasłużenie,wykonuje przynęty które ogląda się z przyjemnością i zaciekawieniem.Widać ile serca w nie wkłada. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Miło mi poinformować, że Piotr dołączył do zacnego grona wyróżnionych statusem "Twórca". Dziękuję bardzo, nie ukrywam miłe zaskoczenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zgadzam się z Mariuszem w pełni zasłużony albo raczej wystrugany status.Gratulacje Piotrek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Okonie, takie uniwersalne czwórki o drobnej ale dobrze wyczuwalnej pracy. Nie lubię do takich woblerów zakładać przyponu a niestety bardzo lubią je szczupaki. Edytowane 3 Listopada 2017 przez Piotr Gołąb 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Piękne, pierwszorzędna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Okonie prześliczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Ale cukiereczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Okazuje się, że nie opłaca się iść na skróty i wrzucać zdjęć w byle jaki sposób. W wyniku tego poleciały zdjęcia z mojego wątku i nic z tym nie zrobię. Pewnie coś tam po trochu z fot które poleciały chronologicznie będę uzupełniał, bo wątek bez fotek sensu wielkiego nie ma :PozdrawiamOkonki z ostatniego posta : Edytowane 3 Listopada 2017 przez Piotr Gołąb 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Teraz to mogę i Ja zobaczyć ,są rewelacyjne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Piotrze, taka strata to wielka, niepowetowana szkoda... Jeśli zachowałeś w swoim archiwum zdjęcia, które wiesz, gdzie powinny się znaleźć, to skontaktuj się ze mną na priv. Pomogę w ich powrocie do wątku. Przy okazji, niech ta niemiła przygoda będzie nauką dla wszystkich - zdjęcia dodawane bezpośrednio na naszej stronie są zamieszczane bez opłat i z gwarancją trwałości. Nie znikają... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Dziękuję Janusz za zainteresowanie i chęć pomocy. Jakimś cudem zdjęcia są z powrotem na swoim miejscu, być może byłe to chwilowa awaria serwisu hostingowego przez który je wrzucałem. Tak czy siak od tej pory dodaję bezpośrednio przez J.B. Sorry za zamieszanie Edytowane 3 Listopada 2017 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Te okonki aby na pewno nie są żywe Robota pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Śliczne, cudne i bajeczne???? strasznie mi pasuje i podoba się taki styl malowania..a z ciekawości, ile waży taki jeden wobek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Dzięki, nie ważyłem ale pewnie coś ok 2 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Piotrze przejrzałem twój wątek twórcy i mi szczęka opadła piękne woblery wychodzą z pod twojej ręki, super że ............Chyba czas się wybrać na ryby z woblerkaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Dzięki za miłe słowa, staram się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Widać rękę prawdziwego mistrza. Piękne woblery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Dziękuję bardzo Nie wiem czy zasłużyłem sobie na takie pochwały ale z pewnością od kilku miesięcy na nowo czerpię radość z tworzenia przynęt, wracam do malowania pędzlem i gęba mi się cieszy bo to świetne zajęcie. Jest lista pomysłów do zrealizowania a co z tego wyjdzie, czas pokaże, pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 No i co ja Ci mam napisać...Klasa jak zwykle , to już nudne się robi Zrób jakiegoś krzywego to chociaż będzie się do czego przyp..... Szacunek , bo wobki naprawdę cudnej urody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) No i co ja Ci mam napisać...Klasa jak zwykle , to już nudne się robi Zrób jakiegoś krzywego to chociaż będzie się do czego przyp..... Szacunek , bo wobki naprawdę cudnej urody.A wiesz, że o krzywych woblerach na szczupaki,imitujących "walniętą"rybkę, takich na płytkie grążelowe zatoki już dawno myślałem, więc tak śmiechem, żartem kto wie Czołem ! Edytowane 7 Listopada 2017 przez Piotr Gołąb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi