Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek, dziękuję ale mam spore zapasy różnej grubości płyt pcv i nie wiem kiedy to przerobię ;)

Piotr na wczesnowiosenne jaziowanie przygotuję zestaw jakichś maluchów to zrobimy wspólne "osiedlowe"testy.

W planach mam wykonanie form do kilku modeli i myślę, że w końcu będę mógł częściej zrobić coś nie tylko do swojego pudełka.

P.s. Marcin, zrobię Ci na złość i dostaniesz zestaw boleniówek  :)

• Like 1

Bleeee od razu boleniówki pójdą na giełdę,bo już mam i jak je do wody wrzucam to ryby uciekają...Ale jak mi coś kiedyś zaoferujesz wobka na "pasiaki" to chętnie przygarnę.

Rób ciernika Piotrze,bo nie mogę się doczekać.

• Like 1

Okazuje się, że nie opłaca się iść na skróty i wrzucać zdjęć w byle jaki sposób. W wyniku tego poleciały zdjęcia z mojego wątku i nic z tym nie zrobię. Pewnie coś tam po trochu z fot które poleciały chronologicznie będę uzupełniał, bo wątek bez fotek sensu wielkiego nie ma :( :Pozdrawiam

Okonki z ostatniego posta :

post-51351-0-54905200-1509734992_thumb.jpg

post-51351-0-63898000-1509735025_thumb.jpg

post-51351-0-55728800-1509735116_thumb.jpg

Edytowane przez Piotr Gołąb
  • Like 11

Piotrze, taka strata to wielka, niepowetowana szkoda... Jeśli zachowałeś w swoim archiwum zdjęcia, które wiesz, gdzie powinny się znaleźć, to skontaktuj się ze mną na priv. Pomogę w ich powrocie do wątku. 

Przy okazji, niech ta niemiła przygoda będzie nauką dla wszystkich - zdjęcia dodawane bezpośrednio na naszej stronie są zamieszczane bez opłat i z gwarancją trwałości. Nie znikają...

• Like 1

Dziękuję Janusz za zainteresowanie i chęć pomocy. Jakimś cudem zdjęcia  są z powrotem na swoim miejscu, być może byłe to chwilowa awaria serwisu hostingowego przez który je wrzucałem. Tak czy siak od tej pory dodaję bezpośrednio przez J.B. Sorry za zamieszanie :ph34r:

• Like 1

Dziękuję bardzo ;) Nie wiem czy zasłużyłem sobie na takie pochwały ale z pewnością od kilku miesięcy na nowo czerpię radość z tworzenia przynęt, wracam do malowania pędzlem i gęba mi się cieszy bo to świetne zajęcie. Jest lista pomysłów do zrealizowania a co z tego wyjdzie, czas pokaże, pozdrawiam. 

• Like 2

No i co ja Ci mam napisać...Klasa jak zwykle  , to już nudne się robi :)

Zrób jakiegoś krzywego to chociaż będzie się do czego przyp..... :)

Szacunek , bo wobki naprawdę cudnej urody.

A wiesz, że o krzywych woblerach na szczupaki,imitujących "walniętą"rybkę, takich na płytkie grążelowe zatoki już dawno myślałem, więc tak śmiechem, żartem kto wie :P

Czołem !

• Like 2