nowwwak Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Kształty/formy przynęt bardzo obiecujące, a estetyka wykonania na bardzo wysokim poziomie, do tego prace plastyczne... jednym słowem TOP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Podziwiam, i zazdroszczę zdolności. Ja się na pędzle nie porywam????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Jeszcze raz dziękuję za Wasze opinie. Doceniam i żeby nie opierać się tylko na warstwie wizualnej postaram się niebawem o nagrania pracy przynęt, bo tego na pewno tutaj brakuje. Pozdrawiam ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Dzisiaj w końcu "wykluł" się ciernik, wersja dość zdecydowana kolorystycznie. Następne pewnie będą w jakichś brązo-beżach i zieleniach, nieco zmienię też sam kształt. Edytowane 8 Listopada 2017 przez Piotr Gołąb 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Nie mam pytań... Malowanie Twoich woblerów = ekstraklasa ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Piękne ????. To może jeszcze formę godową cuś w tym stylu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Raczej w tym stylu :http://hlasek.com/gasterosteus_aculeatus1pl.html Ciernik to jednocześnie bardzo prosta i dość skomplikowana sprawa. Kro robił, ten wie... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Janusz trafiłeś w źródło , malując wzorowałem się na zdjęciach Lubomira Hlaska, które już od lat są dla mnie świetną "ściągą", kapitalne fotografie.No właśnie, ciernik na pierwszy rzut oka wydaje się dość łatwy do wykonania jednak żeby złapać jego "ciernikowatość" trzeba mocno się pomęczyć. Ja jeszcze go nie rozpracowałem więc kolejne wersje, w tym kolorystyczne z pewnością powstaną. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Janusz ale piękności oglądam dzięki waszej rozmowie super. Piotruś kiedy będziemy sąsiadami i w końcu do ręki wezmę to Twoje hand made? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Tomek jak wszystko pójdzie z planem późną wiosną i choć teraz mam blisko nad rzekę w której są jazie, już obmyślam jak dobrać się do "tamtych"z głębokich burt, sam Wiesz gdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Jak zwykle rozwalileś system! Ciernik przepiękny, ale widzę kolejne wyzwania -Ciernik w szacie godowej, Ciernik wiosenny, ciernik Lubelski -działaj Piotrze działaj i podnoś ciągle poprzeczkę! Edytowane 9 Listopada 2017 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Jak na czas jakim dysponuję obecnie na wytwarzanie przynęt to powiem Ci Marcin, że lecę jak wściekły Dzisiaj przygotowałem sobie dwadzieścia korpusów pod strzebelkę i młode potokowce; jedna pilotowa strzebla jest już praktycznie gotowa.Jutro planuję wyrzeźbić cierniczki pod nowe malowanie. Do tego kilka tematów w natarciu więc jest dobrze. Dzięki za mobilizację i pomysły Edytowane 9 Listopada 2017 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Strzebla potokowa 5,5 cm, pływająca. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Piękna ,chciałbym taką mieć .Do sezonu już coraz bliżej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Piękna ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Brawo , za strzebelkę , ciernika , no i inspiracje zdjęciami Haska Widzimy się za dwa tygodnie na Targach piw rzemieślniczych Swoją drogą wszystkich zapraszam , zwłaszcza na stoisko Browaru Trzech Kumpli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Ale odjazd panie, gratuluję takich umiejętności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Dzięki Panowie, mam zamiar nie odpuszczać tematu i udoskonalać warsztat więc powinno być coraz lepiej.Tomek, zarezerwowałem już czas i z kilkoma kolegami na pewno będziemy ! Hej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Uff... Pozamiatałeś... Spać nie będę mógł ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Taki szkic do jazgarza, wdzięczny choć nieco wredny temat do malowania, tutaj niecałe cztery centymetry ale chyba spróbuję zrobić małą serię takich ósemek, pod szczupaka czy sandacza. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Oho... To nam się Piotruś rozkręca!Piękne te wobki i takie dopieszczone-widać ,że wkładasz w ich wykonanie całe serducho.Dawaj następne ,bo nie mogę się doczekać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 A wymyślam sobie coraz to nowe gatunki i ćwiczę pędzel a efekt docelowy mam nadzieję jeszcze przede mną. Mało czasu mogę temu poświęcać dlatego ilości niewielkie.Dzięki Marcin , następne w kolejce strzeble w nieco zmienionej szacie i pstrążki potokowe, powinny niebawem być gotowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ile to razy jeszcze będę zęby zbierał z podłogi wchodząc w Twój wątek Piotrze Jazgarz jak i inne pierwsza klasa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Dzięki Aleksander. Ostatnie miesiące to taka "rozbiegówka", powrót do korzeni i tradycyjnego malowania jakie dawniej najczęściej stosowałem.Woblery wykonane w ten sposób z pewnością będą często gościć w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Jazgar bomba ,fajnie się ogląda takie przynęty.Jak spłynąłem z wody to musiałem dokładnie zobaczyć, zanim wyruszyłem w drogę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi