czis Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Dobra... trudno..... biorę Edytowane 8 Grudnia 2017 przez czis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Bez fanaberii? Dobry żart Piotreł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Ale na nóżki zasługują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Te akurat zostaną golasy , takie miały być. Mam trochę pomysłów na niedaleką przyszłość i te w wersji "full dress" na pewno jeszcze przyfruną, pozdrawiam ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Mała zmiana detali, takie póki co zostaną chrabąszcze majowe w wersji do łowienia, bez fanaberii DSC02905_jzzpl.jpg DSC02918_jzzpl.jpg Przecie to żywe! Tylko w lakier wsadzone i kilka śrubek na kotwice wkręconych! Po prostu majstersztyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Jak zawsze dojechane na maxa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur1983 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Pięknie Piotrek Siadłem na chwilkę i przejrzałem.Ładnie się rozkręciłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Taki 6 centymetrowy potoczek : 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zarombisty ,oj chyba trzeba będzie Ciebie odwiedzić ,bo kilka pozycji wpadło Mi w oko . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Taki 6 centymetrowy potoczek : Malowanie przepiękne! Jak zresztą wszystko co prezentujesz w swoim wątku. Zwrócił moją uwagę ster - wydaje się karykaturalnie mały.Mógłbyś coś więcej o tym napisać? Jaka praca tej konstrukcji, na jakie warunki go zrobiłeś, tonący, pływający? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Masz rację, wygląda karykaturalnie ale działa , to taki test i jedna z ostatnich kombinacji . Wobler tonący, na rzekę o sporym uciągu, mający za zadanie szybko przykleić się do dna i nie "świrować" podczas tradycyjnego prowadzenia jak też delikatnego "podszarpywania" w najszybszych miejscach. Akcja taka bardziej ogonowa ale niezbyt szeroka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Dzięki za odpowiedź!Domyślałem się że konstrukcja jest przemyślana Tak to sobie mniej więcej wyobrażałem jak opisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Nic dodać,nic ująć-KONKRETNE DZIEŁO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Rozbiegany pomiędzy różnymi sprawami przypomniałem sobie o obiecanych komuś już jakiś czas temu woblerach. Boleniowo - szczupakowa lekcja odrobiona 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 I znowu mam szczękę na podłodze,gratuluje talentu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Czyżby już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Dzięki Aleksander Patryk po nowym roku wezmę się za partyjkę i pewnie coś do testów wtedy Ci podeślę. Do maja szybko poleci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Spoko, nie śpieszy mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ooo Przyjacielu nic nie mówiłeś o tych boleniówkach dla mnie ! To chyba już te ''termosowe'' Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 I weź tu człowieku wstaw zdjęcie Hubert jeszcze trochę i pewnie kilka uklejek wyskoczy z rękawa; no na maj zdążę na pewno 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 I co się dziwisz, że każdy chciałby Twoje woblery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Gdzie ja byłem i co robiłem że tego wątku nie widziałem Nie dziwie się, że są chętni na woby zanim je zrobisz! Piękne wykonanie, podparte własnym doświadczeniem, brawo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 I tak dla urozmaicenia coś innego, ciernikowe wariacje. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 mistrzostwo jak zwykle...będę się musiał do Ciebie uśmiechnąć po nowym roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi