Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Co Ty tutaj Piotrek wyprawiasz, to ja nie mam pytań! Wiedziałem, że masz talent, ale dopiero Twój wątek otworzył mi oczy! Na razie, jak wiesz, jestem wyłączony z łowienia, ale jak wydobrzeję, to będę się musiał do Ciebie porządnie uśmiechnąć ;-) . Świetne pomysły i wykonanie na najwyższym poziomie! Pozdrawiam.

• Like 2

Coś staram się robić ;) , z czasem cienko za to trochę pomysłów się po głowie przewija, chociaż tyle.

Koguty to temat rzeka i uwielbiam przy tym siedzieć, właściwie za każdym razem można coś modyfikować wykorzystując przeróżne materiały. 

Coś staram się robić ;) , z czasem cienko za to trochę pomysłów się po głowie przewija, chociaż tyle.

Koguty to temat rzeka i uwielbiam przy tym siedzieć, właściwie za każdym razem można coś modyfikować wykorzystując przeróżne materiały.

Świetne [emoji869][emoji108][emoji122]

Piotrze masz jakiś pomysł do czego wykorzystać ogony wiewiórek [emoji848] kupiłem na pchlim targu chyba 20 za śmieszną cenę chyba 10zł ,kolor szary . Myślałem nad pofarbowaniem kilku .Pozdrowienia

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Ogon wiewiórki wykorzystywałem zazwyczaj zmielony jako dubbing na przeróżne tułowia, od suchych chruścików po streamery. Pod niewielkie jigi też z pewnością będzie się nadawał,np. tułów z jakiegoś miękkiego materiału /syntetyk, marabut czy lis i na to kołnierzyk z wiewiórki. Z farbowaniem trochę zabawy jest ale czasem można uzyskać ciekawe efekty. Jak jeszcze trafisz kiedyś wiewiórkę za takie pieniądze chętnie odkupię :P , czołem. 

Ogon wiewiórki wykorzystywałem zazwyczaj zmielony jako dubbing na przeróżne tułowia, od suchych chruścików po streamery. Pod niewielkie jigi też z pewnością będzie się nadawał,np. tułów z jakiegoś miękkiego materiału /syntetyk, marabut czy lis i na to kołnierzyk z wiewiórki. Z farbowaniem trochę zabawy jest ale czasem można uzyskać ciekawe efekty. Jak jeszcze trafisz kiedyś wiewiórkę za takie pieniądze chętnie odkupię [emoji14] , czołem.

Dzięki serdeczne Piotr ,będę miał na uwadze czasem widziałem ciekawe materiały , ale bardziej z wykorzystaniem na ,,muszki " .Byle do wiosny wtedy co niedzielę jest targ .

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka