cyprys19 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Dobrze to wygląda jak na "początki",chociaż jak wiemy z imadłem już jesteś za pan brat, a jigi spod Twojej ręki też robią duże wrażenie. :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Mam mam mam ????????????, Piotrek dojechały ????. Powiem tak to trza zobaczyć na żywo, dotknąć pogłaskać ???? świetne ????????. Dzięki ☺. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 To ja dziękuję Jacku za Twoje cudeńka, jak podciągnę kilka tematów wyślę Ci jeszcze jakieś "wynalazki" do testowania Dobrze to wygląda jak na "początki",chociaż jak wiemy z imadłem już jesteś za pan brat, a jigi spod Twojej ręki też robią duże wrażenie. :clappinghands: Dzięki Marcin. W kręcenie much bawię się już dość długo jednak faktycznie przez kilka ostatnich lat nieco zaniedbałem zarówno wiązanie much jak i samą metodę, po którą sięgam dość rzadko i zazwyczaj jest to sucha mucha. Najwyższy czas to nadrobić, niebawem powstaną kolejne "sierściuchy" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Piotrek ładne masz te wynalazki ,,Mistrz pędzla ,, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Piotrek już w nowym gnieździe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 No niestety jeszcze nie, jak to zwykle w takich sytuacjach plany planami a niestety z kilku powodów przeciągnie się to w czasie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Coś pomiędzy ciernikiem a strzeblą 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Rewelacja Piotrek ,taki styl malowania woblerów bardzo Mi się podoba. Jest moc ,która z pewnością będzie doceniona przez rybki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Piękne połączenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Super. Może kiedyś uda się zobaczyć na żywo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Nie mógłbym łowić na te woblery bo albo bym właził po nie do wody i w końcu się utopił albo więcej płakał na brzegu z powodu straty niż łowił hehe ☺ perfekcja ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Ja ostatnio nie wzielem jednego bo stwierdziłem, że jest za duża szansa, że go urwe:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) Dzięki, staram się żeby woblery były dopracowane wizualnie bo to taka kolejna poza wędkowaniem pasja, ale muszą być też łowne i zazwyczaj udaje się te dwie cechy połączyć. Dzisiaj testowałem ostatnio zrobione jazióweczki i honor uratował mój ulubiony odcień. Wszelkie pochodne starego złota, cynamonu przechodzące w czerń to coś co jaśki wciągają bez zbędnego marudzenia Edytowane 30 Marca 2018 przez Piotr Gołąb 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 No ładny Jasio????U mnie w tym roku sprawdziły się najlepiej smukłe wobki w naturalnych kolorach, taka imitacja narybku.Ale na taki kolor nie próbowałem???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Czekam na relację !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Dzisiaj wędkarski nałóg wygrał i pomimo solidnego deszczu i wiatru pojechałem kusić jazie. W kilku badziurach nic aż w końcu siadła piękna, prawie półmetrowa ryba Zassał ten sam wobler, który wczoraj dał mniejszego jazia.Pozdrawiam ! 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 No i weź tu z takim pogadaj.... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 A ostrzegali, nie idź tą drogą Nie posłuchał. Formy pod dwie wielkości boleniówek w trakcie tworzenia. Sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie ... . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Jakie wielkości przyjacielu ? Ten powyżej wygląda mi na 15 cm heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 No i zabrałeś klocki synowi. Odgazowywałeś silikon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 No i zabrałeś klocki synowi. Odgazowywałeś silikon?Zrobiliśmy małą wymianę. Żeby się powoli wdrażał w temat, silikonowe robactwo od kolegi Marcina( @ Cyprysa) Po minie widać, że coś z tego będzie .... .Aaa silikonu nie odgazowywałem, dobrze wymieszany i wlewany powolutku, powinno być ok. Hubert gdzież takie monstrum , formy idą pod woblery 8 i 5 cm . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Strasznie cieszy kiedy na podarowanego chwilę wcześniej wobka kolega łowi piękną rybę. Akcja dramatyczna bo jaź zapięty delikatnie za skórkę w ostatniej chwili wjechał do podbieraka. Piotr jeszcze raz gratuluję bo u nas takie miśki nie trafiają się zbyt często 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Co ja mogę powiedzieć...? Bardzo dziękuję Przyjacielu!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dzień jazia , gratulacje Hubert ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Woblerki extraklasa. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi