Piotr Gołąb Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 To w sumie takie chwytanie się brzytwy, nie lubię się męczyć wędkując a rzucanie takim ustrojstwem na stosunkowo grubej żyłce nie jest super wygodne, ale bez tych kombinacji można zapomnieć o bolkach, które w tym roku są wyjątkowo wybredne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Od początku czerwca dostajemy od nich regularnie w nos! Na całe szczęście, prócz małych boleniówek mamy również wodery, prawda Piotrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 3cm...fajny rozmiar????szczególnie jak żerują na tegorocznym wylęgu i mają w głowach zaprogramowane ataki na tylko małe rybki...nic większego nie działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Dziwny jest ten rok u nas, kilka dni temu ryby brały na "normalne" przynęty ok 7 cm, wczoraj dopiero po założeniu "pizdryka" doczekałem się strzału. Trzeba kombinować, czasem udaje się wstrzelić, najczęściej jednak omijają większe woblery szerokim łukiem, nie było takiej sytuacji w poprzednich sezonach ale zmusza to do kombinowania i to jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 U mnie też jest dziwnie w tym roku???? bolenie biorą ale takie , że wstyd z wody wyciągać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Wczorajszy "wieczorniak" odfajkowany, jedno puste branie i jeden bolesław wyjęty.Wkurzał robiąc bajzel w zielsku kilka metrów od szczytówki, nadział się na trzy centymetrową uklejeczkę, ryba nie za duża za to branie atom połączone z piękną świecą, temperamentu im odmówić nie można 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) Pięknie Piotrek Nie zaglądałem tu chwilę , żeby się nie wku...denerwować...Znasz sytuację...Ale wracam do gry Bolenióweczka 3cm - cudo - o reszcie nawet nie wspominam, trzymasz poziom Edytowane 18 Czerwca 2018 przez Tomek Wielgus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Tomasz bardzo mnie ta informacja cieszy, niebawem będę w Tarnowie to Cię nawiedzę Co do wyników wędkarskich to tzw. "jak się nie ma co się lubi, to się łowi co się ma ", teraz misja "boleń" ale te pod nosem to takie chlapaki ale fajnie, że są i rosną. Na poważne rapy trzeba ruszać dalej a czasu wolnego jak na lekarstwo. Na szczęście jeszcze sporo do końca sezonu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Będziesz w Tarnowie.......hmmm.... kręcisz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Będziesz w Tarnowie.......hmmm.... kręcisz coś? Wiem, wiem , pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Wczoraj kilkanaście godzin spędzone na wodzie .Było wszystko, upał nie do zniesienia, taka sama ulewa z niebezpieczną burzą. Były też One, srebrne torpedy, które z dziką furią "waliły" w woblery. Było bardzo blisko "zaliczenia" prawdziwego klocka, ryba o gabarytach niezłego amura odprowadziła koledze wobler pod samą łódkę, niestety nie zaatakowała ale nie podajemy się Kilka migawek z wczoraj : 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Ale Piotrek denerwujesz . U mnie bolek ma wszystko w d..... . Pogratulować rybek i woblerów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Piotrek nie wiem co ładniejsza wobki czy rybki. Super dzionek mieliście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Ale Piotrek denerwujesz . U mnie bolek ma wszystko w d..... . Pogratulować rybek i woblerów Dzięki Piotr, denerwują to największe bolki, które ostatnio pokazały nam, że jeszcze trochę musimy "potrenować" Piotrek nie wiem co ładniejsza wobki czy rybki. Super dzionek mieliście.Tomku to prawda, wyłowiliśmy się solidnie. Poszliśmy nieco w górę z wielkością przynęt.Coś czuję że na następny wyjazd przygotuję jakieś 10 tki, może 12 stki, a co , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Pięknie , Piotrek Ja w przyszłym tygodniu w końcu otworzę sezon - nareszcie Nic nie sugeruję ale ten wobek z niebieskim grzbietem jest kapitalny , a wczoraj dostałem nowe pudełko na boleniówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Wobek z niebieskim grzbietem jest już w posiadaniu kolegi , ale coś Ci podrzucę w najbliższym czasie, hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 No i jak ja mam łowić te bolenie, jak Ty szastasz tymi woblerami na lewo i prawo? GRATULUJĘ rybek Piotrze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Daj spokój , z tydzień wolnego muszę sobie zrobić i dokończyć "obiecane" przynęty , jeszcze trochę i będę szastał ile wlezie , hej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Wczoraj kilkanaście godzin spędzone na wodzie .Było wszystko, upał nie do zniesienia, taka sama ulewa z niebezpieczną burzą. Były też One, srebrne torpedy, które z dziką furią "waliły" w woblery. Było bardzo blisko "zaliczenia" prawdziwego klocka, ryba o gabarytach niezłego amura odprowadziła koledze wobler pod samą łódkę, niestety nie zaatakowała ale nie podajemy się Kilka migawek z wczoraj : DSC00263-2_jzzpl.jpg DSC00275-2_jzzpl.jpg DSC00288-2_jzzpl.jpg DSC00284-2_jzzpl.jpg DSC00304-2_jzzpl.jpg DSC00317-2_jzzpl.jpg DSC00310-2_jzzpl.jpgPiotrek,połowiłeś w jeden dzień więcej niż ja w całym tym sezonie Gratuluję takich wyników 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Dzięki Alek, nie był to jeszcze "dzień konia" ale źle też nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Dzisiejsza wyprawa na bolenie znów z pogodowymi wariacjami, burze ocierały się niemal o nasze szczytówki by ostatecznie wygonić z nad wody przed zaliczeniem "wieczorniaka". Mimo to jakieś ryby udało się oszukać, koledze w szybko prowadzoną boleniówkę w niebieskim odcieniu strzelił gruby sum wyrywając niemal kij z ręki, jakieś dziesięć minut pływania za "łodzią podwodną" skończyła się przetarciem żyłki, szkoda. Niebieski dzisiaj rządził Edytowane 29 Czerwca 2018 przez Piotr Gołąb 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Piotrek szalejesz z tymi boleniami. :clappinghands: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Karolu, a z czym on nie szaleje ? PS Dzięki Piotrek za solidny wpierd*** - będzie nad czym pracować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Piotrek szalejesz z tymi boleniami. :clappinghands: W tym szaleństwie jest metoda , faktycznie ostatnio pochłaniają bez reszty. Hubert, dzięki za dzisiaj, liczę na rewanż następnym razem ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Piotrek - piękne ryby , woblery , no i rewelacyjne fotki.Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi