zator Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Kiełbie, strzeble, jazgarze. Jedne z ładniejszych rybek w naszych wodach. Chodź kiełbie chyba mają u mnie w tym pierwszeństwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 To prawda, niby taki pospolity gatunek a niestety w wielu mniejszych czy większych rzekach, jest już tylko wspomnieniem. Kiełbie są piękne, ale wiele z naszych rodzimych gatunków, zwłaszcza tych w rozmiarach "akwariowych" ma niesamowite ubarwienie, przeglądając dobrej jakości zdjęcia podwodne można znaleźć sporo inspiracji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Czytając ten wpis pomyślałem o różance - kiedyś widywałem ich sporo, ale już dawno nie. Z ciekawości pogooglałem trochę i stwierdziłem ze zdziwieniem, że była na liście gatunków chronionych. Mam nadzieję, że kiełbiki, różanki, cierniki i inne nie znikną z naszych wód. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 I znów pojechałeś na maxa z tym malowaniem Rybki z pewnością nie będą przepływać obojętnie obok takich przynęt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Takie wiadomości od kolegów zawsze cieszą. Gruby kropas na jiga - pijawę i nowe PB, gratulacje Wojtku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Piotrze , myślę że śmiało możemy powiedziec iż to nasz pstrąg Tak , tak - Ty zrobiłeś jiga , ja pokazałem rzekę , a Wojtek , no cóż on tylko wędkę trzymał... Sukces ma wielu ojców 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) Panowie-ojcowie ja po prostu mam talent, a Wy tego nie bierzecie pod uwagę Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez czis 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Panowie-ojcowie ja po prostu mam talent, a Wy tego nie bierzecie pod uwagę No popatrz jaki skromny Wojtku a tak naprawdę przez kilka ostatnich sezonów zrobiłeś wielki spinningowy krok do przodu i tak trzymaj, czekam aż rozkręcisz się z tą muchą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Wojtuś - ja tam w Twój talent wierzę Oby znów rozbłysł w sobotę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Po wdrożeniu planu "B" , relacja ilość vs jakość zaczyna się w końcu przechylać na korzyść tej drugiej.Dzisiejszy boleń uderzył w prototyp bezsterowca, ten sam z którego w maju w pewnej rzece spadła mi ryba podobnych rozmiarów. Bolo w świetnej kondycji, po pięknej walce odpłynął pilnować rewiru 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Wczoraj "sierściuchy" znów dostarczyły wrażeń, było kolorowo 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 To połowiłeś. Gratuluję Piękne ryby! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Ładne lorbaski [emoji869][emoji108] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Oddał bym pięćdziesiąt boleni???? za jednego tak pięknego pstrąga???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Piękne. PozdrawiamSławek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Dzisiaj jeden taki denerwował kiedy próbowałem łowić brzany, chlapiąc się pod nogami. Jakaś boleniówka znalazła się w pudełku 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 AD 2018 - zdecydowanie ten rok ma niebieski akcent 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zdecydowanie, wraca u mnie do łask bo na jakiś czas o nim zapomniałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zdecydowanie czekam na takie! !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Fuck nice!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Coś na pstrągowe ostatki dla Wojtka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Larwy czekają na ołów, pędzel i farby, jeszcze we wrześniu będzie kleniowo - jaziowy debiut 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Oj Piotruś. ..nie to miałeś strugać! Już sobie wyobrażam jak będą odjechane -masz talent chłopie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 No ciekawe to robactwo , ciekawe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi