Piotr Gołąb Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Oj Piotruś. ..nie to miałeś strugać! "To" też dlubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Piotruś , dzięki za wobki łowią ale na razie nic fajnego do pokazania ...na tym bezrybiu to i tak cud że coś wyjmują DZIĘKI Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez radeks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 No piękne ale gdzie mój jerk na okonie no chyba, że mam jerkować tymi robalami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Wiesz Piotruś, że u mnie to musi "dojrzeć" ; w przyszłym tygodniu se popróbujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 To czekam okonie też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) Kilka uklejek dla kolegów. Odcienie stonowane, szarości i zielenie z odrobiną niebieskiego. Edytowane 4 Września 2018 przez Piotr Gołąb 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Już mi poprawiłeś humor Piotrze :D Jak zwykle rewelka! Wobki spod Twojej ręki są................................................ takie naturalne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Jak mnie bolka na to nie złowisz, to więcej nie dostaniesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 No i znowu dojechane na maxa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Uroczy pstrążek z minionego sezonu.Wiem że trochę mu brakuje do forumowego minimum ale pasuje tu jak ulał, wystrugał, pomalował 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Piotruś jesteś wielki! !!Wobki działają. 72cm dał popalić! Na podbieraku trochę mniejszy i chudszy , ale też zasmakował w Twoich wyrobach. .. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Wiedziałem, że się dogadacie ( Ty i woblery ) i coś z tego będzie.Więcej proszę takich informacji , pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Z cyklu "martwa natura". Dziergam sobie okonia i płotkę; będzie z pewnością kilka podejść a docelowo mają powstać woblery jak najbardziej zbliżone do tego co w naturze ale z charakterem "wykonawcy", taki odrealniony nieco, jakże modny na "salonach" real fisz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Masz ręke Piotruś , miło się oglàda Twoje woblerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Piotruś jesteś wielki! !!Wobki działają. 72cm dał popalić! Na podbieraku trochę mniejszy i chudszy , ale też zasmakował w Twoich wyrobach. .. 20180913_154337-1-1-1.jpg 20180913_154309-1-1.jpgMarcinku miałeś łapać okonie a nie nasze bolki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Dzięki Piotrze i nawzajem zresztą, bo duuży progres poczyniłeś ostatnio malarsko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Okoń 9 cm, wolnotonący. Docelowo zostanie podzielony na 2 kawałki i będzie kusił szczupaki i okonie w pewnym "trudnym" jeziorze o bardzo klarownej wodzie. Trochę zabawy z nożykiem i pędzelkiem ale do tego akurat na szczęście mam cierpliwość. Oczy wyrób własny z tzw. kleju na gorąco. Na warsztacie wzdręga i płoć, pewnie w przyszłym tygodniu coś ujrzy światło dzienne . 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Zaje...ty????Malowanie w Twoim wykonaniu chyba najbardziej mi się podoba. Co Ty tu robiłeś nożykiem przy malowaniu? Czyżby wzór łuski na świeżej farbce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Nożykiem został "wykrojony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 To ja idę po taki nożyk. Tylko gdzie takie są? ???? Mega.... wykonanie zresztą jak zwykle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Piotr na Twoim miejscu bałbym się go do wody rzucać bo jeszcze ożyje! Mega wykonanie, malowanie i te oczy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Nie pomyślał bym że z kleju na gorąco takie oczy ???? się da zrobić zawsze żywica lub żel uv stosowałam może coś podpowiesz w tym temacie kleju???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Oczy z kleju wyciskanego pistoletem wykonywałem tutaj po raz pierwszy, nie jest to może jakiś super patent bo trzeba w bardzo szybkim czasie uformować regularny kształt z materiału który nie układa się zbyt łatwo i wygodnie ale chciałem uzyskać inny efekt od tego jaki dają standardowe, gotowe oczka i wyszło nie najgorzej. Do powielania w dużych ilościach nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Witam Piotrze Okoń klasa [emoji108][emoji106].Tak na marginesie :Kiedyś też coś tam dłubałem z klejem na gorąco i za szybko mi zastygł to potraktowałem go płomieniem ,wtedy znów zrobił się plastyczny . Ale pewnie to wiesz [emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Maćku pewnie i tak, choć nie wiem czy po takim zabiegu klej nie zmatowieje zbytnio. Zresztą tak jak napisałem, "rozkmin" taki na szybko i sposób aplikacji był dość chaotyczny ; przed kilkoma chwilami dosłownie zapaliła mi się żaróweczka i już wiem jak zrobić to sprawnie i precyzyjnie (przynajmniej teoretycznie ) jutro coś podziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi