Macku12345 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Kiedyś próbowałem robić oczy w pustych opakowaniach po tabletkach .Trochę zabawy jest ale efekt bardzo fajny . Używałem lakieru i farb akrylowych .Tak sobie pomyślałem , że takie opakowania różnych wielkości + klej na gorąco i może będzie ciekawy efekt . Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 (edytowane) Właśnie o tym pomyślałem , spróbuję też zrobić gipsową formę, taką żeby można było jednorazowo zalać dużą ilość / gips nie będzie się odkształcał . Teraz jeszcze poproszę o patent jak bezkarnie ukraść większą ilość czasu potrzebnego na dłubanie przynęt , pozdrawiam ! Edytowane 16 Września 2018 przez Piotr Gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Czas to właśnie jest problem....Chyba każdy kto coś tworzy a do tego pracuje nigdy nie ma go wystarczająco .Ja już od dłuższego czasu go nie mam a teraz jeszcze czeka mnie przeprowadzka za 2 tygodnie . Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 No Piotrek po raz któryś już jestem w szoku,nie wiem jak ty to dłubiesz i malujesz ale mistrzowsko Ci to wychodzi.Gratuluję takiego talentu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Okoń 9 cm, wolnotonący. Docelowo zostanie podzielony na 2 kawałki i będzie kusił szczupaki i okonie w pewnym "trudnym" jeziorze o bardzo klarownej wodzie. Trochę zabawy z nożykiem i pędzelkiem ale do tego akurat na szczęście mam cierpliwość. Oczy wyrób własny z tzw. kleju na gorąco. Na warsztacie wzdręga i płoć, pewnie w przyszłym tygodniu coś ujrzy światło dzienne . DSC01122-2_jzzpl.jpg DSC01091-2_jzzpl.jpg DSC01120-2_jzzpl.jpg DSC01102-2_jzzpl.jpg DSC01113-2_jzzpl.jpgPrzegiąłeś , kutwa Piotruś napisze do moderatora aby zablokował Ci watek na jakiś czas, wpędzasz ludzi w kompleksy i zastanawiają się czy aby ich woblery są ładne......A tak serio piękny okonek Już się nie mogę doczekać co wymyślisz z płotka i wzdręgą .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Piotrek czy twoje uklejki do nabycia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Haaaaaa! A ja tego okonia zobaczę sobie na żywo i pewnie przetestuję ???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Mam nadzieje że też zobaczę w realu. Piotrek jak twoje dzieło nie odpłatnie ze stadem okonia to zabierz na Zagłębocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Trochę ostatniej dłubaniny Boleniowa "pięteczka" która okazała się wszechstronnym wobkiem.Kleniowo - jaziowoWczorajsze ustawianie, był jeszcze jeden tester ale nawiał przy podbieraniu ... . 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Te boleniowek super wyglądają, chyba się do Ciebie zgłoszę po to i owo;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 A Ty znowu Piotruś nie próżnujesz i jak zwykle mega efekt! Będę się do Ciebie uśmiechnąć o poradę w sprawie bezsterowych wobków, bo to jest konstrukcja na każdą rybę, a ja niestety nigdy nie budowałem takich wabików. W zimę będzie trochę czasu, to na pewno się pobawię. Oczywiście o takim malowaniu mogę tylko pomarzyć, ale najważniejsza jest praca. GRATULUJĘ TALENTU ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 No jebaniutki do ryby jest w tym malowaniu:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Dzięki Marcin; to co robię obecnie to kropla tego co chciałbym wykonywać, ale dobrze, że chociaż tyle się udaje. Jest kilka "zamrożonych" pomysłów które czekają na realizację, może w zimie coś z nich powstanie.Jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu podeślę Ci kilka bezsterów na narwiańskie torperdy, na jesień będziesz miał jak znalazł , czołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Wobki na foto wygladaja super.W piatek sie okaze jak w realu jak dojda,a test w niedziele ale tylko najwiekszych.Oby tylko królowa zbyt szybko niezechciała ich zaprosic do siebie.I napewno mało ich robisz piotrku ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Oby Królowa była łaskawa ; a co do ilości, jak wspomniałem wyżej taki czas w życiu że na jakąś szerszą produkcję nie mam szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 I to niestety jest najwiekszy problem.Bo czesto takie wyroby sa skuteczniejsze od masowych wyrobów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Od Piotra zawsze są DOBRE ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Tego jeszcze niewiem bo niemam ale dzis juz bede miał☺A po kształtach mysle ze napewno beda git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Woby doszły i petarda szok.Super robota oby tylko zbyt szybko ich niewciagły odmety królowej.Warte kazdej złotówki polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 1 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Wzdrężka, wersja "mini" / 5 cm; z przeznaczeniem na jeziorowe okonie : 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Lipę już mam. Podeślesz Piotrze trochę talentu i link na jakieś dobre i nie za drogie dłutka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 1 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Lipę już mam. Podeślesz Piotrze trochę talentu i link na jakieś dobre i nie za drogie dłutka?Coś Ci podeślę na priv, czołem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Wdrężki mini rewelacja, jaka waga ?praca mocno migotliwa ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Dzięki , wagi dokładnej nie znam niestety; dotychczasowa precyzyjna waga zakończyła swój żywot i muszę się zaopatrzyć w nową ale myślę, że ok. 5 gram przy 5 cm długości, praca drobniutka, lekko migotliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi