Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś próbowałem robić oczy w pustych opakowaniach po tabletkach .

Trochę zabawy jest ale efekt bardzo fajny . Używałem lakieru i farb akrylowych .Tak sobie pomyślałem , że takie opakowania różnych wielkości + klej na gorąco i może będzie ciekawy efekt .

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Właśnie o tym pomyślałem  ;) , spróbuję też zrobić gipsową formę, taką żeby można było jednorazowo zalać dużą ilość / gips nie będzie się odkształcał . Teraz jeszcze poproszę o patent jak bezkarnie ukraść większą ilość czasu potrzebnego na dłubanie przynęt  :) , pozdrawiam !

Edytowane przez Piotr Gołąb

Czas to właśnie jest problem....

Chyba każdy kto coś tworzy a do tego pracuje nigdy nie ma go wystarczająco .

Ja już od dłuższego czasu go nie mam a teraz jeszcze czeka mnie przeprowadzka za 2 tygodnie .

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Okoń 9 cm, wolnotonący. Docelowo zostanie podzielony na 2 kawałki i będzie kusił szczupaki i okonie w pewnym "trudnym" jeziorze o bardzo klarownej wodzie. Trochę zabawy z nożykiem i pędzelkiem ale do tego akurat na szczęście mam cierpliwość. Oczy wyrób własny z tzw. kleju na gorąco. Na warsztacie wzdręga i płoć, pewnie w przyszłym tygodniu coś ujrzy światło dzienne ;) .

attachicon.gif DSC01122-2_jzzpl.jpg

attachicon.gif DSC01091-2_jzzpl.jpg

attachicon.gif DSC01120-2_jzzpl.jpg

attachicon.gif DSC01102-2_jzzpl.jpg

attachicon.gif DSC01113-2_jzzpl.jpg

Przegiąłeś :), kutwa Piotruś napisze do moderatora aby zablokował Ci watek na jakiś czas, wpędzasz ludzi w kompleksy i zastanawiają się czy aby ich woblery są ładne......A tak serio piękny okonek :) Już się nie mogę doczekać  co wymyślisz z płotka i wzdręgą ..:) 

• Like 1

• 2 tygodnie później...

A Ty znowu Piotruś nie próżnujesz i jak zwykle mega efekt!

Będę się do Ciebie uśmiechnąć o poradę w sprawie bezsterowych wobków, bo to jest konstrukcja na każdą rybę, a ja niestety nigdy nie budowałem takich wabików. W zimę będzie trochę czasu, to na pewno się pobawię.

Oczywiście o takim malowaniu mogę tylko pomarzyć, ale najważniejsza jest praca.

GRATULUJĘ TALENTU !

• Like 1

Dzięki Marcin; to co robię obecnie to kropla tego co chciałbym wykonywać, ale dobrze, że chociaż tyle się udaje. Jest kilka "zamrożonych" pomysłów które czekają na realizację, może w zimie coś z nich powstanie.

Jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu podeślę Ci kilka bezsterów na narwiańskie torperdy, na jesień będziesz miał jak znalazł ;) , czołem.