LOLO Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Jak zawsze wobki pierwsza klasa Obserwuję ten wątek od początku i mogę śmiało napisać że jeżeli chodzi o malowanie pędzlem to Ty Piotrze i kolega @Hektor nie macie sobie równych (oczywiście to tylko moje zdanie ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Faktycznie malowanki piotra sa swietne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 6 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Tym razem coś na jesienne, szczupakowe wycieczki. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 A wybrałbym się z tym jerkiem na wycieczkę i to nie jedną ,jest .Ile ma cm ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Ojojojoj...Piotrek , kurde, muszę sobie jerkówkę zrobić - o resztę Ty zadbasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 6 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 A wybrałbym się z tym jerkiem na wycieczkę i to nie jedną ,jest .Ile ma cm ?Jakieś 11 cm, prawdopodobnie coś będę powielał to Ci podeślę na testy Ojojojoj...Piotrek , kurde, muszę sobie jerkówkę zrobić - o resztę Ty zadbasz Tomek jak będziesz tą jerkówkę "kręcił", machnij przy okazji coś zgrabnego dla mnie , muszę się w końcu przeprosić z castem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Przepraszam Pawełku , że tak późno...Łowią , wobki ŁOWIĄ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Przepraszam Pawełku , że tak późno...Łowią , wobki ŁOWIĄ Piotrusiu! Raduniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Masz rację Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Dzięki Radku za fotki , konkret knur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Wisła, kant przykosy i 25 gramowy bezsterowiec nowego pomysłu, który niestety spoczął w odmętach Królowej.Branie z tych atomowych, pobawiliśmy się chwilę zanim się uspokoił i dał podebrać. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Uuuuu 25 gieta ! To ja już szukam blanku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 26 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Boleniowe ostatki, odrabiam jeszcze zaległości i biorę się za kilka nowych pomysłów na aspiusy, z myślą o przyszłym już sezonie. Między innymi ciężki model bezsterowca do zdejmowania ryb z dalekich przykos, zwłaszcza dla tych co nie posiadają pływadeł a woblery 15 - 20 gr nie dolatują tam gdzie trzeba. Wszystko za sprawą kolegi ( Paweł , dziękuję ) który otworzył mi oczy i pozwolił nieco inaczej spojrzeć na bolenie, zwłaszcza te jesienne. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Mniam. ..mniam !!!Pamiętaj o mnie Piotrze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 jaką maksymalną wagę przewidujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 26 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 30-35 gr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Kurde to ładny pocisk będzie! Tylko jakiego kija do tego użyć hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Ja również się pisze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Mniam. ..mniam !!!Pamiętaj o mnie Piotrze .Marcin inaczej-pamiętaj o NAS Piotrze A woblerki jak zawsze pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 27 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Kurde to ładny pocisk będzie! Tylko jakiego kija do tego użyć heheOstatnio rzucałem czymś takim starą, trzy metrową daiwą power mesh do 35 gr i nie było problemu, choć pewnie ukręcę sobie jakąś "subtelną armatę" na przyszły sezon, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Ostatnio rzucałem czymś takim starą, trzy metrową daiwą power mesh do 35 gr i nie było problemu, choć pewnie ukręcę sobie jakąś "subtelną armatę" na przyszły sezon, Subtelna haha prędzej jakąś trociówke ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 27 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Łamany okoń dzisiaj ładnie zadebiutował. Woda stojąca, wolne prowadzenie przerywane szarpnięciami i konkretne łupnięcie kilka metrów ode mnie. Było jeszcze kilka szczupłych w rozmiarach niefotogenicznych 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irekk Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Parkę poproszę do mojego akwarium .Pozdrawiam i popieram wszystkie wypowiedzi. Jednym słowem ukryty talent. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 W końcu zobaczyłem złamanego super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Zacna gramatura, można się dobrać do fajnych rybek. Brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi