radeks Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Petarda dalekiego zasięgu... Zrobi robotęPolecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Dzisiaj szybka wizyta nad Wisłą i ustawianie woblerów.Boleniowe klasyki :Bezstery :Coś pod klenie, larwa w lubianych przez te ryby odcieniach : 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Piotr, uczyłeś się malować w szkole? Twoje prace malarskie są profesjonalne i zastanawiam się czy można się tego nauczyć czy jednak jest podobnie jak że słuchem muzycznym masz to lub nie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Faktycznie nieco mam z górki, jestem po liceum plastycznym i studiach o profilu artystycznym / rzeźba , więc całe życie coś tam ciapie i strugam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Malowanie swoją drogą...te wobki są piękne,ale oprócz tego ważna jest praca i jak na początku "średnio" mi się podobała, tak szybko ryby to zweryfikowały. Bywały dni,że do innych woblerów miałem tylko wyjścia,natomiast Piotrka wobki były chętnie atakowane!Pudełko po sezonie się uszczupliło,więc gdybyś miał Piotrze coś wolnego daj znać proszę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Tak podejrzewałem, że jednak nie każdy może ... niemniej nie przestawaj robić tego dalej bo naprawdę miło się patrzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Dzięki Panowie za miłe słowa bo prawdę powiedziawszy nie tworzy się tego tylko "pod siebie" i to miłe, kiedy czasem ktoś te działania doceni, to mobilizuje.Marcinie co do Ciebie, to nawet nie wiesz jak mnie ucieszyły Twoje tegoroczne boleniowe wyczyny i ryby trafione na moje woblery. Pakiet na przyszły sezon masz jak w banku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Świetna robota ! Ta mikro boleniówka to musi być kosa Został mi tylko Twój jeden wobler w pudełku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Można uczyć się i 20lat, ale jak się nie ma tego czegoś, to na wiele się to nie zda. Trzeba mieć po prostu TALENT.Jak Piotrek zrobi woblery, to nie ma chu... we wsi????Jak zawsze świetne. Też bym coś chętnie przygarnął???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Dzięki, niestety czas mocno ogranicza moje pole manewru i jak zwykle ciężko mi zrobić taką ilość przynęt, żeby trafiły do wszystkich do których dotrzeć powinny. Świetna robota ! Ta mikro boleniówka to musi być kosa Został mi tylko Twój jeden wobler w pudełku Piotrze obiecuję, dotrą w końcu do Ciebie. Robię kolejną partyjkę i nie ma bata lecą na Podkarpacie Leszku odłożę Ci coś do testów !Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Piotrek piękne malowanie z taką raka do malowania pyndzlem trzeba się urodzić [emoji4] aero to każdy prędzej czy później opanuje ale pędzel to inna bajka. Gratuluję talentu [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Dziękuję Daniel, doceniam tym bardziej, że w Twoich pracach widać 100% zaangażowania i pasji, bez której nie wyszło by nic .Coś w tym jest, każdy z nas ma inne predyspozycje i jakieś ukryte możliwości które trzeba znaleźć.Mi jak coś ewidentnie nie leży i się z tym męczę, wolę odpuścić i szukać innych rozwiązań. Z pędzlem zawsze miałem "po drodze" i tak już zostanie, choć z pewnością można wypracować tutaj jeszcze dużo więcej i do tego dążę.Aerograf chyba w końcu kupię z czystej ciekawości, mam kilka pomysłów na połączenie kilku technik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Jak zawsze mistrzowska robota Temu robalowi u mnie na Wiśle leszcze by nie darowały.Ten kolor działa na nie jak płachta na byka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Dzięki Alek, a co to się wyprawia tak późno w nocy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Piotrze obiecuję, dotrą w końcu do Ciebie. Robię kolejną partyjkę i nie ma bata lecą na Podkarpacie Leszku odłożę Ci coś do testów !Pozdrawiam Spokojnie damy radę. nigdzie mi się nie śpieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Dzięki Alek, a co to się wyprawia tak późno w nocy ? Pochłonęła mnie pasja twórcza i trochę przysiedziałem przy malowaniu Ale wiem co Ci od razu chodziło po głowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Leszku odłożę Ci coś do testów !Pozdrawiam Super, nie mogę się doczekać????Postaram się jakoś zrewanżować. Na pewno też Ci coś podeślę do testów i oceny. Na razie jednak wobki leżą w postaci samych korpusów i czekają na swoją kolej???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Zatęskniło się za klasycznym akrylem to i powstał ciernik, taki niecałe cztery centymetry.Wskoczy do pudełka pstrągowego. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Piotrek ,nawet kolce posiada co nie często się ogląda przy woblerach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Powiem krótko MASZ CHŁOPIE TALENT NIESAMOWITY, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Oj piotrze po raz kolejny trzeba micno pogratulowac talentu.A teraz trzeba szczene z podłogi podniesc ,pieknie pierwsza klasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Ciernik mistrzostwo, ładniejszy od naturalnego ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Dzisiaj miały być bolki, niestety odkryta niedawno "stołówka" obstawiona była gruntówkami.No i plan nie wypalił, spodziewałem się tego jednak, biorąc pod uwagę dzień wolny oraz piękną pogodę.Polazłem więc wzdłuż wiślanych burt w poszukiwaniu miejsc, gdzie być może trafię na aktywne bolenie.Przedzierając się przez ścianę podeschłych jeżyn ,napotkałem bardzo wąskie, urokliwe starorzecze z jednym tylko większym przegłębieniem pełnym powalonych drzew i gałęzi. Na agrafce bezsterowiec, w drugim może rzucie przy zatopionym pniu strzał i całkiem ładny jak na taką wodę kaczodzioby potrząsając pyskiem próbuje pozbyć się przynęty. Pomimo niewielkiego "metrażu" okazało się, że raczej nie głoduje; ryba silna i gruba, mam nadzieję, że dorośnie tam do słusznych rozmiarów omijając żywcowe zestawy. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Takie trochę zapomniane wody potrafią zaskoczyć????A że dobrze odżywiony, pewnie nie miał tam zbyt dużej konkurencji pokarmowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) To prawda, potrafią zaskoczyć, niejednokrotnie takie kilka rzutów "z głupa" dawało mi rybę z niewielkiej badziury.Co do konkurencji pokarmowej pewnie nie ma zbyt wielkiej, ale musi tam być sporo białorybu co jak na taką "wannę" mocno mnie zdziwiło, chyba ,że wyspecjalizował się w polowaniu na inne stworzenia Edytowane 10 Listopada 2018 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi