Piotr Gołąb Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Były szarości, to teraz coś w brązach 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Cóż mam powiedzieć...Jesteś Mistrzem dobierania kolorów!Świetnie się prezentują. Jaka długość i waga ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Czy bierzesz pod uwagę zorganizowanie jakichś zajęć korekcyjnych z malowania dla podrzędnych rzemieślników? Chętnie nawet wejściówkę zapłacę i przejadę pół Polski. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Dzięki????. Marcin długość ok 45 mm, waga "lekka"????,od kilku miesięcy jakoś nie mogę zaopatrzyć się w to jakże przydatne urządzenie, ale chyba jutro gdzieś podskoczę.Piotr, z malowaniem woblerów to trochę jak z typowym malarstwem artystycznym, każdy musi odnaleźć swoje "środki wyrazu" tj. technikę, w której będzie mu się pracowało najlepiej. Można coś podpowiedzieć, ale ten kto naprawdę "wgryzie" się w temat i tak pójdzie własną drogą. Szkolenia pewnie nie zrobię ale może jakiś krótki tutorial, jeśli znajdę dobrego operatora, kiedyś uda się zrealizować???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ciernik w akcji 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Fajne ujęcie. Dobrze ze sezon się zaczął bo brakowało tych Twoich rybek. Ja byłem wczoraj nad pewnym strumykiem ale nie bardzo bylo jak porzucać z nadmiaru lodu. Mam nadzieje ze niedługo odwiedzę Twoje rewiry???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Dzięki , z rybami ostatnio spotkania bardzo sporadyczne ale cieszę się z każdej chwili nad rzeką. Dawaj znać jak się będziesz wybierał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Odezwę się i to może jeszcze w styczniu jak mrozem nie ściśnie. Szczerze mówiąc to już sie nie mogę doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Ech taki ładny i tak fajnie chodzi a nic się nim nie zainteresowało;) Edytowane 16 Stycznia 2019 przez zator 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Ech taki ładny i tak fajnie chodzi a nic się nim nie zainteresowało;) IMG_20190116_191154.jpgBo to zła rzeka była ... ????Miałeś jakieś kontakty w ogóle? bo przy tej pośniegówce ryby mocno ospałe.Dzięki za fotkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zero kontaktu, dziś tak samo. Zresztą ta rzeczka gdzie ja chodzę jest ciężka techniczne, i nie ma zbyt dużej poulaxji pstrąga. To raczej chodzenie dla sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Rzeczka widać w tle że ładna ale wobler kozak???? Edytowane 17 Stycznia 2019 przez bencur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Dziś pierwszy rzut tym wobkiem, miejsce bardzo obiecujące, widać dołek zaraz pod drzewem. Spławiam tego wobka w upatrzone miejsce kilka podciągnięć korbką i zaczep...... I co teraz? urwać super wobka od Piotrka czy podejść, odczepić i spalić miejscówkę? Oczywiście wobek wygrał Edytowane 17 Stycznia 2019 przez zator 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Czasem trzeba podjąć męską decyzję, i zamiast do pracy pojechać na ryby . Dzisiaj kierunek był tylko jeden ! 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 I to był słuszny kierunek ,połowione konkret 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 A ja się cieszę podwójnie Normalnie czuć wiosnę u Gołębia haha PSNa który model skubały ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Ahhhh rybka w kropki złowiona w naturalnym środowisku - marzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Dobra decyzja????Czasami jedyna słuszna????Gratuluję rybek! U mnie niestety, kropkowanych rybek brak. Może kiedyś uda się zrobić jakąś dalszą wycieczkę i spróbować zmierzyć się z nimi???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) A ja się cieszę podwójnie Normalnie czuć wiosnę u Gołębia haha PSNa który model skubały ?Szop pracz z odrobiną syntetyków. Szare, bure, takie nie wiadomo co Edytowane 18 Stycznia 2019 przez Piotr Gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Piotruś tyle razy ci mówiłem nie łów tego przecież ryba z taką ilością krost musi być chora, jeszcze ten duży łeb w porównaniu do reszty . Wiem gdzie stoi naprawdę duża ryba tego gatunku jak się spotkamy to ci powiem. Ja tam się ich boję, Gratulacje i Pozdrawiam Serdecznie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Piotruś tyle razy ci mówiłem nie łów tego przecież ryba z taką ilością krost musi być chora, jeszcze ten duży łeb w porównaniu do reszty . Wiem gdzie stoi naprawdę duża ryba tego gatunku jak się spotkamy to ci powiem. Ja tam się ich boję, Gratulacje i Pozdrawiam Serdecznie Piotrze, a czy ten drugi gatunek przestał się w końcu bać Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Oczywiście na początku trochę się bały ale od kilku dni jedzą mi z reki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Oczywiście na początku trochę się bały ale od kilku dni jedzą mi z reki Jak fiordy Piotruś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Oczywiście na początku trochę się bały ale od kilku dni jedzą mi z reki Nie spodziewałem się innego scenariusza i wiedziałem, że będziesz je łowił od stycznia Przy okazji gratuluję bo to niełatwe zajęcie o tej porze roku.Co do pstrągów, skoro Cię tak straszą to trzeba będzie podjąć środki zapobiegawcze , pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Tomku takie mamy klimaty na Lubelszczyźnie . Piotrek środki zapobiegawcze muszą zostać podjęte natychmiast , żeby nie było za dużo pracza w szopie w tych jigach . Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi