Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki????. Marcin długość ok 45 mm, waga "lekka"????,od kilku miesięcy jakoś nie mogę zaopatrzyć się w to jakże przydatne urządzenie, ale chyba jutro gdzieś podskoczę.

Piotr, z malowaniem woblerów to trochę jak z typowym malarstwem artystycznym, każdy musi odnaleźć swoje "środki wyrazu" tj. technikę, w której będzie mu się pracowało najlepiej. Można coś podpowiedzieć, ale ten kto naprawdę "wgryzie" się w temat i tak pójdzie własną drogą. Szkolenia pewnie nie zrobię ale może jakiś krótki tutorial, jeśli znajdę dobrego operatora, kiedyś uda się zrealizować????

• Like 4

Dziś pierwszy rzut tym wobkiem, miejsce bardzo obiecujące, widać dołek zaraz pod drzewem. Spławiam tego wobka w upatrzone miejsce kilka podciągnięć korbką i zaczep...... I co teraz? urwać super wobka od Piotrka czy podejść, odczepić i spalić miejscówkę? Oczywiście wobek wygrał:)

post-57336-0-50267100-1547740018_thumb.jpg

Edytowane przez zator
  • Like 7

Piotruś tyle razy ci mówiłem nie łów tego przecież ryba z taką ilością krost musi być chora, jeszcze ten duży łeb w porównaniu do reszty ;) . Wiem gdzie stoi naprawdę duża ryba tego gatunku jak się spotkamy to ci powiem. Ja tam się ich boję, Gratulacje i  Pozdrawiam Serdecznie :)  

• Like 2

Piotruś tyle razy ci mówiłem nie łów tego przecież ryba z taką ilością krost musi być chora, jeszcze ten duży łeb w porównaniu do reszty ;) . Wiem gdzie stoi naprawdę duża ryba tego gatunku jak się spotkamy to ci powiem. Ja tam się ich boję, Gratulacje i  Pozdrawiam Serdecznie :)  

Piotrze, a czy ten drugi gatunek przestał się w końcu bać Ciebie ? ;) 

Oczywiście na początku trochę się bały ale od kilku dni jedzą mi z reki ;)

Nie spodziewałem się innego scenariusza i wiedziałem, że będziesz je łowił od stycznia :)  Przy okazji gratuluję bo to niełatwe zajęcie o tej porze roku.

Co do pstrągów, skoro Cię tak straszą to trzeba będzie podjąć środki zapobiegawcze  :D , pozdrawiam !