miras1983 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Napatrzyłem się ostatnio na okonie no i coś próbuję utrwalić na papierze, jutro jeszcze kilka detali i można zacząć kolejny. ...a jednak dobrze podejrzewałem, bez duszy artystycznej tak woblera jak twoje się nie pomaluje???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Dzięki Mirku. Malarstwo w mniejszym lub większym stopniu od zawsze mi towarzyszy,tym samym woblery również nie mają taryfy ulgowej???? i sporo czasu poświęcam na ich wykończenie, to świetna zabawa ale gdybym miał robić jakieś przemysłowe ilości pewnie zmieniłbym zdanie☺Pozdrawiam ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Tarła póki co nie będzie, samców brak 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Potoczaki trzy ... .Drewno, trzy wzory i zabawa z szukaniem ciekawej pracy, która zakończyła się ( prawdopodobnie ) sukcesem.No i ogłoszenia parafialne, dla tych co zamawiali cierniki i inne dziabongi : w weekend poustawiam w rzece i piszę privy 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Dzisiaj szybkie ustawianie wobków 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Listonosz przyniósł mi raki prezencik, dziękuję Piotrze, jutro poleci na testy [emoji6][emoji6] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Niech łowi????Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) Kilka rybek z kończącego się urlopu. A wszystko dzięki jigusom od Piotra. Robią robotę. Tylko trzeba się przekonać i cierpliwie rzucać do wody. Do niedawna jeszcze, częściej wybierałem przynęty, których prace wyraźnie czuć na kiju. Ale nie zawsze o to chodzi, jak widać.Podziękował jeszcze raz. Edytowane 3 Maja 2019 przez Wesol 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) No miałeś trochę przygód w ostatnich dniach , fajne ryby.Po niedzieli ruszam mocniej z boleniówkami, w końcu Edytowane 3 Maja 2019 przez Piotr Gołąb 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 W KOŃCU!!! :good: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Ładna płetewka na 1 plan się wysuwa Przy tej pogodzie, przydały by się takie "cykuśne" śliczności na teraz w większości pudełek... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Miałem poszukać jakichś bolków w Wiśle, niestety kawa z mlekiem i skok do góry o jakieś 1,5 m skutecznie ten plan zablokowały Na szczęście to początek maja, jeszcze będzie czas się odegrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Bierz woblery i dawaj do mnie-potargamy im pyszczki ;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Bierz woblery i dawaj do mnie-potargamy im pyszczki ;) Marcin z takiego zaproszenia z pewnością skorzystam , tylko zastanawiam się, jaki "załącznik" ze sobą zabrać , trzymaj się ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (...) , tylko zastanawiam się, jaki "załącznik" ze sobą zabrać , (...)Pojemny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Marcin z takiego zaproszenia z pewnością skorzystam , tylko zastanawiam się, jaki "załącznik" ze sobą zabrać , trzymaj się !Piotrek zastanów się nad tym wyjazdem woblery i wędki raczej Ci się tam nie przydadzą Byłem u Marcina w zeszłym roku i również wziąłem ze sobą załącznik Tak żeśmy się integrowali że nas podobno w Bielsku było słychać a jeżeli chodzi o wypady nad wodę, no to.......widziałem rzekę 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 (edytowane) Piotrek zastanów się nad tym wyjazdem woblery i wędki raczej Ci się tam nie przydadzą Byłem u Marcina w zeszłym roku i również wziąłem ze sobą załącznik Tak żeśmy się integrowali że nas podobno w Bielsku było słychać a jeżeli chodzi o wypady nad wodę, no to.......widziałem rzekę I tego się właśnie obawiam . Nic to, nie ma się co mazgaić.Kto wie, może i Narew uda się zobaczyć Edytowane 5 Maja 2019 przez Piotr Gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 W końcu prace przy woblerach nabrały tempa. Bawię się z nowym modelem bezsterowca. Nadziei sporo ale jak to zwykle bywa, bolki zweryfikują 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 (edytowane) Piotrku, te Twoje woblery to już jest lekka "przesada". Edytowane 11 Maja 2019 przez TomekSudety 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 W końcu prace przy woblerach nabrały tempa. Bawię się z nowym modelem bezsterowca. Nadziei sporo ale jak to zwykle bywa, bolki zweryfikują Piotruś,ale po co kombinujesz!? Stary model sterówki okazał się "kosą" na moje bolenie i nic już więcej im nie potrzeba, a ideału się nie poprawia tylko wprowadza na stałe do oferty!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Piotruś,ale po co kombinujesz!? Stary model sterówki okazał się "kosą" na moje bolenie i nic już więcej im nie potrzeba, a ideału się nie poprawia tylko wprowadza na stałe do oferty!!!Marcin wiesz, że przy moich możliwościach czasowych ciężko mówić o jakiejś "ofercie" , tyle co dłubię to w porównaniu do wielu z Was jakieś śmieszne ilości.Woblery które Ci się sprawdziły to taka klasyka którą zawsze mam w pudełku, no prawie zawsze i która daje radę w wielu łowiskach, rzecznych czy jeziorowych . Niestety w niektórych przypadkach są one bezużyteczne, dlatego od jakiegoś czasu powoli powiększam "oręż" o nowe zabawki, w tym te do zdejmowania boleni z bardzo daleka i niekoniecznie tych które pokazują się na powierzchni , cześć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Trochę ostatnio zaniedbałem "sierściuchy", dzisiaj przypomniały mi o swojej skuteczności dając samicę potokowca 56 centymetrów.Szary lis, odrobina srebrnego flash' a na półtora gramowej czeburaszce. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Klasyczne ze sterem, malarsko nieco inaczej niż zwykle. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Już nie pamiętam kiedy ostatni raz łowiłem bolenie na przecinaki ale jak patrzę na powyższe to aż mnie telepie żeby odwiedzić Vistulę czy inną Odrę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 (edytowane) Mnie telepie ,bo niestety z kilku powodów sezon boleniowy rozpocznę później niż zwykle i pewnie bez rozpoznania terenu pozostanie mi łowienie na klasyki ryb w rozmiarze co najwyżej średnim, które i tak pewnie mnie ucieszą.Powoli powstają inne konstrukcje, te jednak znajdą zastosowanie nieco później i już inny kaliber będą kusić, pozdrawiam ! Edytowane 28 Maja 2019 przez Piotr Gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi